Aşk & Cinsellik

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Arkadaslar çok kotuyum cok guzel bır ılıskım var cok sevıldgme emınım seviyorumda fakat erkek arkadaşım onun olmamı istiyo kafam allak bullak oldu deli gibi seven bi adam bunumu ister yoksa gelinlikle tertemız bi sekildemi ister

bence seven bekler arkadaşım yanı yaşanıncada ayıplamıyorum fakat seven adam sımsıkı sarılsın sarılıncada yeter diye düşünüyorum

Önemli olan onun ne istediği mi?
Sen ne istersin?
Evlilik öncesi bunu yaşayıp kendini ona mecbur hissetmeyi mi?
Yoksa en özel anını eşin olan erkekle onun soyadını aldığında yaşamayı mı istersin?
Eşin olacak erkek demiyorum dikkat eşin olan diyorum.

Seni seviyor mu sevmiyor mu bilemem ama bencil olduğunu söyleyebilirim.
Gerçek anlamda temiz duygularla seven bir erkek sevdiği kızı zor durumda bırakacak hiç bir istekte
bulunmaz bence.. Sabırla evliliği bekler..
Sence de evlilik öncesi cinsellik sorun olmasaydı burda bu soruyu
bize sormazdın dilediğini yapardın diye düşünüyorum.

ben olsam buna izin vermez gerekiirse ayrilirdim ama sen ben deilim :)

kaç yildir çikiyorsunuz ? ayleler tani$iyormu
diyelimki onun oldun ,istedigini yaptin .. ayrilma durumunda ( seviyorum bitiyorum deme millet kaç çocukla bo$anabiliyorsa sizede pekala ayrilik vurabilir , asla asla denmeyeckùi$ ) bekaretini kaybetmi$ olman seni zora sokarmi, gidip kaç milyar verip jinekolog bulurmusun mesela ,
aylen seni nasil yeti$tirdi bilseeler uzulerlermi ? ( ayleni uzeceek bi$eyi yapmani hiç tavsiye etmiyorumm )

buu sorular çogalir gider
kisacasi senin yeti$tirilme tarzina bagli
i$in dini kismina girmiyorum onu du$unsen bu konuyu zaten açmaz bizze sormazdin napacagini :)

pişman olacağınız bişi yapmayın

buna hazır olmadığınız ortada ayrılacaksada ayrılsın ayrılmasın dıye bukadar pişamnlık yaşayacağın bişi yama

Senin kararına saygı duymuyorsa zaten seni sevmiyordur,
zorlarsa da işin rengi değişir, tecavüz olur.

Zarf atiyor da olabilir. Dikkatli olmani oneririm. Zaten anladigim kadariyla sen de dogru bulmuyorsun. Taviz verme kendinden. Bunun icin araniz bozulacaksa da bozulsun.

Gelinlikle tertemiz bir şekilde ister.

Seni düşünür, geleceği göz önüne alır.

Anlık bir şey için ileride sorun olmasından tedirgin olur, sabreder.

Ama bunlar yok sanırım sevgilinizde.

deli gibi seven adam ikisini de isteyebilir istemeyedebilir
birini isteyip birini istemeyebilir

bunu sadece birkaç kez söylediyse ahh seven erkek böyle şey söyler mi demem.tabi ilişkinizin süresine de bağlı yine de ama seven erkek illa ki seninle ilgili başka düşünceleri de olacaktır.

sonuçta bu erkekten erkeğe değişir.herkesin hayata bakış açısı bir ilişkiden anlayışı farklı.

ama ısrar ediyorsa bu gerçekten çok yanlış.

istemediğin bir şeyi kesinlikle yapma canım.

Son düzenleme:
Senin bedenin senin kararin ama ayrilma ihtimalini de dusun. Erkeklerin gercek yuzu sonradan ortaya cikiyor. Yaptiginin arkasinda duracaksan , ayrilma oldugu takdirde yoluna devam edebileceksen, ileride kimseye hesap vermek zorunda kalmayacaksan, baska yollara basvurmayacaksan kimse karisamaz.

Son düzenleme:
istemekle bununla ilgili baskı kurmak arasında cok fark var isteyen erkek sevmez cok sacma neden istemesin sevdigi kadın cinselligide tatmak isteyecek tabi ama sen hayır ben beklemek istiyorum dedikten sonra kararına saygı duymayıp baskı yapıyorsa kavga cıkarıyorsa arada bir sevgi eksikligi var demektir

Son düzenleme:
Seven adam şöyle ister, sevmeyen böyle diye düşünme. Seven adam sevdiğine kıyamaz lafı tam bir yalandır arkadaşım, aşk denilen kimyasal sürecin içinde büyük çoğunlukla cinsel dürtüler ve tutku vardır. İstersen cinsellik ve aşkın bağlantısını araştır ve bilimsel yazıları oku.

Erkek arkadaşının tavrını hos karsılamadım. Onun olmamı istiyor da ne demek? biz eşya mıyız ki sahiplenelim. Seninle birlikte olmak isteyebilir fakat, eger seni zorluyor, sıkıştırıyor, sürekli ''hadi hadi'' durumundaysa bence o kişiyle birlikte olmayı 2 kez gözden gecir. Ayrıca ciddi bir ilişkiniz ve uzun süreli(1 sene) bir ilişkiniz yoksa yapma derim. Burası türkiye, aşk sevgi cinsellik önemli seyler, paylasılması güzel seyler ama, paylastıgın kişiye dikkat etmezsen, başı yanan her zaman kız oluyor, bu nedenle dikkatli ol.

Erkek istedi diye sevmiyor olmaz ya da istemedi diye seviyor.
Erkek de kadın da sevdiği kişiyi arzular.Yaşamak isteyen yaşar istemeyen yaşamaz
Bu tamamen çiftin isteklerine bağlı.Erkek arkadaşın isteyebilir bu onun seni sevmediğini göstermez.
Ama çok önemli bi detay var sen istemiyorsan saygı göstermeli ve bir daha konuyu açmamalı.Israr ediyorsa orada kopukluk var

gelınlıkle tertemız ıster ne demek? gelınlıkler zaten temız bı şekılde satın alınmıyor mu? benımkınde kara bı leke mı olucak.
seven ınsan sevdığıne dokunmak onunla sevışmek ıster, bu normal.
İki ınsanda ıstıyorsa bundan daha normal bırşeyde yok, karar senın ıstemıyorsan zorla olcak halı yok ya

ben olsam asla
zaten buraya konu bile açtığına göre öyle bi rahat ortamda da değilsin
sonradan pişman olursun
bence ne kadar seversen sev bu kadar önemli bişeyi evlenmeden paylaşma ne olsa erkek

Deli gibi seven adam , cinsel paylaşım da isteyebilir ama ,

Deli gibi seven adam bu isteğine olumsuz yanıt alınca ilişkisini bitirmez.

Bunu istiyor diye sevgisini ölçüp biçemeyiz ama bunu olmazsa olmaz yaparsa o zaman ölçeriz de biçeriz de , hadi yoluna da deriz

BAĞLILIK BEYİNDE BİTER, ALT KATLARA İNMEYE GEREK YOK.

AYRICA SEVGİLİNİN AMELİYATLARDAN HABERİ YOK GALİBA.

bir de hadi sen o şekilde ispat ettin ki sakınnnnnn o nasıl ispatlayacak?

sana güvenen her şekilde güvenir ispata gerek yok.

ayrıca biraz fazla kurnaz bence seni kendine muhtaç etmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…