- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi hayatisir1234
Aşk evliliği bn öyle yaptım sukur mutluyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonraa gelip buraya Çok uyumlu bi çifttik iyi anlaşıyorduk ama eşimle arkadaş gibiyiz diye konu açarlarİnsan sevmediği adamla nasıl aynı yataga girer, sevişir??
Tabiki aşk evliliği :))))
Seni sevdiğini söyleyen adam sevmekten vazgeçer de üzer aldatırsa , sevmeyen neler yapar o zamanhaklisinizda sevdigimiz insan ya bizi uzersealdatirsa
((
Mantık evliliği nedir bana açıklar mısınız cidden soruyorum? Mantık ne mantığı, neyin mantıklı olması gerekiyor? Para mı, sosyal statü mü? Bir tarafın neyi olup da diğeri bunu kabul edince mantık evliliği oluyor? Bunların hangisi mutlu eder ki? Mantık evliliği mantıklı değil bi kere! En mantıklısı aşk evliliği gerisi saçmaalık
Ben şahsen 20'li yaşlarda gençken evlenen bir insanın evi arabası parası ve hatta mesleğinde iyi bi rütbesi olmasını hiç mantıklı bulmuyorum Anca babası zenginse Aman o da hiiiç lazım değil Ev araba para arayanlar gidip sanırım kendinden 10-15 yaş büyüklerle evleniyor Ona mantık evliliği deniyor Ay ne kadar mantıksızEvi arabası parası var mı? Mesleği iyi mi, birazcık da anlaşıyor muyuz o zaman koy sepete = mantık evliliği
Gecenlerde en iyi arkadasimla konustugumda mantik evliligi yapmayi düsünüyorum dedi.
Insan 1 kere seviyor sonra o geciyor ve bir daha da olmuyor sanki o sevme. Yani bu dünyanin fani oldugunu anlayinca aslinda tüm sevgimizi bir insana tam anlamiyla veremem galiba gibi laflar gecti aramizda.
Ve gercektende Aşk evliliğinde cogu zaman karsi taraf daha "az" seviyor. mantik evliliginde ise hersey normal ve uyuyor gibi geliyor bana.
O yüzden sizler ne diyorsunuz bu duruma ? :) Bu arada 23 yasindayim, yurt disinda kaliyorum ve ögrenciyim
Gecenlerde en iyi arkadasimla konustugumda mantik evliligi yapmayi düsünüyorum dedi.
Insan 1 kere seviyor sonra o geciyor ve bir daha da olmuyor sanki o sevme. Yani bu dünyanin fani oldugunu anlayinca aslinda tüm sevgimizi bir insana tam anlamiyla veremem galiba gibi laflar gecti aramizda.
Ve gercektende Aşk evliliğinde cogu zaman karsi taraf daha "az" seviyor. mantik evliliginde ise hersey normal ve uyuyor gibi geliyor bana.
O yüzden sizler ne diyorsunuz bu duruma ? :) Bu arada 23 yasindayim, yurt disinda kaliyorum ve ögrenciyim
C şıkkı : Bekarlık ....