• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ask evliligi

Merhabalar:)
Erkek arkadaşımla 4 aylık bir ilişkimiz var keyifli ve ciddiye doğru gidiyor ama aklımın köşesinde bir soru işareti var..Kendisi 36 yaşında bundan 1 sene önce 2 aylık bir evlilik yaşamış ve anlaşmalı olarak boşanmışlar..bana bunu daha ilişkimizin ilk haftasında anlattı bil istiyorum dedi..Anlattığı kadarıyla evlilik öncesi ailevi bazı sıkıntılar olmuş ailesine saygısızlık yapılmış (ne olduğunu çok anlatmadı bende deşmek istemedim) düğünden 1 ay önce ayrılmak istemiş ama sanırım aileler girmiş araya ve dediğine göre imzayı atarken kafamda napıyım çok çok boşanmış olacam gibi bir düşünce varmış ve evliliğide 2 ay sürmüş sonra eski eşi ailesinin yanında dönmüş vs..
Şimdi bu durumu kafama takmalı mıyım?? 2 ayda bir evlilik biter mi? ne bileyim en azından cinsel olarak bir birliktelik oluyor ve bu durum eşleri birbirine bağlamaz mı?acaba diyorum o yüzden mi bir sıkıntı olmuştur??biz cinsel olarak tam bir birliktelik yaşamadık ama yaşadığımız kadarıyla birbirimizi mutlu ediyoruz sanki bu anlamda sorunu yok gibi?? artık günümüzde boşanmalar arttı evlilikler çabuk bitiyor ama 2 ay normal mi değil mi?bana bu konuda tavsiyeleriniz olabilirse çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler..

2 ayda hanim bosayan adama ben guvenmem asla. Cinsel sorun yoktur, olsa dugunden once basladi sorunlar nisan atmak istedim aileler birakmadi demez. Ben olsam kesinlikle guvenmem boyle birine. Belli ki evlilik sorumlulugunu almamis tasin altina el koymamis hemen kacmis. Yazik bosadigi hanima.

Mrb aşk cok güzel birşey heleki ruh ikizini bulana ben eşimle taaa 5 yaşından beri tanışıorum almancı derdi hep bana kavga ederdik sonra yılar gectikce samimileştik ve acıldık almanyadan temeli dönüş yaptım ve sınavlara hazırlanıp birlikte polis okukunu kazandık allahım bizden yanaydı aynı okula düştük ve mezun olduk aynı yerde de çalışıoruz herkez derdi sıkılmıormusnuz diye sıkılmak da ne demek 1 sn ayrı duramıoruz her allahın günü birlikteyiz birlikte aynı guruptayız rlimte gidio birlikte geliyoruz bazen oluyor hiç gelemioruz meslektn dolayı ama gene de her yerde birlikteyiz şükürler olsun :)

Eğer öle kalıcı olsydi adı ♡âşķ♡ olmazdı... ama şnu biliorm ki sdce dizi filmlerde yok öle aşklar ama romantik komedi tadında berabrlik yasamai bilen erkk çk az...

ßůšr@

Dizilerdeki ve cevremdeki ask evliliklerine oyle ozeniyorum ki:(

onlar sadece dizilerde :)
sevmek ve sevilmek çok güzel bi duygu ama ille de aşk evlliliği çok mantıklı değil :) mantık diyorum evet çünkü aşk biten bi kavram bi heyecan elbet bitiyor. sevilmek önemli doğru insan olması ve düzgün insan olması önemli tabi burda gerçek bi mantık işlemeli :)

Back
X