- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
merakımdan soruyorum hangi site acaba? yani o sitede sana güven veren neydi1 yılı geçti bizde internetten tanıştık aile yapısını ben sorun etmiyorum aslında ayak uydururum bunu o sorun ediyo benim ailem serbestmiş çalışmazsın onu yapamazsın bunu yapamazsın diyo yoksa ayrılayam diye benimi soğutuyo
face bizim hikaye çook uzun ya :)merakımdan soruyorum hangi site acaba? yani o sitede sana güven veren neydi
ayy bende şu sohbet sitelerinden biri sanmıştımface bizim hikaye çook uzun ya :)
o buldu valla bundan 3 yıl önce msj atmıştı konuşmuştuk ama güvenmedim sildim sonra 1 yıl önce falan başka fake hesaptan msj attı unutmadım falan sevgln varmı diye yok dedim biraz çıkıştım sonra kendi adresinden msj attı bnde 3 yıldan sonra tekrar çıktı karşıma kader galiba dedim kabul ettim ediş o ediş aşık oldum adama gitti öyle işteayy bende şu sohbet sitelerinden biri sanmıştımfaceden de iyi bulmuşsunuz he birbirinizi
Bana sorarsan mantık evliliği derdim ama ben dahil bunu kim dediyse bir gün asık olup asık olduğu insana evlenmek istemistir :)sizce hangisi ?
Kesinlikle mantık. Arkadaşlarıma da baktığımda mantık evliliği yapanlar daha mutlu.sizce hangisi ?
wooow .işte bumantıklı bir aşk evliliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?