aşk evliliğimi mantık evliliğimi ?

evet aynen böylee

burda biraz olay değişiyor işte..
Bir diğer yorumumdada demiştim ailesinin yapısına bakmam umurum olmaz
ama birbirimizin kafa yapısı önemli hadi onuda geçtim uymasa bile saygı şart..

Benim 4 yıllık ilişkim var onun ailesinde hiçbir kadın çalışmıyor genelde görücü usülü evleniyorlar..
Bizim ilişkimiz tamamen ailesine zıt görücü usülünü geçtim hatta biz internetten tanıştık (taktir edersin ki aileye tamamen ters)..
aile yapısını öğrendiğim ilk andan itibaren sorguladım evlenince neler olur diye.. kadınların tabiriyle yonttum
Şuanda ben izin vermediğim sürece bir kısıtlama koyamaz bana..

İlişkiniz kaç yıllık bilmiyorum aranız nasıl onuda bilmiyorum pek ayrıntı vermemişsiniz ama bu iş mantık evliliğle aşk evliliği arasında kalmak gibi birşey değil... sorun daha farklı..
Burda sorduğunuz soruya arkadaşlar cevap verir ama aranızdaki asıl sorun giderilmez..
Erkek arkadaşınızla oturup konuşmanız lazım hala ezmeye çalışyorsa sizde olmaz ben köle gibi yaşayamam diyorsanız o zaman gereğini yaparsınız..

1 yılı geçti bizde internetten tanıştık aile yapısını ben sorun etmiyorum aslında ayak uydururum bunu o sorun ediyo benim ailem serbestmiş çalışmazsın onu yapamazsın bunu yapamazsın diyo yoksa ayrılayam diye benimi soğutuyo

peki mesela, çok mantığınıza yatıyor diyelim ama bir çekim falan hissetmiyorsunuz. sonradan hissediliyor mu o, yani alışılıyor mu?
Bence baştan çekmiyor sandığın biri sonradan cekiciymis yahu dedirtiyor.
Yasadim ben.
Ama mantık mutlaka içinde olmalı aşkın. Gözünü kör etmemeli.

Tabiki 2.sık dha dogru. ama sonucta ozguvenini de ben halletmeyecegim dimi? Bu yasa kadar gelmisse halletmis olmasi gerek halletmemisse zaten bunu onemsememistir

Bi insan dusun mesela koyde yasamis buyumus ve hayatinda en basitinden bi avm ye bile gitmemis. Yuruyen merdivenlerden korkan. ben boyle bi insanla konusurken bile ozguvenimi kaybediyorum
bu devirde öyle erkek kaldımı ya eminim çok saf bir insan saf derken böyle temiz kalpli hep senin dediğini yapan ama böyle insanlar sonradan açılınca çok daha kötü oluyo aman dikkat

bu devirde öyle erkek kaldımı ya eminim çok saf bir insan saf derken böyle temiz kalpli hep senin dediğini yapan ama böyle insanlar sonradan açılınca çok daha kötü oluyo aman dikkat
Uzgunum ama var gercekten. ve ben sirf bu yuzden uzak durmak zorunda gibi hissediyorm kendimi asktan ote mantik onplana cikiyor hatta aski eziyor

Evet :) dogru anlamissin. sen olsan napardin bu durumda
aslında bu haliyle kalırsa tam ideal eş ama fazla sevgi ilgi hiç bir insana iyi gelmez insanı soğutur halbuki biraz vurdum duymaz olsa soğuk olsa tabiri caizse süründürse aşık oluruz :) Seni gerçekten çook iyi anlıyorum kimse beni bu kadar sevemez diyosun çok güveniyosun tam evlenmelik diyosun ama tam anlamıyla sevemiyosun bu tamamen senin kararın 2 yol var ya evlenirsin sana sadık seven bi kocan olur ama sen tam anlamıyla sevemez bişeyleri içinde yaşarsın yada onu bırakır sevebilceğin birini beklersin ama bunuda unutma hem çekici olup hemde çok seven erkeklerde var kader belki öyle biri çıkar karşına ayrıca kendine güven başkasıda seni çok sevebilir

bu yaz gununde buzlu su gibi geldin :) :) sanirim benim iliskide saglikli olmam icin ikinci yol daha MANTIKLI :) omur boyu yasayacagim kisiyle icimde bir seyler kalsin istemem

bu yaz gununde buzlu su gibi geldin :) :) sanirim benim iliskide saglikli olmam icin ikinci yol daha MANTIKLI :) omur boyu yasayacagim kisiyle icimde bir seyler kalsin istemem
bencede ona bakınca için erimiyosa gerçekten herşey boş tabi aşık olacağın kişide sana değer versin eminim şuan görüştüğün insanla konuşunca sıkılıyosun bahane bulup konuşmayı kesiyosundur Rabbim karşına aşık olacağın ve seni çook seven birini çıkarsın ben yaşayamadım sen yaşa :)

Senim sorununa glince balik bastan kokmus olayi olmus. Seni seviyor olsa bile ailesiyle uyum saglayamayacagini dusunuyor. sevmiyorsa zaten yol ver gitsin.. ama bana kalirsa her iki secenekte olumlu degil. hayatini tehlikeye atma derim

Senim sorununa glince balik bastan kokmus olayi olmus. Seni seviyor olsa bile ailesiyle uyum saglayamayacagini dusunuyor. sevmiyorsa zaten yol ver gitsin.. ama bana kalirsa her iki secenekte olumlu degil. hayatini tehlikeye atma derim
ben herşeyi göze alırım onun için işte bende çok seviyorum ama hakettiğim sevgiyi almıyorum çok fazla umursamaz

Evet dogru tespit amin insallah hepimizin karsisina en hayirlisi cikar da mutlu huzurlu oluruz

ben herşeyi göze alırım onun için işte bende çok seviyorum ama hakettiğim sevgiyi almıyorum çok fazla umursamaz
goze alirim dedigine gore bayadir konusuyorsunuz. ayip olmazsa ne zamandir konusuyorsunuz? Soyle dusun seviyorsa niye onemsemesin ki? Bu bana garip geliyor. halbuki sen goze alacagini soyluyorsn ki bunu ona da soylemissindir biliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…