- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
biliyo tabi 1 yılı aştı ben aramasam aramaz ayrılırım dediğim zaman keyfin bilir der neden böyle yapıyosun dediğimde gitmeyeceğini bildiğim için diyo aşırı bi sevgisi yok belli ama ben kopamıyorum iştegoze alirim dedigine gore bayadir konusuyorsunuz. ayip olmazsa ne zamandir konusuyorsunuz? Soyle dusun seviyorsa niye onemsemesin ki? Bu bana garip geliyor. halbuki sen goze alacagini soyluyorsn ki bunu ona da soylemissindir biliyordur
Hani kendi konumla seninkini kiyaslayinca aman o sevmiyorsa ben niye ugrasayim der siler atarim ama kisilikle de alakali sanirim biraz. bilmiyorum ama bazi gerceklerle zaten yuzlesmissin bari bunu hayatinda uygula ki mutlu ol arkadasim :) ya da ne bileyim en azindan bi hafta on gun konusma. Belli o mesaj atmayinca sende sogursun.senin dedigin gibi seni sevebilecek baskasi da vardirbiliyo tabi 1 yılı aştı ben aramasam aramaz ayrılırım dediğim zaman keyfin bilir der neden böyle yapıyosun dediğimde gitmeyeceğini bildiğim için diyo aşırı bi sevgisi yok belli ama ben kopamıyorum işte
çok doğru diyosun da işte ama yavaş yavaş alışmanın zamanı geldiHani kendi konumla seninkini kiyaslayinca aman o sevmiyorsa ben niye ugrasayim der siler atarim ama kisilikle de alakali sanirim biraz. bilmiyorum ama bazi gerceklerle zaten yuzlesmissin bari bunu hayatinda uygula ki mutlu ol arkadasim :) ya da ne bileyim en azindan bi hafta on gun konusma. Belli o mesaj atmayinca sende sogursun.senin dedigin gibi seni sevebilecek baskasi da vardir
bence bekarlar evlenmek için ölüyor ev karısı olmaya çok meraklıyızMantik evliligi diye bisi yoktur ülen.
Mantık bekarligi vardir, biz hatunlara huzur battigindan evliligi seceriz :selamlarkocacim:
seni çoook iyi anlıyorummAsık olmadan evlenmem, karakterime ters. O adama hayatı zindan ederim, ona da yazık olur bana da...
Tekrar asık olup, insan gibi de biri ile son noktayı koyacagım insallah. Bu seferki, ne istedigini bilen, iftiralarla sucunu ört bas edip sadece etrafı degil vicdanını bile kandırmayacak kadar dürüst, serefli, bire bin katmayan, ask üstüne tam oturan, gizli saklı işler karıstırmaya kıyamayan, insan sevgisi olan baska insanların vakitlerinin degerli oldugunun farkında olan, destek veren, sözde degil özde adam olan, her kosulda mütevazi kalmayı basarabilecek kadar becerekli, sesini bile yükseltmeyecek kadar ince ruhlu-naif, yerine göre baba gibi korumacı, yeri geldiginde sevgili, yeri geldiginde arkadas, yeri geldiginde anne gibi, yeri geldiginde de baba gibi davranabilen, kendi kız kardesine nasıl davranılmasını istiyorsa öyle davranabilen, bir kusurum eksigim varsa asagılamak yerine örtüp beni baska seylerle yüceltecek olgunluga sahip ve en en önemlisi kalbimi kırdıgında anlık bile olsa özür dilemesini bilen, sorunları bagırarak degil konusarak cözebilecek iletisim yetenegine erismis...Ben en icten, maskesiz halimle yaklasırken, canımla özümle sevmisken bunun asktan oldugunu degil, benim kapaklama istedigimden oldugunu söyleyip, pesine de beni yaftalayıp içimi buz gibi sogutmayan...Para pul her sey halledilir...Böyle biri olacak işte... Böyle biri olmazsa sen her seyinle baglanırken ve hayatını ona göre cizerken; adi, yalancı, karaktersiz, aslında elinin altında kızlar dizi dizi olan, sen onun kalbinin ortasında oldugunu düsünürken ve aslında hicbir seyi oldugunu gördügünde, yalanı ortaya cıkınca ve kanıtın varken, sen hesap sorarken de, acıklama yapmak yerine ''öf, git senle mi ugrasacagım, işim var'' diyebilecek kadar vurdumduymaz; insanlarının duygularıyla, hayatlarıyla oynayabilecek ve bunu yaparken askı kullanabilecek kadar vicdansız ve tilki, gecmiste kırdıgı kalplerle skor tutup övünüp gülen, ask üstüne yakısmayan biriyle olmanın bir anlamı yok, yalnız olmak daha iyidir. Allah böyle adamlara gercek ask tattırmasın, evlensinle ve evlenip cok mutsuz olsunlar, kazdıkları kuyuya kendileri düssünler, kurdukları yuva tımarhaneye dönsün. Gercek askı tadamadan ölsünler. Amin.
seni çoook iyi anlıyorumm
valla benimki daha ağır vaka ama neyse kadeer diyorum bi gün bende mutlu olurum inşAnlamana sevindim, ama sasırmadım. :) Cünkü bunlardan cok var, denk gelme olasılıgı cok yüksek. Önemli olan, az ve degerli olana kavusmak, Allah bizi bunlarla sınıyor, bunlar sabrımızı ölcmek için nefes alıyorlar ve mukafatı büyük olacak emin ol buna. Sessizce beklemeye ve duanın gücüne inan :)
valla benimki daha ağır vaka ama neyse kadeer diyorum bi gün bende mutlu olurum inş
birde insan kopamıyo herşeyee rağmen bende o var onu ne yapcazKader diye bir sey var, evet, ama o ayıyı sen sectin, ben sectim. Biraz da suc bizim, safız, ama böyle böyle ögreniyorsun, yedigin kazıklarla <3 Su an gülüyorum inan ki, böyle bir hissizlik hali geldi üstüme, bünye kendini korumaya aldı garibim.
birde insan kopamıyo herşeyee rağmen bende o var onu ne yapcaz
boşver takma diyecemde olmuyo işte bir hocamn lafı HER KÖTÜ GÜN GEÇER EN KÖTÜ ANINI DÜŞÜNÜN GEÇMEDİMİO bende de var, hep bir umut bir umut dedim, kafamda onu aklayacak bahaneler ürettim, içimi sogutmak icin elimden ne geliyorsa yaptı ki def edebilsin. Planları bambaska imiş megerse, ben yokmusum o planların içinde, hic olmamamısım. Acıklama yapacak yüzü de oldugunu sanmıyorum bugün gördügümden sonra, zaten hatalı olsa da dönüp gönül almaz, acıklamaz, özür dilemez, yabani, böyle sessizce kapanacak bu mesele cünkü benim adımlarım bitti, zaten adım atsam cirkeflesecek cünkü kendi yolu bambaskaymıs aslında. Beni ayak bagı olarak görüyor, biraz gününü gün etmis, yalan söylemis cidden bunca zaman. Allah gözüme soktu, uyan dedi. Su an cok hissizim...Artık iftiraları bile umrumda degil...Çünkü o iftiralara kendinin bile inanmadıgını biliyorum.
Son adımı hissizlik yani, yılmıslık.
boşver takma diyecemde olmuyo işte bir hocamn lafı HER KÖTÜ GÜN GEÇER EN KÖTÜ ANINI DÜŞÜNÜN GEÇMEDİMİ
çok mantıklıAşk mı, mantık mı. Kişiden kişiye değişir. Evlilik birçok şeyi içinde barındırmalı. Bazıları maddi imkanlarını daha iyi olması için, çocuk sahibi olmak için evlenir. Evlenmek için mantığına yatmasının yanında çok şey olmalı. Mantıklı olan çok şeyi kalp kabul edecek mi sonuçta bir ömür geçireceksin.
Çok şey isteyebilirsin. Çok seçici olursun... Aradığımı buldun sanırsın ama hayat bu sürpriz yumurta gibi içinde ne olduğunu asla bilemezsin. O yüzden kendine liste yapacaksın ve o listeye göre adaylarını kıyaslayacaksın ne kadarı sana hitap ediyor.
Yoksa aşk-mantık ikiside mutluluk getirmez. Evlilik anlayış, sabır, sevgi, hoşgörü, saygı, kişilik uyuşması vs. gibi önemli faktörleri barındırıyor.
Mantıkla tanıştığım ama başkasına aşık olduğumu hissettiğim sürece ne ben mutlu olurum nede karşımdakini mutlu ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?