Aşk evliliğimi mantık mı kızlar ?

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Zengin yakışıklı biri var sizi seven durumu çok çok iyi birde durumu iyi olmayan sizin sevdiğiniz normal tipte biri var oda seviyor ama asgari ücretle olan böyle bir durumla karşılaşsanız napardiniz.? Sizce aşk karın doyururmu

Bununla alakalı bir derdin mi var?
Daha açık olsaydın iyiydi.
Herkesin yorumu ve düşüncesi, farklı malum.Böyle göreceli konularda kesin hüküm verilemez,bu ya da şu diye.

Aşk'sız olmaz, o zengin adamın gün gelir herşeyi batar sana aynı evde yaşayacaksın, bir ömür paylaşacaksın ya kolay mı? Annenden babandan ayrı kalmana değecek biri olmalı, para sana aileni bıraktırmaz sanırım? Hoppa

Parayla sadet olmuo parasızda karın doymuo ilerde zenginin fakir fakirin zengın olmayacagınıda bılemeyız bence aşk evliligi en iyisi bi insanla parası için evlenılmez :KK50:

Nikahta keramet vardır...:KK37:

ikisi de olmaz,
aşık olmadığın adamla evlilik eziyetten başka bişey değildir, nasıl girersin yatağına, nasıl dayanırsın kokusuna, hastalığına nasıl tahammül edersin, hepsini geçtim aşksız bir ömür geçmez gün gelir birine aşık olursun sonra da ayıkla pirincin taşını.
diğerine gelince asgari ücretle bu zamanda ev geçinmez, kızın geliri iyise neyse ama değilse iki çıplak anca bir hamama yakışır, düzgün bir hayat sürebilecekleri gelire ulaşmadan evlenmesinler yoksa aşk meşk kalmaz birbirlerini yerler.

Paralı olana aşık olmak en mantıklısı aslında öyle bi sistem olaydı iyiydi:KK53:

Şaka bi tarafa aslında ikisi olmadan da olmaz parasız da aşksız da yani en azından ikisi de dengeli olsa insanlar daha çok mutlu olabilir sonuçta aynı evde yaşicaksın sevmedigin insanın her hareketi batar bi süre sonra ki işin cinsellik boyutu var ben sevmediğim biriyle doya doya yaşayamam sanki bu duyguları öyle düşünüyorum

Parasız da mutsuz olurum bi süre sonra kavgalar başlar hele bide aşkın bittiyse o adama daha da zor

İkisi de olsun dengeli bi şekilde

Valla para olmayınca bi süre sonra aşkta bitiyo bence.ama her zenginde sevilmiyo tabi yani sırf para içinde evlenilmez malum aşk olmayınca tahammül etmekte zorlaşır.en iyisi durumu iyi olanla vakit geçirip sevmeye çalışmak olur olur olmadı elbet başkası çıkar karşına

Zengin diye evlenince sorun yasamayacaksin diye bir kural yok.
Zengin olupta zindan hayati yasayan culsuzda gordum.Fakir olupta zenginden daha cok hayatini güllük gülistan yaşayanıda...
Karşılıklı sevmek önemli en başta sevgi varsa herşey aşılır.
Mantık evliliği... mantigi barindiran sadece maddiyat olmaması şartiyla.
Beraber iyi kotu gunde mutlu olacagi karakterini begendigi bu insanla bu yolda yürürüm Diyebilecegi ve içine sinen hangisi ise o olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ask insaniyim hic anlamam oyle mantik evliligi yapanlari da neymis efendim mantik evliligi bu donemde en mantiklisiymis oymus buymus. Evliligi yuruten sevgidir ben sevmedigim biriyle oldugum surece ayni cati altinda yasamisiz ne ise yarar ki :KK12:

zengin ve yakışıklı niye şimdiye kadar birini bulamamış ki?
baksana burda bile çokları hemen onu seç demişler.. demek ki adamın bir falsosu var ki kimse durmuyor yanında.

hem zengin hem yakışıklı olacak hem de seni isteyip duracak?
nerde öyle bolluk?

şimdiye çoktan kızın birinin onu yüzüklemesi lazımdı..

Back
X