- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.612
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
ben 28 yaşındayım, ben de hep karşılıksız ya da imkansız aşk kurbanı oldum. ben ve benım gibiler ne yapsın... beterin beteri var...
kızlar ya ben bişeyi çok merak ediyorum ya bi insanın evleniceği insan belli midir biz ne yaparsak yapalım o değişmez mi ?
kızlar ya ben bişeyi çok merak ediyorum ya bi insanın evleniceği insan belli midir biz ne yaparsak yapalım o değişmez mi ?
Uslu bir cocuk olursan ruyanda gorebilirsin:)
Yalnız olur musun hiç?Bende aralıkta 21 olucam ama hayatımda hiö sevgilim olmadı,teklifte gelmedi.Ve arkadaşlar arasında lafı geçtiğinde bunu söylediğimde şaşırıp kaldırılar.Olmayınca olmuyor ne yapalım.Bende özeniyorum ne güzel uzun süreli birliktelikleri olan insanlar görüyorum çok mutlu olanlar bende imreniyorum.Ama imrenekle kalıyorum işte.Hep imkansızlara gittim.İmkansıza aşık oldum.Herşeyin hayırlısı artık kafaya takmıyorum elbet karşılıklı birbirimizi çok seveceğimiz biri çıkıcak karşıma inanıyorum.Eskiden bu konuda çok karamsardım ama şuan neden bilmiyorum karamsarlığım gitti.
Çünkü aynı dertten muzdarip insalar olduğunu fark ettim karamsarlığın yok oldu
Canım bende 23 yaşındayım ve benimde şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, ben bu saatten sonra sevgilim olsun istemiyorum zaten eşim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?