Aşk hayatı olmayan tek ben mi varım :((

Kesinlikle katılıyorum.Uzun süreli bir ilişkiden çıktım.6 ay hayatıma kimseyi almadım derken birine rastladım.Adam gibi duruyordu ama öyle çıkmadı,bana evcimen uzun ilişki isteyen aile ve bu gibi değerlerin kıymetini bilen biri gibi geldi.Evet dediğim gibi öyle değilmiş ben öyle sanmışım benim ciddiyetim onu sıktı sanırım ve yürümüyor diye bıraktı.

Ben de hayatıma en az 2 sene kimseyi almayı düşünmüyorum.Zaten 20 yaşıma gelmişim bu saatten sonra hayatıma alacağım insanla evlenmek isterim napayım ben laylaylom ilişkiyi.Bir de şöyle bir sorun var bizim yaşıtlarımız olan erkekler malesef beyinleriyle değil başka bir yerleriyle düşününüyorlar,ciddi ilişki yaşamak zor.Ben 22 yaşımdan sonra kendimden 2 3 yaş büyük biriyle adam gibi bir ilişki yaşamak isterim,hadi Allah gönlümüze göre versin inşallah:16::16::16::16::16:

bende kesinlikle katılıyorum canım uzun süreli bi ilişki yaşadım daha sonra ayrıldım karşıma bi başkası çıktı ama istekleri çok farklıydı bu yüzden konuşmamızın 2 haftası ben sana göre değilim dedim ve bıraktım hakkenten bu erkeklerin beyinleri başka yerlere çalışıyo... ben karşıma doğru dürüst biri çıksın istiyorum ki benden de 3 4 yaş büyük olmalı öyle daha iyi anlaşıyorum şuan yanlızım ve bi süre böyle kalmayı düşünüyorum yoruldum çünkü bence arkadaşlar hiç acele etmeyin zaten zamanı gelince ille oluyo allah hepimizin gönlüne göre birilerini versin inşallah :)

Daha dur 25 yaşındasın, evde kalmış kız kurusu moduna girmen için çoook erken :34:

Nasip kısmet bu işler diye diye dilimde tüy bitti şu forumda :1:

kızlar bende varım yaşım 26. en son 6 sene once sevgılım oldu 1.5 sene beraberdık ayrıldık sonra gecen sene bırını sevdım ..

ılk defa evet o dogru ınsan dıdım ama onunda benı sevdıgını sandım ama şeytan cıktı ıcınden..

sadece o muuu tabıkıde dııl.. arkadasım sandıgım kısıyle sevgılı olarak arkadasım da sırtımdan vurdu..

baya senelerdırr yalnızım.. kendımı okuluma verdım

her nekadar arkamda destekleyecek bı erkek ıstesemde olmuyorsa da olmuyor kabullenmek de lazım...

ıns akademik alanda buyuk basarılara ımza atarak ask hayatımdakı basarısızlıklarımı kapatabılırım

Son düzenleme:
kızlar bende varım yaşım 26. en son 6 sene once sevgılım oldu 1.5 sene beraberdık ayrıldık sonra gecen sene bırını sevdım ..

ılk defa evet o dogru ınsan dıdım ama onunda benı sevdıgını sandım ama şeytan cıktı ıcınden..

sadece o muuu tabıkıde dııl.. arkadasım sandıgım kısıyle sevgılı olarak arkadasım da sırtımdan vurdu..

baya senelerdırr yalnızım.. kendımı okuluma verdım

her nekadar arkamda destekleyecek bı erkek ıstesemde olmuyorsa da olmuyor kabullenmek de lazım...

ıns akademik alanda buyuk basarılara ımza atarak ask hayatımdakı basarısızlıklarımı kapatabılırım

Dost kazığı + aşk acısı kombinasyonu benim de başıma geldi . vallahi en fenası da o oluyor. Benim acıyıp yardım ettiğim bir kız bunu bana yapmıştı, sonra insanlara iyilik yapmamaya yemin ettim. Hem ben buna niye yardım ettim bana neydi diye kızyorsun, hem arkadaş dediğin insanın yaptığı şerefsizliği sindiremiyorsun, hem de hoşlandığın gidince dımdızlak kalıyorsun iğrenç oluyor. Sonra da niye erkeklere güvenmiyorsun diyorlar, nereye güveneyim ?

aynen kesınlıkle .. cok dogru soluyorsun .. ama eden bulur innşşşşş :(((

Dost kazığı + aşk acısı kombinasyonu benim de başıma geldi . vallahi en fenası da o oluyor. Benim acıyıp yardım ettiğim bir kız bunu bana yapmıştı, sonra insanlara iyilik yapmamaya yemin ettim. Hem ben buna niye yardım ettim bana neydi diye kızyorsun, hem arkadaş dediğin insanın yaptığı şerefsizliği sindiremiyorsun, hem de hoşlandığın gidince dımdızlak kalıyorsun iğrenç oluyor. Sonra da niye erkeklere güvenmiyorsun diyorlar, nereye güveneyim ?

aynen kesınlıkle .. cok dogru soluyorsun .. ama eden bulur innşşşşş :(((

Ben böyle pislikleri yapanların yanına kalmayacağına inanıyorum, belasını buldu zaten. Bu çocuk daha geçende buna o....u tarzı küfürler edip tokatlamış, oh iyi yapmış dedim içimden . Evet kötüyüm ama ne yapayım haklıyım :) Bu aralar kısmetim yok mesajları ne kadar arttı kardeşler....bence topluca hepimiz harekete geçelim sonra sonuçları buraya yazalım :)

selam kızlar.. edenin bulacağına sonsuz yürekten inananlardanım. bulur bulur hiç merak etmeyin. szi duymaz görmezsiniz ama bulur.(insan duyymak istiyor genelde süründüğünü ama ne yapalım duymasakta sürünsün yeter derim ben hep.)

geçenlerde 65-70 yaşlarındaki bir amca anlattı. adam eski karsına çektirmiş. kumar içki arkadaşlarının aklına uymuş yuvasını dağıtmış. yani kadın ayrılmış. şimdi gelmiş 70 yaşına pişmanım diyor köpek gibi. bazı olaylar yaşadım hayatımda diyor kafamı yatığa koyduğumda hep aklıma geldi bunu yapmıştım bu başıma geldi diye....

ayrıca geçenlerde birşey öğrendim hemde çok tesadüfi olarak. 7-8 seneye yakın aynı işyerinde çalıştığım kişiler vardı. ben işten ayrılınca bunlar pislik yaptılar bana. üstelikde çalışan 30-40 kişi vardı da hepsi de yapılan pisliği gördüler. yani bu kadar adice yaptılar. ben hiç muhattap olmadım ama dedimki içimden de Allah ım sen koyma bunların yanına. beraber o kadar zaman yedik içtik.birde hiç kötü bişey yapmadım ki onalara.yani neden yaptılar onu bileene anlamadım.

ben şimdi iyi bir yere geçiyom diye yaptıklarına bak dedim kendi kendime. fesatlar pislikler mikrop mahlukatlar.. şimdi onlar kapının önüne koyuluyorlar.üzülmedim ama kusra kalmasınlar dedim içimden. işte eden buluyor.. ahada örnekleri hemde taptaze örnekler.

selam kızlar.. edenin bulacağına sonsuz yürekten inananlardanım. bulur bulur hiç merak etmeyin. szi duymaz görmezsiniz ama bulur.(insan duyymak istiyor genelde süründüğünü ama ne yapalım duymasakta sürünsün yeter derim ben hep.)

geçenlerde 65-70 yaşlarındaki bir amca anlattı. adam eski karsına çektirmiş. kumar içki arkadaşlarının aklına uymuş yuvasını dağıtmış. yani kadın ayrılmış. şimdi gelmiş 70 yaşına pişmanım diyor köpek gibi. bazı olaylar yaşadım hayatımda diyor kafamı yatığa koyduğumda hep aklıma geldi bunu yapmıştım bu başıma geldi diye....

ayrıca geçenlerde birşey öğrendim hemde çok tesadüfi olarak. 7-8 seneye yakın aynı işyerinde çalıştığım kişiler vardı. ben işten ayrılınca bunlar pislik yaptılar bana. üstelikde çalışan 30-40 kişi vardı da hepsi de yapılan pisliği gördüler. yani bu kadar adice yaptılar. ben hiç muhattap olmadım ama dedimki içimden de Allah ım sen koyma bunların yanına. beraber o kadar zaman yedik içtik.birde hiç kötü bişey yapmadım ki onalara.yani neden yaptılar onu bileene anlamadım.

ben şimdi iyi bir yere geçiyom diye yaptıklarına bak dedim kendi kendime. fesatlar pislikler mikrop mahlukatlar.. şimdi onlar kapının önüne koyuluyorlar.üzülmedim ama kusra kalmasınlar dedim içimden. işte eden buluyor.. ahada örnekleri hemde taptaze örnekler.

kızlarrr alnınızda yazılı kısmetiniz,eşiniz elbet birgün karşınıza çıkacaktır.
dogru zamanı bekliyor..
ama benden tavsıye o gelene kadar hayatın tadını çıkarın,sonra herşey değişicekkkk:)

Hayatın tadını beraber çıkarmak da var. Ama nasip işte. Bazıları çok mutluyken bazıları böyle.

kafaya takmaktan hayatın tadını çıkaramıyorsun ki.Sevdiğim olsada beraber çıkarsak diyip iç geçirip duruyorum içimden bişey yapmak gelmiyo.birşeye hevesleniyorum sonra yalnız olduğum aklıma geliyo hüzünleniyorum hayat çok tatsız tuzsuz amaçsız geliyo:(((

Hergün seni yiyip bitiren, resmen ölümcül bir hastalık gibi bedenini saran ama bu hastalıktan da aslında vazgeçemeyecek kadar güçsüz ve tabiri caizce kendinden vazgeçtiğin, kara sevdaya düştüğün bir aşk hayatın olmasındansa olmaması inan ki büyük ikramiye...

Bence yaşadığınız günün değerini bilip,kendi kendinize yeter ve hayatın tadını çıkartırsanız (tabi fazla abartmadan :1: ) aşk kendiliğinden kapınıza gelir..

Ben evliliği hiiç düşünmüyordum. Sevgili olma, düzenli ilişki kurma düşüncesi bile yoktu..Tek başımaydım,rahattım,mutluydum. Sonra eşimle tanıştım.. ve "işte evlenmek istediğim erkek" dedim.. :16: :16: çok şükür ki hayalim gerçek oldu.. :16: :nazar:

Herkes için hayırlısı olsun..

ne güzel ben de bunu istiyorum karşıma işte benim evleneceğim adam bu diyebileceğim biri çıkar inşallah.İsteyen herkesin karşısına çıkarsın Allahım amin

insallah, amin!!

böyle kollarina alip, güven verecek birisi olsa.. korkma ben yanindayim, hersey düzelecek dese..sen ve ben herseyn üstesinden geliriz dese..sen ve ben yok aslinda biz variz dese..

amaaaaaaa nerdeeeeeee..??

Ahhh kızlar, çok dertliyim. 3 yıldır sevgilim yok, bu yıl birinden çok hoşlandım ama olmadı bana bir şey hissetmiyormuş. Aşktan yana hezimete uğramaktan bıktım artık... benim yüzüm gülecek mi diye çok merak ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama en çok benim , yalnızlıktan bıktım usandım artık. Yaşıtlarım evlenir, nişanlanırken ben bol bol iç geçiriyorum. Sevdiğim biriyle el ele tutuşmak nasıl bir şey onu bile unuttum. Aşk hayatından şikayetçi olanlar buraya gelsin :))

al benden de o kadar:)

Kendini kandırmıyor bence. Yaşından dolayı henüz bi eksikliğini hissetmeyebilir.Nitekim bende o yaşta umursamazdım ama geçen seneden beri yani 25 olunca artık istemeye başladım. Bi yaştan sonra yalnızlık daha kötü oluyor.
kendini kandiriyorsun cok belli.

Back
X