- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Kesinlikle katılıyorum.Uzun süreli bir ilişkiden çıktım.6 ay hayatıma kimseyi almadım derken birine rastladım.Adam gibi duruyordu ama öyle çıkmadı,bana evcimen uzun ilişki isteyen aile ve bu gibi değerlerin kıymetini bilen biri gibi geldi.Evet dediğim gibi öyle değilmiş ben öyle sanmışım benim ciddiyetim onu sıktı sanırım ve yürümüyor diye bıraktı.
Ben de hayatıma en az 2 sene kimseyi almayı düşünmüyorum.Zaten 20 yaşıma gelmişim bu saatten sonra hayatıma alacağım insanla evlenmek isterim napayım ben laylaylom ilişkiyi.Bir de şöyle bir sorun var bizim yaşıtlarımız olan erkekler malesef beyinleriyle değil başka bir yerleriyle düşününüyorlar,ciddi ilişki yaşamak zor.Ben 22 yaşımdan sonra kendimden 2 3 yaş büyük biriyle adam gibi bir ilişki yaşamak isterim,hadi Allah gönlümüze göre versin inşallah![]()
bende kesinlikle katılıyorum canım uzun süreli bi ilişki yaşadım daha sonra ayrıldım karşıma bi başkası çıktı ama istekleri çok farklıydı bu yüzden konuşmamızın 2 haftası ben sana göre değilim dedim ve bıraktım hakkenten bu erkeklerin beyinleri başka yerlere çalışıyo... ben karşıma doğru dürüst biri çıksın istiyorum ki benden de 3 4 yaş büyük olmalı öyle daha iyi anlaşıyorum şuan yanlızım ve bi süre böyle kalmayı düşünüyorum yoruldum çünkü bence arkadaşlar hiç acele etmeyin zaten zamanı gelince ille oluyo allah hepimizin gönlüne göre birilerini versin inşallah :)