AŞK hikayelerinizi anlatirmisiniz

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
ask gercekten var mi levent yukselin sarkisindaki gibi aşk mümkünmüdür halaa :/ 26 yasindayim umutsuzluga kapilmaya basladm.. ask hikayeleri dinlemek beni cok mutlu ediyo umutlandiriyo

ask gercekten var mi levent yukselin sarkisindaki gibi aşk mümkünmüdür halaa :/ 26 yasindayim umutsuzluga kapilmaya basladm.. ask hikayeleri dinlemek beni cok mutlu ediyo umutlandiriyo

Şu anki duygularımla yazarsam Kurban'dan Yalan Dostum'u söyleyebilirim anca. Yalan dostum aşk diye bir şey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence, bilemedin beş gün sürsün, kapılıp da sürünen çok

Şaka yapıyorum tabii ki, aman sayfalarca açıklama yapmak zorunda kalmayayım :)

Siz de umutsuzluğa falan kapılmayın, daha 26 yaşındasınız. Vardır elbet birileri.

Ben olmustum. Bir gece ansizin gelivermisti aşk bana, apansiz, umursamadan, hic plan yapmadan, oysa ben hic aşık olmamistim onu gorene dek. Olmadi, vermedi aile, ayri dustuk iste! Hala ona asigim ve bu onu biliyor... Bu kadar...

Bende oleyim o zaman bosanali uzun yillar oldu kimse cikmadi karsima yas oldu 39 bu saatten sonra cikarmi sanmiyorum

herkes asik olamaz bir cok insan hic asik olmadan olüyor ama tabiki ask var o duyguyu yasamak cok ozel cok guzel allah herkese nasip etsin tabi dogru kisiyle

sitede aşk hikayelerimiz bölümü var zaten,orayı oku istersen

6 yıl ve 3 yıl süren ve aldatılma sonucu terkettiğim iki erkek..
Yaş 31 falan herşeyden umudumu kesip sırf kafa dağıtmak için girdiğim bir izdivaç sitesinde,onlarca insanı elerken eşimin zorla araya kaynak yapıp,beni sohbet için ikna edişi...
Bir ay yazışmamız ama sırf kafam dağılsın diye yaptığım sohbetler.
Bir ayın sonunda ilk camera açışımız ve onu ilk görüşüm..
Ve uzun bir aradan sonra ilk gülümseyişim.
7 ay flört ve evlilik.

Son düzenleme:
Ask var varda karsilikli olursa aşk AŞK olurr...misal ben ilk goruste asik oldum ama ayrildik..hala asik miyim evet..ama o nerde bi varmis bi yokmus..anliycagin ask herkese esit verilmemis...bulanlar sansli benim gozumde..yas 30 bu arada bende olmeliyim o zaman...

Ne kadar asık olduysam askin verdigi hormon dengesizliği yuzunden cok actionlu iliskiler yasadım :) sonucunda da hep üzüldüm ağladım. Kırdım kırıldım. Cok yara aldım.
Bir ara aynı senin gibiydim. Bundan sonram umutsuz diyordum. Nasıl mutlu olurum ki olmadı hic diyordum.
Kendimce bir yöntem geliştirdim. Ask benim icin sağlıklı birsey degil. Bunu farkettim. Aşkta kendimi kaybediyorum. Olgunluğum elden gidiyor. Aklım kalmıyor. Bunlar guzel seyler belki ama kavgalarda sonucu iyi çıkmıyor.
Bende sevgi saygı taraftarı oldum artık. Su an biri var. Seviyorum. Zamanla sevdim. Asık degilim. Ol dese ölmem. Onsuz saniye saat hesabı yapmam.
Bu benim icin sağlıklı bir süreç. Kendime zaman ayırıp kendime deger vermeyi öğrendim böylece. Karsi tarafın daha dogrusu bir erkeğin beni ben yapamayacağını benim kendi icimde mutlu olmam gerektiğini öğrendim.
Su an bu iliski ciddi konuşulduğu icin de sağlıklı goruyorum.
Ask kor ediyor. Bu da benim en buyuk korkum. Ama gercek aşkıyla sorunsuz yaşayan insanlar yok mu ? Var tabi. Ben beceremedim. O yuzden sende üzülme. Belki de senin de benim gibi biraz kendine dönüp kendini bulman gerekiyor öncelikle

Aşk dedikleri ne merak ediyorum :) ayaklarım yerden kesilmedi mantığımı kaybetmedim kelebekler de uçuşmadı.

İnişli çıkışlı ilişkim :) bazen çok mutlu olurum bazen sinir küpü. Herkesin aşk tanımı farklı heralde.

Ben olmustum. Bir gece ansizin gelivermisti aşk bana, apansiz, umursamadan, hic plan yapmadan, oysa ben hic aşık olmamistim onu gorene dek. Olmadi, vermedi aile, ayri dustuk iste! Hala ona asigim ve bu onu biliyor... Bu kadar...

Neden vazgeçtiniz aşkınızdan (

Işık saçmak için yanmak gerek diycem ama hiç afilli laflar edecek havamda değilim valla aksine aşkıma naber pampa diyip çat diye sırtına vurasım var
Velhasıl kelam aşık olunca kafa gidiyo :))) ruh halim tırt

Yanana aşktan sual olunmaz. Aşka dustunmu ateşte bir pervanede.....

25 yaşımda karşıma çıktı.yas 27 hala asıgım.ben ona resmen asıgımmmm .... :) yas 77olsa bile umarım bitmez...

İki yıldır her 4 gün ayrı kalmada özleyip karnıma ağrı gibi abuk bi'haller olmasını, içimin sıkılmasını, iki yıldır hala her buluşma öncesi ne giycem diye tüm dolabı talan edip yine kendimi beğenmeyişimi, hala onu görünce istemdışı yüzümde oluşan salak ifadeyi, babamın yanında, attığı mesajları okurken farkettirecek kadar sırıtmamı baz alacak olursak ımm sanırım aşığım evet :)

Aşk malesef bekleyince gelmiyo, ümidini tamamen kesip amaan işime gücüme bakarım ben de dediğin an bi'adamın gözlerinde -ceeeaa diyo insana.

Aşk hikaye; hayırlı olanı şahane. Ucunda aynı yastığa baş koymak yoksa napıyım aşkı

Son düzenleme:

ay hangi izdivaç sitesiymiş ki o biz de bi bakınsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…