AŞK hikayelerinizi anlatirmisiniz

Maşallah çok kararlı gordum

Yok be sekerim, dala geciyorum. Hayatimda yaninda olmaktan bu kadar mutlu oldugum kimse olmamisti, hic konusmasak bile yaninda saatlerce otururum o derece. Cok kotu bir sey aski kaybetmek, kendimi bazen inanilmaz sanssiz, lanetlenmis hissediyorum. Mutlu cift, el ele gezen insan, bebekli aile gordugumde aglayasim geliyor. Gecen aylarda cok daha kotuydum, kosmaya ciktim, yolda bebek arabali mutlu bir aile gordum dayanamayip aglamaya basladim, eve kadar aglaya aglaya dondum. Simdi daha iyiyim, onume bakmaya karar verdim.

Canım benim ınanki aynı şeyleri yaşıyoruz. . Onun ailesiyle benim ailem çok farklı kafa yapılarına sahip . Annesi beni gram sevmiyor babasi desen ayrı dert. Ailede tek sevdiğim abisi yengesi ve 2 yegeni. . Çok zorluklar yasadim yaşıyorum da .. Allah hakkimizda hayırlısini versin. Sana da çok üzüldüm ınanki. Yine senin ele alınır bir sebebin var. Maddi sorunlar bendr oda yok.. biktim ya inanki(

Ahhh ahh bende öyleydim amaa hiç değerim yokmuş (

Tanrım mm geçen benim ki seni özledim gelicem geliyim mi dedim banane dedi bende ayrıldım konuda acmıştım burda.simdi Çeyiz için eşya falan almistim Allahım AVM ye gittim nereye baksam bi göz dolması yaşıyorum bi insan ütü görünce başını çevirir mi direk utuyugördüm aglaya ciktim ya gelinlikcileri sevgilileri geçtim tuzluklarla falan d uygulanıyorum ben

Hersey gozumun onunden gecmeye basladi suan.
Uzun zamandir iliski istiyodum ama bi turlu dogru durust biri cikmadi karsima.tam umidi kesmisken,yalniz olmayi kabullenip herseyin keyfini cikarirken hic beklemedigim bi anda cikti karsima.
Tanismamizdan baslayim.pazar gunleri hic disari cikmam.ogunde yine hic boyle bi niyetim yoktu.ama sanki icime dogmus gibi bi anda kalkip ablama alisverise gidelim dedim..ki sacim basim daginik kredi kartimin limiti dolu.alisveris bitti ablamin arkadasi bizi aldi.biseyler atistirmamiza ragmen istemeyerek arkadasi yol kenarindaki restorantta durdu.iceri girmeden gozume iki kisi carpti.disarda oturalim dedim.gectim tam karsilarina oturdum.keserim karsilarindan diyorum icimden.tabi lavaboya falan gidiyorum bi de dibinden hisimla geciyorum falan.sonra ayaklardan baslayarak suzuyorum.ben okuz gibi bakiyorum bakmasina da benimki donup bakmiyo.halbuki etkilendi benden hissediyorum.heralde sevgilisi var dedim.bu arada ablamin arkadasiyla selamlastilar.sonra bana sordu x`i taniyomusun diye.boylece ismini ve tanidik biri oldugunu ogrenmis oldum.
Ben ne kadar agir cocuk diye hayran hayran bakarken meger bizimki o kadar etkilenmiski sesi solugu kesilmis.bakislarimda ustunde olunca kasilmis kalmis :))) agirligi ondanmis.oyle bi etkilendimki senden arkamdan yaklasip yanimdan gecmeni bile acayip hissettim diyo.
Ertesi gun bulmus sosyal aglarin birinden mesaj atmis.once beklettim tabi.hemen atlamadim.sonra cevap verdim.tanistik bulustuk.cok gel git yasadim baslarda ama kaderimde olduguna inaniyorum hep ondan kopamiycagim seyler oldu.
İlk bi yil cok zorladi beni.ama hep asik etmeyi basardi.ayrilmamiz bile iki gun surdu.zaten barismamiz ayrilmaya deger oldu.en son ayrilmamizda ben tam tamam bu sefer bitti derken telefon caldi.muzik sesi geliyo.biraz dinletti.bi sure sonra alkis kiyamet koptu.benimki sahneye cikmis benim icin cok ozel bi sarki soyluyo.birileri sen kimin serserisisin diye bagiriyo.o gun gercekten bi kez daha asik oldum ona.halada asigim.tek engel ailem suan.insallah omur boyu devam eder birbirimize olan ask.

Son düzenleme:
( valla aynı şeyleri yaşıyoruz seninle.

Bende nerde hamile evli bebekli var . Benim gözüme görünüyor. Kimsenin mutluluğunu kiskanmiyorum ama halime üzülüyorum. .. uzun süren herseyin suyu çıkıyor bunu anladim.
Bi ara çocuk görünce kafamı ceviriyodum direk.hayatimda evlenmek çocuk sahibi olmak. Gibi bi derdim hiç olmamisti ne biliyim çok uzakti. Bu kalas benim aklıma soktu bunları. Simdi de uzadıkça hevesim gidiyor hersey dert oldu içime. Gelinlik hevesim hiç yoktu suan içimde yara. Neye önemsiz dediysem suan içimde dert.

Valla evlilik hazirligi yapan ciftler var diye ben Ikea'ya gidemiyorum. Ev esyasi bakan genc kizlar, bu sitedeki gelinlikci reklami da bana koydu ama tuzluk nedir kardes :) :)

Bana evlilik, gelinlik, mutluluk o kadar uzak geliyor ki gelinlikten hic ustume alinmiyorum, kendimi kotu hissetmiyorum bile. Sadece el ele insanlar acaip koyuyor, ben asla bu insanlar gibi mutlu olamicam diyorum kendi kendime.

Sarhoş muydu bunu yazarken ya yanından yeni gelmişsin niye böyle bi cevap vermiş. Güzel bi ders haketmis dönerse surundur. Madem hiçbişeyiz adam gibi gelip düğün tarihi almadan görüşmek istemiyorum de ay çatlayacam orta yerimden

Aynen. ..
Ben gidip halime agliycam birazcık Ayy bir kaşık suda bozmak var..

Valla deli oldum dünden beri ailem birsey belli etmem diye içime atmaktan bir hal oldum keşke sarhoş olsa ama alkolde kullanmaz asla . Öyle bir ihtimal bile yok .

Valla deli oldum dünden beri ailem birsey belli etmem diye içime atmaktan bir hal oldum keşke sarhoş olsa ama alkolde kullanmaz asla . Öyle bir ihtimal bile yok .
Ya Düsünsene koskoca 5 yıl. 5 ocakta 5 yıl bitecek. Bu ne demek ya .. sinir oldum. Onla tanıştığım da 18 yaşındaydım şuan 24 yaşındayım kendisi 36 yaşında.

Tuzluk diyip geçme ya sen Tuzluga kadar dusunuyosun adam sana banane diyebiliyo geleyim mi diyince.o zaman tuzlukla öyle bi bağlantı kurmustum

Zor ya sevecek birimi bulmak onun sevmesini beklemek sonra birarada kalmaya çalışmak hersey çok zor

Ya Düsünsene koskoca 5 yıl. 5 ocakta 5 yıl bitecek. Bu ne demek ya .. sinir oldum. Onla tanıştığım da 18 yaşındaydım şuan 24 yaşındayım kendisi 36 yaşında.
Yaş farki da var bayagi.ailen niye uzatıyor bu adam demiyor mu ya.benimkiler bu yüzden çok soğudular benimk8nden ilişkiler asgari seviyede

Yaş farki da var bayagi.ailen niye uzatıyor bu adam demiyor mu ya.benimkiler bu yüzden çok soğudular benimk8nden ilişkiler asgari seviyede
Zaten en çok sinirlerimi bozan şeyde yanindayken bana hiç birşey demeyip sonradan olmuyor demesi. Ailem zaten hiç istemiyor ki . Annem hemen en ufak şey de bitir bitir bitir. Ama gel gör ki ben salak çok seviyorum. Yaş farkını astim ben 5 yıldır onun gibi oldum hiç yasitlarim gibi yaşamadım hayati

Eklentiler

• 2014-09-07 23.18.30.webp
    51 KB · Görüntüleme: 62
Ya valla okudukca bu yazdıklarını elim kolum titriyor. Katıl olasim geliyor sonra ben ona dedim ki benim cenazeme bile gelme dedim.. whatsaptan engelledim mesaj attı dün hiç cvp vermedim bak onuda atiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…