AŞK hikayelerinizi anlatirmisiniz

Of of ömrüm beklemekle gececek bari sorunlar olmasa bide anne derdimiz var nurtopu gibi öyle ortada savruluyoruz ya aşk cinnettir bence suan karar verdim
Ben 5 yıldır bekliyorum. Gerçekten sinirlerim çok bozuk birde aramızda 1000 km var ( sinirlerim çok bozuk kızlar. Üstüne birde terk edildim dün.

Ben 5 yıldır bekliyorum. Gerçekten sinirlerim çok bozuk birde aramızda 1000 km var ( sinirlerim çok bozuk kızlar. Üstüne birde terk edildim dün.
Bende 4. Neyi beklediğimde belli degil işi var askerliği yaptı ama fakir

Nisanliyim şimdi. Daha terkedilmedim bakalım belki ilerleyen zamanlarda. Niye terk etmiş kim oluyo da o beş yıl bekleyen kızı terkediyo

Bende 4. Neyi beklediğimde belli degil işi var askerliği yaptı ama fakir

Nisanliyim şimdi. Daha terkedilmedim bakalım belki ilerleyen zamanlarda. Niye terk etmiş kim oluyo da o beş yıl bekleyen kızı terkediyo
Bizim maddi sorunumuz da yok..
Geçen hafta antalyaya tatile gittik orda tartistik bir sebepten. . Sonra 2 gün hep limoni geçti. . Tatil dönüşü bunun yaşadığı şehire gittik ( kurduğumuz ev bile var evlenince oturacagimiz yani ) ben o gün izmire dönecektim saat 4 de uçakla. Sonra bu sabah 9 da ise gitcem önemli islerim var vs. Dedi . Çıktı gitti ve saat 2 ye kadar gelmedi. Bu gelince bende daha gitmeme 2 saat vardı gelmeseydin dedim . Sonra kalktim hazırladım. Biraz sonra beni havalanina götürdü. Geldim zaten o bana soğuk davrandı ben ona davrandm. Dün aksamda , arkadaşımla dışarı çıkacaktım dışarı cikcaz 1 saat dedim. (Izin siz hiç biyere gitmem) ama sanırım karismazsin dedim oda haklısın karışmam dedi. Bende biz Neyiz 1. Sevgili 2. Belirsiz 3. Hiç birşey
Yazdım . 2. Veya 3. Yazmis bana . Bende çık hayatımdan yazma bana dedim dünden beri ses yok (( içim içimi yiyor yaaaa

Yani kalaslik yapmakbunlarda atasporu.hepsi aynı. Senden ses çıkmayinca tipistipis döner.

Siz.neden nisan falan yapmadınız ev bile hazır niye hala sevgilisiniz tayin durumu falan mı bekliyosunuz resmî adımlar atılmamış anladigim kadariyla

Kız belasinida vermesin sonra yine sel sümuk biz aglicaz. . Ay duygusal saatlere girdim . 2 gündür aglamayayim annelerin yanında diye kendimi zor tutuyorum.

Benimkinin versin, biz kesinlikle ayrildik cunku. Bu isin benim icin oluru kesinlikle kalmadi, cunku adam baska bir ulkeye tasindi. Gitmeden once de parali is buldu diye totosu iyice kalkip bana cok kotu davranip gitti.

Bu adami ilk gordugumde asik olmustum, simdi gordugum, tanidigim gune lanet ediyorum, gormez bilmez olaydim. Kafamdan sildim attim, onume bakmaya karar verdim ben.

Nisanliyiz 3.5 senedir ama beyfendimizin sorunları bitmiyor. .. Bu yaz düşünüyorduk bu senede hastalığı çıktı. Yok canım memur değil. Galerici (araba vs).
Biz eskiden aynı sehirdeydik . Ama biz izmire döndük geçen yıl. Araya mesafe girince hersey iyice b...k oldu. . 3 ayda falan 1 kere gorusuyoz onun işi yogun benim yoğun. Bu böyle ne olucak bilmiyorum. daha öncesinde bir sürü sorun onlara hiç girmiyorum:*(

Keşke bende silebilsem :*(
Neden hep fedakâr olan biziz neden erkekler de yok bu duygu. .
Ya valla allah bize yardım etsin hakkımızda hayırlısini versin dusundukce gidip boğazını sikasim geliyor. . Allah sana da bana da sabır versin güzelim . Sinirlerim alt üst dünden beri. Zaten biz hep böyle 1 gün iyi 2 gün kötü ama çok seviyorum. Bagliyim vazgecemiuorum

Ben de ilk goruste asik oldum, sonra da aramizdaki cekim devam etti. Hayatimin aski bu adam diyordum yanilmisim Icgudulerime tukureyim ne diyeyim Ben baskasini sevmeye karar verdim, gectim gitti yani.

Bizde önceden aynı sehirdeydik şimdi farklı sehirler görüşmeler azaldı aileler birbirinden nefret ediyo bende ailesinden nefret ediyorum artk sorumsuzca davranan davrana benimi leri de soğuttu lar.
Düğün tarihi belli değil bi kere gün aldık erteledik şimdi de beyimizin parası yok aileside yardim etmiyor sap gibi kaldık ortada yani sevgim olmasa hepsine basacam tekmeyi siz sağ ben selamet diyip gidicem yoluma ama o lanet olası emeklerinden vazgecmesi kolay olmuyor. Böyle uzadikcada cilki çıkıyor iyice.

Yılmaz erdoganin di sanırım bu söz önemli olan zamana bırakmak değil zamanla bırakmamakti diye.sonumuzdan korkuyorum artık. Çok korkuyorum ya

Aşkkkkk bundan tam 1yıl önce karşıma çıkmıştı sevdiceğim tavla oynamıştık:)) ilk gördüm bişeler oldu ama sonra yok dedim olmaz :) sonra arkadaş ortamında görüştük:) düşüncelerimiz hep aynı falan derken biz martta çok yakınlaştık :) marttan bu yana beraberiz hala tavla oynuyoruz hala ilk heyecenımızlatabi çok sıkıntı çektik 6aydır. Hemen hemen hergün bi sıkıntı ama hepsi geçti 1ay sonra nişanımız var ve mayısta düğünümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…