:mymeka:Kaçak, sana ceza bugün diziyi izleyemicem, sen gelip burda dakka dakka anlat :icecream:
ŞenizŞeniz
bilmiyorumkismileIııı şeyyy, 8 mart topiğindeydim,hediyeleştim geldim :kedi:Cezam ne eyvahedigeldismile:mymeka:Ben de sana ceza veriyorum..Nerdesin sen günlerdir hatta haftalardırlmaz:
bilmiyorumkismileIııı şeyyy, 8 mart topiğindeydim,hediyeleştim geldim :kedi:Cezam ne eyvahedigeldismile
Bugün 21:30da çıkcam işten :gitme:Hem bi kere öslediysen gelirdin :dilcikar:du önce bi öpemŞenizŞenizŞeniz
şimdide kızim nie izlemiosun bakim :mymeka:
sen iste ben bölümü baştan çektirtirim senin için sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
:mymeka:Ben de sana ceza veriyorum..Nerdesin sen günlerdir hatta haftalardırlmaz:
Anaaaamm, ben beden dersinde amuda kalkamadım diye sıfır almış yegane varlığım yaw, yapamadığım tek şey sayılır amuda kalkmak sempatiksalakcinniDiziyi amuda kalkarak tersten izliycensempatiksalakcinni
Bugün 21:30da çıkcam işten :gitme:Hem bi kere öslediysen gelirdin :dilcikar:
evet kardelenimmm dimiii:dilcikar:
Anaaaamm, ben beden dersinde amuda kalkamadım diye sıfır almış yegane varlığım yaw, yapamadığım tek şey sayılır amuda kalkmak sempatiksalakcinni
:teytey:Tamam beklicem canım Şenizyavru kuşum öğretmenliğe başladım, çok yoğun geçio kaç gündür.. cmt yanındayım desem bayanssulusmile
Ben anlamam ne yap et kalk söyle kocan bacaklarından tutsun:1closedeyes:
:roflol:Bak bu olabilebiler aklinialirimsmileBen anlamam ne yap et kalk söyle kocan bacaklarından tutsun:1closedeyes:
:teytey:Tamam beklicem canım Şeniz
:jeyyar: :jeyyar:
bihter olsa her şekle girer laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
Onun için kolay tabi:roflol:Takla bile atar o..Takla dedimde aklıma geldi..Chess gelsin ona da ceza takla atarak seyretcek diziyi.aklinialirimsmile
Bi ileri, bir geri takla atsın ama, zor olsun biraz :jeyyar:Onun için kolay tabi:roflol:Takla bile atar o..Takla dedimde aklıma geldi..Chess gelsin ona da ceza takla atarak seyretcek diziyi.aklinialirimsmile
yapar yaparkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
chess nerde evet yaaaohaoldumsmile
Bi ileri, bir geri takla atsın ama, zor olsun biraz :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?