Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balıkcılar bihterle behlüle pahalıya patlıcakmış size bir tüyo.
önmüzdeki bölümlerde balık yemeye gitcekler bihter beglül.. oaraya..![]()
tabi, o adamlar boşuna girmedi diziye delikafadulden ama bihterle behlülün yaptığı da salaklık evlerine kadar gelebiliyor adamlar, oraya gidilir mi artık :mymeka:
balıkcılar bihterle behlüle pahalıya patlıcakmış size bir tüyo.
önmüzdeki bölümlerde balık yemeye gitcekler bihter beglül.. oaraya..![]()
a.sa.sa.s
ewet adnana dicekler heralde yavuklusuyla bizim kayık haneye geldiler ne çok yakışıyolar bierbilerne falan dicekler..kaydirigubbakcemile3
oda benim niye haberim olmadı dicek haliyle..klava:
Arkadaşlar Behlülle bihterin aşkını adnana o balıkçılar söyleyecek gibime geldi benimde o adam saf saf bizim yakuşuklunun sevgilisi diyeceh bihter için adnan da niahyet çakacak ama sezon finalini bulur galiba yoksa o balıkçıların ne işi var dizide teşekkür etmeye gelmeleri ilginç geldi bana...
a.sa.sa.s
Neyden haberı var kı.. -tatlicadiarzu-
ay salaklaaar kafa hiç çalışmıo bunlarda yahu :mymeka:
bu arada bihter in adnan a hayır deyişi rüyama girdi :roflol: ^^istimiom adnaan istimioom ^^ :dilcikar:
:roflol: :roflol:
Kızlar bu topic sayesinde aşkı memnuya merak sarıp, son 4-5 bölümden beri izleyen birisi olarak, dün akşam Adnan amcanın,son sahnede neden şaşkın şaşkın baktığını anlayamadım.?
Bu soruma cevap verir misin?
Bu arada Behlül nasıl ağladı ay yazıkkk ya, sevdiği başka adamın kollarında..
Bendeki tepki aynen şu evde; ''ay ağlama canım ya birgün gelir sen de alırsın kollarına''
adnana üzüldüm yaaa! adam birkaç kere bunlardan şüphelendi. ama buna bin pişman oldu. behlül ile bihter ona öyle bir kızdı ki adam yine yalnış mı anlarım diye ağzını açmıyor.
behlüle sinir oldum. adnan bihtere sarılınca üzüldü. salak o zaten karısı hiç utanmıyor yaptığına.
hele bihter adnan sarılıyor o put gibi. behlülü öpmek için yapışırken adnanın karşısında buzdolabı. bi de ağlıyor. niye acaba?
bu arada dikkatinizi çekti mi kızlar fragmanda deniz hanım ve firdevs kolkola yürüyor.
eğer nihal bunları öpüşürken görürse kitaba göre hastalanacak