Aşk-ı Memnu Kanal D

balıkcılar bihterle behlüle pahalıya patlıcakmış size bir tüyo.

önmüzdeki bölümlerde balık yemeye gitcekler bihter beglül.. oaraya..:delphin:

tabi, o adamlar boşuna girmedi diziye delikafadulden ama bihterle behlülün yaptığı da salaklık evlerine kadar gelebiliyor adamlar, oraya gidilir mi artık :mymeka:

Dün ilk defa behlüle üzüldüm ya gerçekten bihtere çok aşık bu çocuk yazık camın önünde öyle onları görünce nasıl ağladı garibim,gerçi bihterde ağladı ama gelecek bölümde yine evin içinde öpüşme sahneleri var bunlarda bi alem evde onca adam dolaşıyo bunlarda buldukları her köşe başında öpüşüyolar ne zaman enselenicekler acaba-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
önümüzki bi kaç bölüm sonra yatcaklarını düşünüyorum bence her bölüm biraz daha ileri gidiyolar..:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi, o adamlar boşuna girmedi diziye delikafadulden ama bihterle behlülün yaptığı da salaklık evlerine kadar gelebiliyor adamlar, oraya gidilir mi artık :mymeka:

ewet adnana dicekler heralde yavuklusuyla bizim kayık haneye geldiler ne çok yakışıyolar bierbilerne falan dicekler..kaydirigubbakcemile3

oda benim niye haberim olmadı dicek haliyle..:oklava:

nihal yakalmıyo nihal banyodan çıkıyo..kaydirigubbakcemile3

sabun falan varka planda..:kızgın:

bu fragmancılar bizi iyce saf yerine koydu bizimkiler uzun uzun öpüşüyo bu bölüm.....kaydirigubbakcemile3

ay salaklaaar kafa hiç çalışmıo bunlarda yahu :mymeka:
bu arada bihter in adnan a hayır deyişi rüyama girdi :roflol: ^^istimiom adnaan istimioom ^^ :dilcikar:
:roflol: :roflol:

Arkadaşlar Behlülle bihterin aşkını adnana o balıkçılar söyleyecek gibime geldi benimde o adam saf saf bizim yakuşuklunun sevgilisi diyeceh bihter için adnan da niahyet çakacak ama sezon finalini bulur galiba yoksa o balıkçıların ne işi var dizide teşekkür etmeye gelmeleri ilginç geldi bana...

yok zeynepcım yok...
Adnanın çakma gıbı bır yetenegı yok malesef..
Onuda cakamaz Allah bılır... yada senaristler direkten dönüş yapar yine..
Kalem ellerınde değilmiii... :delphin: oynatıyorlar bızı boyle... kaydirigubbakcemile3

bunlarda nerde merdiven altı, bi boşluk bi delik,bi ara bulsalar hemen yapışıyolar ona çok gülüyorum ben yaa:roflol::roflol:Şeniz

ay salaklaaar kafa hiç çalışmıo bunlarda yahu :mymeka:
bu arada bihter in adnan a hayır deyişi rüyama girdi :roflol: ^^istimiom adnaan istimioom ^^ :dilcikar:
:roflol: :roflol:

ya yatakta aglıyodu adnana hayır dedigi içinmi.yoksa behlül içinmi aglıyodu..kafamçokkarıştı
.

behlülün tepkisine şaşkınlık içindeyim..geceler boyu adnanla bihter hiç yatmamış gibi..yerden yere vurmalar kenidini..

Kızlar bu topic sayesinde aşkı memnuya merak sarıp, son 4-5 bölümden beri izleyen birisi olarak, dün akşam Adnan amcanın,son sahnede neden şaşkın şaşkın baktığını anlayamadım.?

Bu soruma cevap verir misin?

Bu arada Behlül nasıl ağladı ay yazıkkk ya, sevdiği başka adamın kollarında..
Bendeki tepki aynen şu evde; ''ay ağlama canım ya birgün gelir sen de alırsın kollarına''

Kızlar bu topic sayesinde aşkı memnuya merak sarıp, son 4-5 bölümden beri izleyen birisi olarak, dün akşam Adnan amcanın,son sahnede neden şaşkın şaşkın baktığını anlayamadım.?

Bu soruma cevap verir misin?

Bu arada Behlül nasıl ağladı ay yazıkkk ya, sevdiği başka adamın kollarında..
Bendeki tepki aynen şu evde; ''ay ağlama canım ya birgün gelir sen de alırsın kollarına''

canım yine adnan işkillendi bizde yutacaz oyunuydu kısaca..:roflol:.

ama nerde..o yüz ifadesi yaklasık 30 bölümdür var bize yutturmaya çalışıyolar ..:oklava:

adnana üzüldüm yaaa! adam birkaç kere bunlardan şüphelendi. ama buna bin pişman oldu. behlül ile bihter ona öyle bir kızdı ki adam yine yalnış mı anlarım diye ağzını açmıyor.
behlüle sinir oldum. adnan bihtere sarılınca üzüldü. salak o zaten karısı hiç utanmıyor yaptığına.
hele bihter adnan sarılıyor o put gibi. behlülü öpmek için yapışırken adnanın karşısında buzdolabı. bi de ağlıyor. niye acaba?
bu arada dikkatinizi çekti mi kızlar fragmanda deniz hanım ve firdevs kolkola yürüyor.
eğer nihal bunları öpüşürken görürse kitaba göre hastalanacak

adnana üzüldüm yaaa! adam birkaç kere bunlardan şüphelendi. ama buna bin pişman oldu. behlül ile bihter ona öyle bir kızdı ki adam yine yalnış mı anlarım diye ağzını açmıyor.
behlüle sinir oldum. adnan bihtere sarılınca üzüldü. salak o zaten karısı hiç utanmıyor yaptığına.
hele bihter adnan sarılıyor o put gibi. behlülü öpmek için yapışırken adnanın karşısında buzdolabı. bi de ağlıyor. niye acaba?
bu arada dikkatinizi çekti mi kızlar fragmanda deniz hanım ve firdevs kolkola yürüyor.
eğer nihal bunları öpüşürken görürse kitaba göre hastalanacak

Kitaba göre hastalanan Nihal değil Beşir!

Back
X