Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demesi kolay eşim gibi sen de beni asker zannediyor:dilcikar: kendisinin kocaman göbeği war o kadar spora rağmen:mymeka:
neyse ben gidiyorum bacım iyi geceleryerimseniben kızım yine yarıladı uykuyu..ben de uyuyammirmirmirmir bu arada kızımın dişi patladı teyzesi sabaha kadar sesizce çıkıverseolumunekankayizsmile
hadi öptüm
iyi geceler millet
Ya bu cetonun ses tellerini benim herife taksak ayyyy ne seksu bir kocam olur bana fenerin macini bile anlatsa icim kiprasa kiprasa dinlerim
sayit noldu hapisde dimi o daha
simdi bu evin sahibi kimle evli o bülent inalle degil dimi daha gecen bekardi o,ötekiylemi evli
sayitten bi halt olumuyacak
ednanla hilmo baris ilan ederler yakinda
baksana karisini affetti
kafaya bibloyu yiyince
akli basina geldi artik hayir islerine adar kendini bide haci olur elinde tespih :roflol:
:roflol: koptum gece geceYa bu cetonun ses tellerini benim herife taksak ayyyy ne seksu bir kocam olur bana fenerin macini bile anlatsa icim kiprasa kiprasa dinlerim
katyada döner memleketine ,onunda kizi var herhalde yazik annesiyle konusuyordu gecen
aa dönermi hic ceto ev acar firdoya simdi
tavliycak ya firdoyu:jeyyar:
biara su yaprak dökümünde deniz cakirin gerceks sevgilisi gelcekti diziye firdevsin sevgilisi olcakdi, birde hani bi kirmizi arabayla durmusdu ya el sallamisdi firdevse o ne oldu, o kisi kimdi acaba ,
hakkatten neydi o sir kaldi yada bende kacirdim
belkide cetoydu