cemile yi kovmus haspam
kimi kovarsa kovsun sonunda kendi defolup gidecek tahtali koye allahin belasi ne yuzsuz ya kalmak gitmekten zor diyor birde,her zaman bir plani var yedekte ne diyeyim artik bu bihtere gebersede kurtulsam bendee.
behlul bitirmis artik tamamen bihteri ohhhh sefam olsun
Aşk dilenmek ne demek ya..!
Sıktı böyle zaturri zutturi sözler..
bihter çalışanlara onca eziyeti yapıyor. beşirde kabız gibi dolanıyo.ılan bi görünsene bihtere bana bak kadın haddini bil senin herşeyini ortaya çıkarırım hadi kalk şimdi bana bi çay getir desene salak beşir
ya kızlar adnan diyorsunuz ya adnan biz bu bbeği ne zaman yaptık diye. bihterle adnan nın gece hayatları normale döndü zaten .en son odaları birleştirdiklerinde zaten karı koca haatı yaşamaya başlamılardı
Ya ben bu dizide Bihter'in giyimine taktım şu sıralar çok açık giyiniyor.
Zaten bu dizide evde giydikleri kıyafetler çok saçma. Yahu davete mi gidiyorsun. Giysene söyle rahat şeyler üzerine.
Sonra kocalarımızda bizden bu şekilde giyinmemizi bekleyeceklmaz:
bu dizi gerçekten iğrenç kadın başkasıyla kocası başkasıyla kardeşi annesi birbaşkasıyla çok vakit harcıyorsunuz çoooooooookkkkkk üzülüyorum:1no2:
bu dizi gerçekten iğrenç kadın başkasıyla kocası başkasıyla kardeşi annesi birbaşkasıyla çok vakit harcıyorsunuz çoooooooookkkkkk üzülüyorum:1no2:
Ben en çok neye gülüyorum biliyo musunuz.
Hani dizi başlarken herkesin olduğu bi fotoğraf var ya.
Orda herkes kameraya bakmış bi tek Beşirin gözü yine Behlül ve Bitter'de :roflol:
Adamın ömrü dikizlemekle geçiyo, görüntü var ses yok.
usluplara dikkat edin lütfen
tartışmadan yazışın
daha neler artık yaa... ne izleyeceğimi sana mı soracaktım kardeşim?
:1shok:
benim anlamadığım izlemeden kötü bir dizi olduğu nasıl anlaşılıyor?
eğer kötü bir diziyse neden izleniyor?
bu bi çelişki midir????
bence çelişkidirrr
canım tv de zappink yaparken ne oldukları anlaşılıyor zaten o kanalıda sildik zaten :dance::teytey:
cnm sen kasma kendini herkes ne istiyorsa izlesin. sen bişey izlemeden önce ahlaka uyarmı diye kontrol eder öyle izlersin yada bir kitap okurken yada sinemaya giriyorken iyice bir araştırma yapar öyle tercihlerde bulunursun... biz böyle takılıyoruz iyiyiz :)
cnm sen kasma kendini herkes ne istiyorsa izlesin. sen bişey izlemeden önce ahlaka uyarmı diye kontrol eder öyle izlersin yada bir kitap okurken yada sinemaya giriyorken iyice bir araştırma yapar öyle tercihlerde bulunursun... biz böyle takılıyoruz iyiyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?