Aşk-ı Memnu Kanal D

ya kızlar adnan diyorsunuz ya adnan biz bu bbeği ne zaman yaptık diye. bihterle adnan nın gece hayatları normale döndü zaten .en son odaları birleştirdiklerinde zaten karı koca haatı yaşamaya başlamılardı

:bbo: ne bu sinir yahuuuuuuu

Aşk dilenmek ne demek ya..!
Sıktı böyle zaturri zutturi sözler..

bence çok güzel söyledi. Aşk dilenecek tabikide sositososito :))

:roflol: kimse mantıklı düşünmüyorki bu dizide

ya kızlar adnan diyorsunuz ya adnan biz bu bbeği ne zaman yaptık diye. bihterle adnan nın gece hayatları normale döndü zaten .en son odaları birleştirdiklerinde zaten karı koca haatı yaşamaya başlamılardı

evet işte Adnan bunu düşünemeyecek kadar saf. boshayallersmile

Ya ben bu dizide Bihter'in giyimine taktım şu sıralar çok açık giyiniyor.
Zaten bu dizide evde giydikleri kıyafetler çok saçma. Yahu davete mi gidiyorsun. Giysene söyle rahat şeyler üzerine.
Sonra kocalarımızda bizden bu şekilde giyinmemizi bekleyecek lmaz:

Parasini versin kocacim seve seve giyerim :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Ben en çok neye gülüyorum biliyo musunuz.
Hani dizi başlarken herkesin olduğu bi fotoğraf var ya.
Orda herkes kameraya bakmış bi tek Beşirin gözü yine Behlül ve Bitter'de :roflol:
Adamın ömrü dikizlemekle geçiyo, görüntü var ses yok.

bu dizi gerçekten iğrenç kadın başkasıyla kocası başkasıyla kardeşi annesi birbaşkasıyla çok vakit harcıyorsunuz çoooooooookkkkkk üzülüyorum:1no2:

bu dizi gerçekten iğrenç kadın başkasıyla kocası başkasıyla kardeşi annesi birbaşkasıyla çok vakit harcıyorsunuz çoooooooookkkkkk üzülüyorum:1no2:

Vakit kaybı demek ne kadar doğru ? ki sadece saatlerini bile güzel geçirtiyorsa yararlımı diye tartışmak bile mantıksız olur. ızlediğimiz herşeyi ahlaka uyuyormu diye seçersek Ana haber bülteninide izlememek gerekir. Kimse diziyi izleyip evet başrol eşini aldatıyor bende aldatmalıyım demiyor :) üstelik kardeşi başkasıyla değil gayet oturaklı bir kız. Anneside ahlaksız bir şey yapmıyor neyse....

daha neler artık yaa... ne izleyeceğimi sana mı soracaktım kardeşim?
:1shok:

:roflol::roflol:

Çok güldüm yaa.Neye dikkat etmişsin hiç dikkat etmemiştim.Bu hafta dikkat ediyim bari : )

benim anlamadığım izlemeden kötü bir dizi olduğu nasıl anlaşılıyor?
eğer kötü bir diziyse neden izleniyor?
bu bi çelişki midir????
bence çelişkidirrr

benim anlamadığım izlemeden kötü bir dizi olduğu nasıl anlaşılıyor?
eğer kötü bir diziyse neden izleniyor?
bu bi çelişki midir????
bence çelişkidirrr

canım tv de zappink yaparken ne oldukları anlaşılıyor zaten :dance::teytey:

Son düzenleme:
canım tv de zappink yaparken ne oldukları anlaşılıyor zaten o kanalıda sildik zaten :dance::teytey:

cnm sen kasma kendini herkes ne istiyorsa izlesin. sen bişey izlemeden önce ahlaka uyarmı diye kontrol eder öyle izlersin yada bir kitap okurken yada sinemaya giriyorken iyice bir araştırma yapar öyle tercihlerde bulunursun... biz böyle takılıyoruz iyiyiz :)

ben kötü bişey demedim zaten canım, tabiki herkesin kendi tercihi ben genel konuştum şahsa özel değil yani, ben hoşlanmadım onu yazmak istedim bu topiği görünce size iyi seyirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…