Aşk-ı Memnu Kanal D

topik aşk-ı memnu topiği
ahlak dersi verme topiği değil
2. uyarı bilesiniz
tartışmanın devamında cezalar gelebilir

ben kimseye ahlak dersi vermeye gelmedim zaten banane herkes ne yazarsa nasıl yaşarsa yaşasın umrumda değil , ben ceza alacak birşey yaptığımı hatırlamıyorum siz kızıştırıyorsunuz ortalığı ben düşüncelerimi yazmak istedim eğer sizleri kırdıysam özür dilerim benim düşüncelere saygım var size saygı duyuyorum sizde bana lütfen

evet kişilikle alakalı bir durum benim anafikrimede saygılı olun lütfen

siz derken CADIARZU pardon
bn bu bölümün moderatörüyüm
genel bi uyarı yaptım neden üzerinize alındınız ki
ayrıca evet bu konunun daha fazla uzamasını da istemiyorum
isteyen izler isteyen izlemez
diziden çok etkiliniyorsa insanlar kurtlar vadisi dizisini izledikten sonra herkes birbirini öldürürüdü
neyse konu uzamasın rica ediyorum

valla ben behlule masum gozuyle bakmiyorumki,mesajlarimdan bunu cikardiniz galiba benim icin her ikiside gozumde ayni derecede suclu ama bir taraf yaptigi hatalardan ders alip kendini soyutlayip temize cekmek isterken. neden diger taraf hala pislige gozu kapali buyuk bir inatla gitme mecburiyeti duyuyor.evet bihter behlulden daha suclu geliyor simdi benim gozumde hala devam ettirmek istiyior ustelik bunlarinki ask degil sex bunuda artik herkes biliyor yatak olmayinca bak ne hala dustuler.

behlül tam bir karaktersiz erkek o kadar pişman ve temize çekmek istiyorsa kendini alıp başını çeksin gitsin. çok pişmanmış hah külahıma anlatsın papuç pahalı geldi tabii.çok vicdan olan insan o evdekilein yüzüne bakamaz.umarım bihter öbür tarafa gidrken yanında behlüllüde götürür :jeyyar:

ayynenn katılıorum arkadaşım sanaaaalkisalkisalkis

Beğenmeyenler, Halit Ziya Uşaklıgil üstadın eserlerini okumasınlar o zamanbilmiyorumkismile

behlüüüüüüüüüüüüüüüüllllllllllll benide götürsün o behlüüüüüüüüüüüüüül boshayallersmilezemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktan

ya behlül bıraksın nihali ya ..nihalde beşire gitsin..yazık sevenler ayrılmasın ..
adnanda ne hali varsa görsün matmzele gitsin...
sonunuda matmazelle ednan evlensin yaaaa

bu arada ensest ilişkiyi nerden çıkarmışım be nya yuh..özür dilerin aklımda ensest ilişkinini anlamı başkaymış kih kih kih cahil cahil kullanmışım lafı kih kih kih pardon behlül başımı döndürüyor da delikafadulden

ben de ne diyorum diyorum ensest falan:roflol:
nihal beşire gitmesin beşire yazık olur amadelikafadulden

ya bu arada bihter deodorant reklamında ne çok hopluyor yaa o nasıl yürüyüş:dilcikar:

bu toplıumda çok ahlaklı insanlar var ama siz karşılaşmamışsınız

size yazılanlardan sadece istediğinizi algılıyorsunuz... merak etmeyin ahlaksızıyla karşılaştığım kadar ahlaklısıyla da karşılaştım... size ne desek boş,tartışma yaratmak için girmişsiniz bu topiğe... rica ediyorum,burda tansiyonu çıkartmaya gerek yok... ben diziyi tartışmak istiyorum,ahlak tartışması yapmak isteseydim bu topiğe girmezdim !!!!

çok uzun zamandır izleyemedim şu diziyi..
fragmanlardan takip ediyorum ama..
kısmetse aksama bir göz atalım .. kim kimle ne yapmış.. kim ne giymiş,ne sürmüş,sürüştürmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…