topik aşk-ı memnu topiği
ahlak dersi verme topiği değil
2. uyarı bilesiniz
tartışmanın devamında cezalar gelebilir
Aşkı- Memnu, insanların hayatını sürdüreceği insanı iyi seçmeli ve sadece maddi yönünü düşünüp bir insanla evlenmemeli olduğunu dile getirmektedir.
isteyen istediği ana fikri çıkarabilir..kişilikle alakalı bir durumdur..
ben kimseye ahlak dersi vermeye gelmedim zaten banane herkes ne yazarsa nasıl yaşarsa yaşasın umrumda değil , ben ceza alacak birşey yaptığımı hatırlamıyorum siz kızıştırıyorsunuz ortalığı ben düşüncelerimi yazmak istedim eğer sizleri kırdıysam özür dilerim benim düşüncelere saygım var size saygı duyuyorum sizde bana lütfen
behlül tam bir karaktersiz erkek o kadar pişman ve temize çekmek istiyorsa kendini alıp başını çeksin gitsin. çok pişmanmış hah külahıma anlatsın papuç pahalı geldi tabii.çok vicdan olan insan o evdekilein yüzüne bakamaz.umarım bihter öbür tarafa gidrken yanında behlüllüde götürür :jeyyar:
behlül tam bir karaktersiz erkek o kadar pişman ve temize çekmek istiyorsa kendini alıp başını çeksin gitsin. çok pişmanmış hah külahıma anlatsın papuç pahalı geldi tabii.çok vicdan olan insan o evdekilein yüzüne bakamaz.umarım bihter öbür tarafa gidrken yanında behlüllüde götürür :jeyyar:
behlüüüüüüüüüüüüüüüüllllllllllll benide götürsün o behlüüüüüüüüüüüüüül boshayallersmilezemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktan
ya behlül bıraksın nihali ya ..nihalde beşire gitsin..yazık sevenler ayrılmasın ..
adnanda ne hali varsa görsün matmzele gitsin...
sonunuda matmazelle ednan evlensin yaaaa
bu arada ensest ilişkiyi nerden çıkarmışım be nya yuh..özür dilerin aklımda ensest ilişkinini anlamı başkaymış kih kih kih cahil cahil kullanmışım lafı kih kih kih pardon behlül başımı döndürüyor da delikafadulden
bu toplıumda çok ahlaklı insanlar var ama siz karşılaşmamışsınız
en son fragman varmi kizlar
ya bu arada bihter deodorant reklamında ne çok hopluyor yaa o nasıl yürüyüş:dilcikar:
memişleri yaptırdı ya kaydirigubbakcemile3 ondan o kadar hopluyokaydirigubbakcemile3
görmediiin miii çok şey oluyorsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?