Aşk-ı Memnu Kanal D

nihal utanmadan sırıta sırıta söylüyor bihtere iyi bişey yapmış gibi alsanaalsanasmile

nihal utanmadan sırıta sırıta söylüyor bihtere iyi bişey yapmış gibi alsanaalsanasmile
ee artık kadın olduu ya havalarını gör sen onun artıklülülülülülü
iyi oldu bitter e :roflol:...çatır çatır sesler geliyo bitterden..ortadan 2 ye 3 e 5 e falan çatladı hahhahaa :roflol:
evet daha beter olsun günahkar kadın bide karnındaki çocuğuda bu günahlarına katıyoklava:

romana göre öyledirde diziye göre öyle değil gibi hemen yatağa girdi behlül,gerçek aşık olsa hemen girermiydi

bihter günahkar doğru..
ama o günahı birlikte işlediği biri var..

behlül amcasının karısıyla yatıpklava:
bu kadar kolay sıyrılıp
kızına da dokunmamalıydıalsanaalsanasmile
yuh yahu çok utanmaz
onun yüzünden nerdeyse bihteri tutucam
şuna haddini bilidrse barialsanaalsanasmile

merhaba ay yorum yapmazsam çatlayacağım bu aşkı memnu beni sinir stres sahibi yaptı o katyanın saçını başınııııı yolmak istiyorum pis ispiyoncu kendini birşey sanıyor sinirden kudurdum

romana göre öyledirde diziye göre öyle değil gibi hemen yatağa girdi behlül,gerçek aşık olsa hemen girermiydi

Ya nihale felan aşık değil blöf yapıyor o uyuz bihteri kızdırmak için.

Ona bakarsan bihtere de deli gibi aşıktı sen benim kadınımsın sadece benimsin seviyorum felan diyordu.

Bihter intihar etcem diyolar doğrumu acep

nihalin bihterden farkı kalmadı artık :umursamaz: bunlar evlenene kadar kaç kez yiyişir artık.laelaelaelaelae sonrada behlül kaçar artık ondanda iğrenir falan

ayyynenn katılıyorum..
hem amca karısı,hem amca kızıyla birlikte olabilicek karaktersiz ve ahlaksız biri behlül..
nasıl oluyo da,behlül bihteri çatlattı ohh,az bile yaptı diye düşünülebiliyo anlayamıorum ben doorusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…