Aşk-ı Memnu Kanal D

bence nihale de herşey müstahak aptal aptal davaranıyor ama bence behlül üzüldü bihter onları görünce

evet bihtere bulunduğu vaatle nihale bulunduğu vaatler aynı.üstelik sırf bihteri kızdırmak amacı haklısın canım.behlül herkese kadınımsın deyip duruyor,habire tohumlarını etrafa saçıp duruyor kaydirigubbakcemile3 bihter malesef intihar edecek doğru :sinifsinif:

kadına birde gelme eve diyor sanki tek başına yaptı kadın bütün bu haltları, hem kadınla her türlü şeyi yaşa sonrada amca kızıyla nişanlanınca düzenin bozulmasın huzurun kaçmasın diye gelme eve de ooh ne ala memleket lmaz:

bencedevereliniortak

O zaman bihter finalde ölecek mirmirmirmir

Behlül de vicdan azabından ölür oldu sana iki ölü.

Toplu mezar töreni yaparız artıkın mirmirmirmir

Bihter de iyi inadına gitti eve.

Ama bihter de saçmaladı hamile değilim deyince.

Ya neden yalan söylüyor ki eninde sonunda ortaya çıkacak bu sefer de yalancı olacak zaten yalancı da...

Ya neden yalan söylüyor ki eninde sonunda ortaya çıkacak bu sefer de yalancı olacak zaten yalancı da...

aslında tereddütdeydi eve gidip gitmemekde ama o mesajı okuyunca iyice hırslandı,:hulya:
firdevs aslında adnana bihterin hamile olduğunu sölediki çocuğu da adnana kakalasın diye bihterde ondan heralde inkar etti. yapamadı artık heralde bu kadar adilik. karnı büyüyüp bebek meydana çıkınca ne diyecek onu merak ediyorum. heralde karnında bebeğiyle intihar edecek bence. :hulya:

neler kaçırdım ben ya..çatladım valla.aha maraba beşir geldi bihtere şöyle uzaktan bi görünse..

Evet o mesajdan sonra gitmekte kesin karar kıldı.

Öncesine kadar tereddüt ediyordu dediğin gibi.

Bebeğiyle intihar etme fikri bana da mantıklı geldi bak olabilir.

Yaza bitirceklerine göre diziyi.Yaza kadar mutlaka intihar eder bunalımdan

adnanla, asne visne yapip adnanin üstüne birakir muhtemel..o cocugu dogurucak.sofrada ickiyi icmeyisinden belliydi behlülde cark etti neden yavas gidiyosun icmiyosun ickini dedi.

iyide oldu ona haketti behlülde kısa yoldan zengin olamnın yollarını arıyo nihalle iyi bir evlilik yaparsa ednanın gözüne iyice girer işini sağlama alır

behlülün evdeki ve banka hesabındaki saltanatı da devam eder böölece..alsanaalsanasmile

bu niye hamile deilim diyor.amacı ne bunun.firdoya bak sen.

İşte orda saçmalık yaptı bence.

İntihar ederse gene bir saçmalık yapacak başka birşey olmayacak .

Bence şuan yapması gereken en mantıklı şey madem geriye bakmak istemiyor ednana sımsıkı sarılması ve hayatına devam etmesi..

anammmmmmmmmm bihterin surata bak.nasıl bozuldu o öyle..ulan behlül sende geberirsin bihterle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…