ßiz dün gece ilk defa ßehlül'le birlikte olduk dedi kaydirigubbakcemile3
Ya nihale felan aşık değil blöf yapıyor o uyuz bihteri kızdırmak için.
Ona bakarsan bihtere de deli gibi aşıktı sen benim kadınımsın sadece benimsin seviyorum felan diyordu.
Bihter intihar etcem diyolar doğrumu acep
behlülle şey ettik demiştik kesin ben izleyemedimsırnaşık şey
Ben de öyle tahmin etmiştim ama o kadar da salak olamaz diyordum içimden ki kızlar diyince o kadar salakmış dedim tekrardan kaydirigubbakcemile3
kadına birde gelme eve diyor sanki tek başına yaptı kadın bütün bu haltları, hem kadınla her türlü şeyi yaşa sonrada amca kızıyla nişanlanınca düzenin bozulmasın huzurun kaçmasın diye gelme eve de ooh ne ala memleketlmaz:
evet bihtere bulunduğu vaatle nihale bulunduğu vaatler aynı.üstelik sırf bihteri kızdırmak amacı haklısın canım.behlül herkese kadınımsın deyip duruyor,habire tohumlarını etrafa saçıp duruyor kaydirigubbakcemile3 bihter malesef intihar edecek doğru :sinifsinif:
kadına birde gelme eve diyor sanki tek başına yaptı kadın bütün bu haltları, hem kadınla her türlü şeyi yaşa sonrada amca kızıyla nişanlanınca düzenin bozulmasın huzurun kaçmasın diye gelme eve de ooh ne ala memleketlmaz:
Bihter de iyi inadına gitti eve.
Ama bihter de saçmaladı hamile değilim deyince.
Ya neden yalan söylüyor ki eninde sonunda ortaya çıkacak bu sefer de yalancı olacak zaten yalancı da...
çocuk o yaaa..behlül onun oldu sandı:icecream: bihterin surat ifadesini göremedim yaaaohaoldumsmile
aslında tereddütdeydi eve gidip gitmemekde ama o mesajı okuyunca iyice hırslandı,:hulya:
firdevs aslında adnana bihterin hamile olduğunu sölediki çocuğu da adnana kakalasın diye bihterde ondan heralde inkar etti. yapamadı artık heralde bu kadar adilik. karnı büyüyüp bebek meydana çıkınca ne diyecek onu merak ediyorum. heralde karnında bebeğiyle intihar edecek bence. :hulya:
Bihter de iyi inadına gitti eve.
Ama bihter de saçmaladı hamile değilim deyince.
Ya neden yalan söylüyor ki eninde sonunda ortaya çıkacak bu sefer de yalancı olacak zaten yalancı da...
Evet o mesajdan sonra gitmekte kesin karar kıldı.
Öncesine kadar tereddüt ediyordu dediğin gibi.
Bebeğiyle intihar etme fikri bana da mantıklı geldi bak olabilir.
Yaza bitirceklerine göre diziyi.Yaza kadar mutlaka intihar eder bunalımdan
bu niye hamile deilim diyor.amacı ne bunun.firdoya bak sen.
behlülün evdeki ve banka hesabındaki saltanatı da devam eder böölece..alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?