Aşk-ı Memnu Kanal D

fragman çıksın hemen ya çatlarız bu hafta.neler olcak ya.firdo evlenemiyecek bakın görürsünüz onlar evlenmeden bu rezilleri pisliği ortaya çıkacak.firdo da çetoyla yattığıyla kalacak.

Burdan en karlı çıkan behlül oluyor her halükarda.

Parası cebinde yediği yemek,kadın önünde yemediği arkasında mirmirmirmir

olup olabilcek en adi karakter behlül bence..
günahkarlıkta bihterle başa baş,
ama adilikte sınır tanımıyo behlül..

zaten behlülde utanma olsa amcasının karısına göz koymazdı.bunların hepsi rezil.bugün bi kez daha anladık.

neyse kızlar behlül kaçar ,bihter ölür.bu rezillikte burda biter.
hem karlı hem zararlı nihal çıkar.yıllardır içinde büyüttüğü sevgisiyle istediğini yapar azcık şehveti soğur.

yok yavrumm ne helvası ne pidesi.hatalarının bedelini ödesinler ikiside en ağır şekilde. ben neler yaparım arkalarından

Onlar hata mata anlamazlar kız baksana.

Hala günah işlemeye devam son sürat.

Behlül amcasının karısını baştan çıkardı onu hamile bıraktı.

Bihter de dünden razıydı zaten behlülle olmaya.Meyili vardı .

Ortada bir çocuk var.Yazık.

Bi ednana üzülüyorum ben

bu durum ortaya çıkınca nihalin yüz ifadesini merak ediyorum.delikafadulden ama babasına suç bulabilir,bihteri sen getirdin bu eve diye behlüle pek bişey diyeceğini sanmıyorum ama bekleyip görücez

bu durum ortaya çıkınca nihalin yüz ifadesini merak ediyorum.delikafadulden ama babasına suç bulabilir,bihteri sen getirdin bu eve diye behlüle pek bişey diyeceğini sanmıyorum ama bekleyip görücez

Valla bihter kadar behlül de suçlu.İstemeseydi kabul etmezdi baştan reddederdi bihteri.

O çağırdı o da gitti .

Nihal de mi intihar edecek yoksa mirmirmirmir

ben hepsinin yüz ifadesini merak ediyorum.umarım 5 6 bölüme kadar biter bu dizi.yoksa kudururuz burda off..

olup olabilcek en adi karakter behlül bence..
günahkarlıkta bihterle başa baş,
ama adilikte sınır tanımıyo behlül..
çok haklısın megim kaydirigubbakcemile5

zaten behlülde utanma olsa amcasının karısına göz koymazdı.bunların hepsi rezil.bugün bi kez daha anladık.
sorma arkideş

ben de :sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
nihalden beklerim böyle bişi

bihter yerini bilip yengelik makamını korusaydı , behlül capkın serseri adam . kadın eve geldı ilk iş onu yoldan cıkardı . bence suclar biterde. behlül hata yaptı ama artık pişman iğrenç bihter hala benden aşk dileneceksin dıyo hala onu geri almaya niyetli.behlül iki göz atsın bihter hemen dikilir odasının kapısına. ay neyse ama bu arada nihalle behlül akiam ceviz mi kırdı ne_

bide nihal midemde kelebekler ucusuyo dedi ya ne güldüm be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…