Aşk-ı Memnu Kanal D

normale birgün sonra cikardi fragmani ,daha niye cikmadi acaba,ama bihter kesin bisey yapicak bunu yanina birakmaz behlülün

zaten kazma gibi tutmasi yokmu gicik,yüzümden belli oluyor diyor manyak alninda yaziyor saniyor herhalde:roflol:

sırnaşık şey aynen yaaa // istemem yan cebime koy hesabi yapti sanki. yusumden belli oluyor mu / sacini basini yolasim gelio yaa//// cok sinir bir kiz olumunekankayizsmile

belli canim belli. sen ne yaptin ha :mymeka:alsanaalsanasmile:mymeka:lmaz:

o degilde bihter eve gelir gelmez basladi hemen laf sokmaya ay sanki perdeler bogmus.
behlul bence gayet hoslar arada nihalin surati asilir.hic durmadi cenesi bihterin birde nihalin kilosuna takildi kaldi dugun lafi ciktigindan beri zaten bu bihtere spor salonuna gitmislerdi bunlarin ucu birlikte o gun nihali cok kucumsemisti iyi oldu valla bu bolumde bihtere iyi oldu.herkesi yonlendirebilecegin zannediyordu hem adnani seviyorum diyor hem behlulle egleniyor eeeeee kendi agziyla demisti gecen bolumlerde sIkIci evliligimin oyuncagi diyesempatiksalakcinni

Bihter'e uyuz oluyorum ama Cemile'ye daha da uyuz oluyorum.
İnsan kimin arkasından o kadar konuşabilir hele de patronunu
Cemileye iyi oldu gibime geliyor,ailesine de müstehak bir dur kapa çeneni demez mi insan çocuğuna..

Bihter niye hamilelik mevzusunu inkar etti anlamadım bir türlü ne olacka sonra ortaya çıkınca saçma..
amaç ne ki..?

nihal gerisi ise hakketiğini buldu aylardır behlüle sürtün sürtün ohh rahatlamıştır çok şükür.
adnan'ın modern baba duruşuna da helal olsun valla,adam yatta kızı götürdü adnan gayet cool.

firdo tifany co'yu bekliyormuş yatmak için.. para her kapıyı açıyor yahu

adnan nihali tabi behlulle yata gonderir sekerim ona guveni sonsuz sonucta behlul onun oglu,damadi karisindan dolayida baska nesi olabulurrrrrrrrrr onu dusunuyorum ama bulamiyorum.bilmiyorumkismile

simdi inkar etti diyelim hamilelegi,ortaya cikmayacakmi ,ya düsünce ortaya cikicak yada kesin bulantilari olur ,halada alkol kahveyide elinden düsürmüyor

ya masada alkol alisi neydi o dudagina suruyor indiriyor... behlulde ozellikle cok yavas ilerliyorsun dedi/ dikatini cekti :)/ ama yinede dikat ediyor alkolede kahveye muptela :)))

adnan nihali tabi behlulle yata gonderir sekerim ona guveni sonsuz sonucta behlul onun oglu,damadi karisindan dolayida baska nesi olabulurrrrrrrrrr onu dusunuyorum ama bulamiyorum.bilmiyorumkismile

karısından dolayı da hmmm
ayy bulamadım pozisyonunu kaydirigubbakcemile3

bence adnan güvendne ziyade modern yoksa nihal koşar bihtere söyler mi yattık diye..
yani güzel birşey olarak yorumluyorlar
adnan da öğrenecke muhtemelen biraz erken değil mi falan diyecek sonra behlül'e güveniyorum diyecek..

bihter der, sen daha cok kucuksun nasil yattin behlul gibi bir adamla adnan birsey demicekmisin

hayir canim demiyecegim bu onlarin karari nihalde behlulde kararlarinin arkasinda durabilecek yastalar ve akildalar diyecek ve bihter cildiracak......namusunu temizlemek icin once behlulu sonrada kendini furacak ednan beyin baba yadigari tabancasiylaaklinialirimsmileve THE END

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…