Aşk-ı Memnu Kanal D

ay gülmekten kırılacağım :roflol::roflol::roflol:
Arsel hala kolla kendini sırnaşık şey

nihal istedi istedi amacına ulaştı nihayet öpüşmeden etmeden hemencecik veriverdi
nihalde az kaynarca değilmiş haaa masum ayaklarında takılırken behüle bırakıvardi kendini

vay bee ne bölümdüsempatiksalakcinni uzun zamandır ilk kez izleyim dedim diziyi...gene ednanın öğrenmesi
dışında her şey oldu ....
pihter eve bir geldi pir geldi resmen hıncını etrafından çıkarttı...bence iyi oldu cemileyi göndermesi..
böylelikle diğerleride gider kurtulsunlar o evden niye ağlıyolar ki...
beşire gıcık oldum ya adam resmen sır küpü oldu ...olanları gördüğü halde çıt yok adamda ...
mıy mıy duruyor akannehir
peykere de üzüldüm hala bihteri düşünüyor sanki bihter hanım onları düşünüyor da
o kadar laf saydı peyker asilliğini gene korudu ....
frido ayrı bir alem....vay be bir yüzük nelere kadirmiş:jeyyar:

geleyim nihal safına...bu kadar mı çocuk olur ya..resmen attı kendini behlülün kollarına
behlülün de şansından karşısına çıkan hiç kimse ona zorluk çıkarmıyorkaydirigubbakcemile
ama saf saf belli oluyor mu yüzümden demesi...koşup pihtere yetiştirmesi
neydi ya akıllara zarar bu kız....
hak etti başına gelecekleri :umursamaz:

hilmi önal yine iş başında kızlar onu atlamışız.bihterin amacı behlülü alıp o evden çıkıp gitmek.o yüzden bebek yok diyor bence.fragmanı çıksa da izlesek.

behlul basta gitseydi giderdi bu saaten sonra bihter agzinda kus tutsa aklinialirimsmilebehlul yinede gitmez:umursamaz:

hilmi devam etsin bence cikartirsa bu isi hilmi cikartacak helal olsun adama kafasi yediklerinden sonra hala beni ezemeyecekler deyip nara cekiyorzemuszemus

behlüş kendini sağlama almaya çalışıyoraklinialirimsmile,nihal nasıl olsa saf herşey af edersempatiksalakcinni,bihter ise tam kafayi yemişlaelaelaelaelae,behlüş parayi bırakıp ta arabaları bırakıp ta gider mi ona,daha çoook bekler:jeyyar:,cemileye de iyi oldusengözlerimebaksanab,çok çenesi açılmışalsanaalsanasmile,yane tam komedi bu dizikaydirigubbakcemile3,herkez adnanın dışında biliyor,bir tek o boyunuzlu saf ortalıkta geziyordelikafadulden,sonra da derki aa ben nasıl anlamadım tüh,eşim ile mısır patlatıp izliyoruz,dalga geçiyoruz:hulya:,kimin eli kimin cebinde belli değil,türkiş dallassırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

benim en cok hangi sahne hosuma gitti biliyormusunuz?hani nihal anlatiyordu ya ben 14 yasimdaykene seni izliyordum gizliden seviyordum felan filan iste o anda behlul soyle bir basi oksadi ya

kemel sunal gibi ah canim der gibi geldi bana o sahne
naniknanikcok guldum ya

evet tüm umutlar hilmide...beşir susuyor nihal hanımın mutluluğu içinsempatiksalakcinni ...
bu işi ortaya ancak hilmi ve matmazel çıkartır...
arsenin eve gelip bihterin hamile olmadığını öğrendiğinde matmazelle bakışmaları oldu...
çünkü çiflikde konuşmuşlarda fridevs ve pihterin herşeye planı var diye...
bence ikiside gene şüphelendi...
ama bu işler şüphelenmekle olmuyor icraat lazım birileri artık araştırsın ve ortaya
çıkarsın yahu mirmirmirmir

bir de pihterin her köşeye sıkıştığında sanki masummuş gibi mezarlığa gidip
ağlamasına gıcık oluyorum ..timsah gözyaşlarından fenalık geldi artık.

Beren'in göğüs farkı

Yeni silikonları ile göğsünü gere gere reklam filminde oynadı

REKLAM FıLMıNDE ıYıCE BELLı OLDU

BEREN, saatleri ileriye aldırdı! Aşk-ı Memnu dizisiyle şöhretinin zirvesine tırmanan güzel oyuncu Beren Saat, kazanımlarını yine kendisine yatırıyor. Küçük göğüslerinden memnun olmayan Saat, bir süre önce özel bir hastanede estetik operasyon yaptırdı ve göğüslerine silikon taktırdı. Kendisini ünlü bir estetik cerrahın ellerine teslim eden ve diri göğüslere kavuşan güzel oyuncu, yeni anlama yaptığı deodorant markasının reklamlarında göğsünü gere gere rol aldı.

ARTIK GÖĞSÜNÜ GERE GERE GEZıYOR

AŞK-ı Memnu dizisinin son bölümlerinde bariz şekilde fark edilen estetik operasyon, deodorant reklamında kendisini şüphelere yer bırakmayacak şekilde belli etti. Silikonlu göğüsleri sayesinde vücuduyla barışan Beren Saat, geçtiğimiz aylarda vizyona giren ‘Gecenin Kanatları ’ adlı film de küçük göğüsleriyle gündeme gelmiş, rol arkadaşı Mu rat Ünalmış “Beren’in göğüslerine bakmadım” demişti. Ünalmış’ ın bu sözleri üzerine Müjde Ar da, “Bakmamış, çünkü bakacak bir şey bulamamış” yorumuyla Saat’le dalga geçmişti.

O reklam;
http://www.youtube.com/watch?v=CA-kUqxjMj0&feature=related

(alıntıdır)

ayy dün akşam baya ekşınlıydı..
herkes birbirini ibiklemek için o geceyi beklemiş..
ya bu nihal ne salak yaa..
yok yüzümden anlaşırmıymışyok şölemiymiş..
anam kesin buda hamile kalır bakkkk

aptal nihal hamile kaldığınıda anlamaz o :roflol:

bihter sıyırdı iyice böğüre böğüre ağlıyo
ne güzel kırdı aynayı şangıııırrr diye hiç acımadı valla boshayallersmile

iyi izleyebildim sonunda. bihter kafayı sıyırıyo galiba yavaş yavaş.
gözlerinin altı morarmış.
intihara yavaş yavaş yaklaşıyo galiba.
behlül gülüp dururken,bihterin acı çekmesi üzücü.

Son düzenleme:
Bu nasıl bir aşktır ya, kadın kafayı yemiş iyice..
Behlül yine yaptı yapıcağını sürekli tekrarladığı 'behlül kaçar' sözünü gerçeklerştirdi ve sıyırdı kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…