Ya romanda cidden evleniyo mu nihalle behlül.
ilerde bebek ortaya cıkınca bihter adnana bana bebek için dönmeni istemedim beni sevdiğin için dönmeni istedim ondan bebeği sakladım der kesin bihterde yalanmı yok boshayallersmile
ilk defa gördüm gerçekten göğüsler ibir sağa bir sola sallanıyor..deli kadın yaaahhh..ya bu arada bihter deodorant reklamında ne çok hopluyor yaa o nasıl yürüyüş:dilcikar:
verince aşıkmı olunuyor ki aklinialirimsmilebilmiyorumkismilebeşir şu bitter e haddini bildirrrrrr.....elime verseler şu bitter motorunu gırtlaklarım ya ben...kimse alamaz elimden....1 kaşık suda boğarım..yok yok ne kaşığa gerek var ne suya susuz da boğarım ben onu....kevaşe yaaa....!!!!!ohhh behlül sana iyi yaptı kalakalırsın işte öyle sap gibi............kudur iyice
ayy bu nihal behlül le olduuuuuu:))))))))anooooo kıs naptın seeeennnnn.ohh iyi yaptın sefam olsun:)))
behlül aşık artıkın
sorma öyleymiş bende izleyemedim artıkın tekrarını izlerimmm...durunla nihal behlule mi verdi benmi yanlis anliyorum neyse simdi izleyecegim
Hadi ya alsanaalsanasmile iyi marifet yapmış..
Ne bekliyor ki bihterden tebrik felan mı...
Bihterin yüzünü merak ettim çok ya.Nası yıkılmıştır garibim vah
dimi hayvan kere hayvan bu uşak yahu...:mymeka:kadına birde gelme eve diyor sanki tek başına yaptı kadın bütün bu haltları, hem kadınla her türlü şeyi yaşa sonrada amca kızıyla nişanlanınca düzenin bozulmasın huzurun kaçmasın diye gelme eve de ooh ne ala memleketlmaz:
bu kadar aşıkken ednana falan sarılamaz..İşte orda saçmalık yaptı bence.
İntihar ederse gene bir saçmalık yapacak başka birşey olmayacak .
Bence şuan yapması gereken en mantıklı şey madem geriye bakmak istemiyor ednana sımsıkı sarılması ve hayatına devam etmesi..
anam ne diyon kız firdevs onu soyup soğana çevirirdi lülülülülülünaniknaniksırnaşık şey:jeyyar:Tamam açık artırma kapandı
Olan ednana olacak valla...Bi ona üzülüyorum adamın ne suçu vardı keşke firdevsle evlenseydi en baştan -tatlicadiarzu-
:1ninca:sempatiksalakcinni:dance:su cetin ozder de ayni ali sarper gibi adamin surati hic oynamiyo hep ayni aynen boyle:1ninca:
nihalede bak sen istiyorum diyor kucuk zilli ne istiyorsun kizim he:icecream:
bir gecede 2 gerdek cok fazla geldi baga
birde adnan giriverseydi su gerdege :tomato:
su cetin ozder de ayni ali sarper gibi adamin surati hic oynamiyo hep ayni aynen boyle:1ninca:
dizi cekilirken yani sette sevisme sahnesi cekilecek, acaba kimi sevistirsek aklinialirimsmile diye dusunurken akillarina firdevs ve nihal geldi. ama once bir soralim dediler. kim sevismek isteeeeerrrr ordan bihter atlamis hemen ben ben ben ben aaaaaaaa yok olmaz sen cok sevistin, sende zaten tohumlar karisti. nihalde gelmis demiski yaaaaa ben hic sevismedim ama sira bende demissssssssss :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?