Aşk-ı Memnu Kanal D

amanin fragman cikmis sonunda siyirdi bihter kafayi eeeeeee ne olacak, rabbena hep bana dedi. yafrum senden guzellerde var bu dunyada ne sandin behlul hep seni mi mincikliyacakti.:kedi:

bogure boguremafoldumben anasina anlatiyor gercegi kesin ben behlulu seviyorum, onlari oyle gormeye dayanamiyorumkötükedihüso diyicek.firdevs belki bu isede el atar nasil behlulle nihalin arasini yaptiysa bozmasinida bilir evelallah korkulur bundan kizi icin yapar.

olume yaklasiyor gittide bihtercik behlulde bavullarini toplasa iyi eder.

olan masum askiyla yanan latilokuma ve ednan beye olacak evde huzur muzur kalmadi.

behlulun dedigi gibi ne zaman bihter o eve ayak basti evde huzur ve mutluluk kalmadi.

kızlar ama neydi o azgın nihalin halleri İSTİYORUM LÜTFEN diye kaydirigubbakcemile3

youtube i nasıl açıyorsunuz kızlar please please :sm_cool:

bihter öbür tarafa giderken yanında behlülü de götürsün bide behlül demiyormu amcamı düşünüyorum yemezler oğlum bu ayakları sen anca belden altını düşünürsün.aklı paraya bide bu işlere çalışıyor.

Evet kuzum ben de farkettim onu.

Hiç çaktırmadılar dünkü bölümde sevişme sahnelerini.

Firdevsin küpeleri nişanlısının yatak ucunda kalmış.Adam getirdi ya .

Nihale uyuz oluyodum zati dünkü bölümde iyice uyuz oldum :mymeka:

Ednan da yanaştı bihtere ama bihter sadece şevkat istiyorum diyince adam uzaklaştı.

Madem sadece şevkat istiyordun da ne diye evlendin adamla

Behlüle gelince arabada beş,evde onbeş,hoşuma da giderse bedava

Ednana gelince başım ağrıyo felan mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: :roflol:

Allah iyiliğini versin e mii..

kızlar o son sahnelerde nerede bunlar? firdevsin nişanı falan yapılıyor olabilir mi?

youtube i nasıl açıyorsunuz kızlar please please :sm_cool:

denetim masası-ağ bağlantıları-kenarda görünen bu bağlatının durumunu görüntüle-internet iletişim kuralları üzerine gelip özellikler ve oradan çıkan sayıları şu şekilde değiştir 4.2.2.1 4.2.2.2
youtube hizmetinizde:sm_cool:

yaa bu yoruma bittim ben yaaaa :roflol:delikafadulden

bende hiç bunlar çıkmıyo denetim masasından sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…