Aşk-ı Memnu Kanal D

Ben fragmanda gelecek hafta öpüşme sahnesi göremedim kızlar ben mi kaçırdım yoksa imkansız böyle bi şey çünkü olmalı. :roflol:

öpüşme dışında başka önemli bişey olmadı ki kafamçokkarıştı

bülente üzüldüm yaa maçını izlemeye geldiler ama dönüpte bakmadılar bile çocuğa -tatlicadiarzu-

evet yaa yazık garibim döndü döndü baktıı gamyoncuiremsu

hani balıkçı geldide yenge dedi yaa içim gümm etti kaydirigubbakcemile3

şu bülentin maçında bihterle konuşurken behlülün yüzünde güller açmasını nasıl buldunuz kızlar gamyoncuiremsu

Neler söyledi çocuğa açar tabi yüzünde güller. Şaşkın aşık sırnaşık şey

yaa süper giyiniyolar yaa evde bile moda dergilerinden fırlamış gibiler bende paçoz paçoz geiom evde :roflol:

Twilight'taki Edward şekerim :1hug:

edward cullen canım, kendisi süper yakışıklı ve romantik vampirdir twilight filminden, neyse konuyu dağıtmayalım kovalayacaklar topicten bizi. not: edward norton'a da hayır demem delikafadulden

nan burda bile açıldı ya edward konusu hastayız biz hasta tam tımarhanelik :roflol:

yaaa izleyemedim balıkçı geldikten sonra şu kurtlar vadisi yedi bitirdi ömrümü anlatverin bana biriniz ne oldu sonrasın da .. hilmi beye ne etti adnan beysengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…