bu bıhter yuruyemıyor dımı
yuruyusu cok ılgınc..................
ayy nedir bu yaaaaaa
hem olmaz olmaz diyorlar hemde birbirlerini şapur şupur öpüyorlar
ayol bihter behlüle yaptığı işvenin,cilvenin yarısını adnan beye yapmıyor yaaaaaaaa
Ya ben parça pinçik izledim akşam.
Şimdi hemen izlicem çatlarım valla.
maşallah akşam döktürmüşsünüz.
ne oldu kimin aşkı tavan yaptı la dün.
nası izlemezsin yaa :mymeka: kesin izleyorumlarınıda al gell :teselli:
sanki önümüzdeki bölümde deniz hanım behlül ve bihterden şüphelenicekmiş gibi geldi bana
ama bakalım pek bi heyecan yok önümmüzdeki bölümde fragmanlardan anladığım kadarıyla
yinede belli olmaz aşıkların neler yapıcakları
ay millet önümüzdeki bölümün fragmanını bile izlemiş ben daha dizi izlicem.
ay bu kurtlar vadisi yedi tüketti beni. senağlama
Reyting patlatan öpücük!
Aşk-ı Memnu’da şok bölüm.. Bihter ile Behlül öpüştü, reytingler patladı !
“Aşk-ı Memnu” dizisi dün akşam izleyenlerini ekrana kilitledi. Beren Saat, eşinin evinde (Selçuk Yöntem) yasak aşk yaşadığı
"Aşk-ı Memnu" dizisinin Bihter'i Beren Saat, öpüşme sahnelerinin kendisini hiç zorlamadığını söyledi. Kameralar karşısında son derece rahat olduğunu belirten oyuncu, "Ben bir oyuncuyum ve o sahnelerde hiçbir şey hissetmiyorum" dedi.
'AŞK-I MEMNU' ÖDÜL GETİRDİ
Beykent Üniversitesi VIII. İletişim Ödülleri, geçtiğimiz gün Ayazağa Kampüsü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 8 bin öğrencinin kullandığı oylarla belirlenen isimlerden biri de Beren Saat'ti... Kanal D'nin seviler dizisi "Aşk-ı Memnu"da eşinin yeğenine aşık olan genç bir kadını canlandıran Saat, dizideki performansıyla "yılın en iyi kadın oyuncusu" seçildi. Törenin ardından basının sorularını yanıtlayan Saat, öpüşme sahneleriyle ilgili de konuştu.
DİĞER SAHNELERDEN FARKSIZ
Rolü gereği, kameralar karşısında hem eşini canlandıran Selçuk Yöntem, hem de yasak aşk yaşadığı Behlül'ü oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşen Beren Saat, o sahnelerde neler yaşadığı yönündeki soruya şöyle yanıt verdi: "Ben bir oyuncuyum ve dolayısıyla o sahnelerin benim açımdan diğerlerinden hiçbir farkı yok. Rol gereği öpüşürken hiçbir şey hissetmiyorum. Tüm oyuncular için geçerlidir bu durum."
Hürriyet
öptüğü kıvanç değil de saçma sapan bir tip olsaydı görürdüm bir şey hissediyor mu hissetmiyor mu :mymeka:
Merak etme canım fragmanda kayda değer pek bişey yok zaten sadece matmazel sanki behlül ve bihterden şüphelenirmiş gibi bakıyo,tabi sonu hep aynı bu seferde adnan bişey görmüş gibi donup kalıyo yani aynı sahne ama kişi farklı,çok sıkıldım aynı tarz fragmanlardanklava:
öptüğü kıvanç değil de saçma sapan bir tip olsaydı görürdüm bir şey hissediyor mu hissetmiyor mu :mymeka:
ewet oyuncuyum profosyenelim die yutturacak.klava:..
adnanı neden böyle öpmüyorki..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?