ee babasına inanmadı adamına nasıl inandı? ne dedi ki
ya benim anlamadığım herkes bihtere gıcık oldu
sora behlülle nihal ne romantik oldu bilmem ne
ya bu kadın o çocuğu tek başına mı yaptı
iyice havaya girdi bu behlül
lan dizide bile kadın hakları hakgetire yanilmaz:
herşey başltan beri saçma ve yanlış
ama herşey bihtere kaldı
peh..:dilcikar:
netten bakamam ders çalışmaktan vaktim pek yok.bi anlatın evdeki çalışanlara ne oldu gittimi hepsi.bide fragmanda behlül bihteri ittirdi kapıyı açtı kırmızı suratıyla orda ne oldu.
Behlül de Bihter gibi yaptığının cezasını çeksin istiyordum, ama Nihalle bu halleri çok hoşuma gidiyo..
netten bakamam ders çalışmaktan vaktim pek yok.bi anlatın evdeki çalışanlara ne oldu gittimi hepsi.bide fragmanda behlül bihteri ittirdi kapıyı açtı kırmızı suratıyla orda ne oldu.
Orayı ben de kaçırdım fisfisfis
Babasını hastaneye ziyarete gitmişti.O ara babası ve avukatı konuşuyordu içerde.
Nihat kapıdan sessizce dinledi.
Nihatın babası,zaman gelecek herşeyi ispatlayacağım ,bihterle behlülün ilişkisini öğrenmeyen kalmayacak gibi laflar etti.
Nihat bunu duyunca içeri girdi bu konunun kapandığını sanıyordum dedi.Babası da herşey ortaya çıkacak öyle kapanacak dedi.
Babasıyla avukatın konuşmalarını dinlediği için inandı şüpheye düştü ve şöforu ziyarete gitti avukatla.O da birşey dedi.
Nihat birşey demeden çıktı.
Ne dediğini ben de kaçırdım benimki o ara kurtlar vadisine çevirmişti kanalı alsanaalsanasmile
Gerçekten seviyor mu yoksa behlül nihal uyuzunu alsanaalsanasmile
Bitter ağladı,gözüm doldu be
Yazık aşık olmuş garibim,anandan intikam alacaktın ananın ayağına kapandın
Vah ki ne vah
Gerçekten seviyor mu yoksa behlül nihal uyuzunu alsanaalsanasmile
Behlül de Bihter gibi yaptığının cezasını çeksin istiyordum, ama Nihalle bu halleri çok hoşuma gidiyo..
Yok yok behlül bize gelsin ,nihali de alsın ,beraber çay içelim istiyorum..:içelim:
Bihterde bodrumdaki şaraplıkta kalsın örümcek bağlasın ..:lepi:
Tamam da.. çok ısrar etti başlarda behlülü baştan çıkarmaya..
eee çağırısa behlülü ..yenge menge demez, dalar adam..
Ve halaaaa da ısrarcı olmaya çalışıyor..Sırf inattan adnana döndü..
ıki laf sok git işine,boşa adnanı da...ne uğraşıp duruyorsun.. behlül nihalle yok bilmem ne yapmış vs.vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?