ben bide cemile evi terkederken ağladım onada sinir oluyodum ama baktım nihalde ağlıyo bende ağladım :sinifsinif:
bihter e icim acidi onu son anda kocasini aldatan kadin degil asik aci ceken bir kadin olarak gordum cok uzuldum bence bu yasak askta en buyuk suc pislik behlulun sadece bihtere suc yuklemekle olmuyor annesini yalvarirken icim parcalandi her zaman derim hic bir konuda kocaman kocaman konusmaktan yana degilim buyuk konusmalar genelinde cignenir Allah boyle ask acisi vermesin yasak bile olsa vermesin yine toplumda bihter kotu behlul elini yikayip cikan erkek oldu iste bu ayrimcilik beni delirtiyor
fıragmanı izledimde behlülü boğasım geliyor...
bihteri ilk öpen o oldu hatta bihter o zaman çok ağladı.. bunu ne çabuk unuttu şimdik sadık nişanlıyı iyi damadı oynuyor..
nihalede gıcıkım zaten cemileyle aynı büyümüşsünüz insan bi sarılır; yolcu eder...
bihter çok sevmişm bu her haliyle belli yasak bi aşktı ama behlül erkek gibi davranmadı; çocuk varmı yokmu diyde bi araştırmadı, canı istemedi çünküalsanaalsanasmile
hiç bir sahnede acımak gelmedi içimden bihteree eğer hala behlüle geri dön die yalvarıyosaaa neden adnana dönp polyanacılık oynuyoo
hele adnanla salonda tartışırlarken behlül geldiğinde adnanın yanına oturup onu öpmesi
bare bunu yapmaaa aptal ya
bence de, beren belki de ilk defa çok iyi oyunculuk sergiledi dünkü bölümde..
ben çok beğenmiştim,tüylerim diken diken olmuştu hatta ağladığı sahnelerde..
behlül de acı çeksin,çeksin işteeeealsanaalsanasmile
madem ikisi de günahkar,ikisi de kıvranmalı..
eski fragmanı izledim de.. müjde ar ne kadar güzelmiş.. beren gerçekten yolun çocuğu gibi kalıyor onun yanında.. bir kez daha anladım , çok yanlış bir seçim beren saat.. müjde arın üstüne hiç girmemiş..
dünkü bölümü yarım yamalak izledim. bihterin feryat figan bağırdığı sahnelere baktım. bihter çok duygulu,aşık bir kadın olmalıydı,sevgisine sahip çıkan... ama ben hiç etkilenemedim berenden. oyunculuk zayıf kalmış. o duyguyu veremedi bana.. sanki derdi aşk değilde, nihalin tercih edilmesi gibi davranıyor hep..
bu romanın da ilk dizinin de ana teması, (romanı okumuştum ben,ilk diziyi izlemedim ama ) behlülün karaktersizliği bence.. normal koşullara indirgesek behlülün yaptığı çok daha mide bulandırıcı ve kabul edilemez ama berenin beceriksizliği ona sempati duymamı engelliyor..
Her zaman ki gibi Behlüle kızmaya devam edicem ben..(aman topa tutmayın:)
Bihter baştan hatalı ama Behlül de sütten çıkma değil yani.
Sonuçta Bihteri baştan çıkaran o ..(çıkmasaydı ayrı konu)
İşin bitince de, başka çiçeğe kon..
Yok yaaaaaa..
Var mı öyle 3 kuruşa 5 köfte..?
Bu dizi gerçekta olsa, yani gerçek hayatta Bihterin yerinde olan bir kadın; kocasına herşeyi anlatır.
Ben yanmışım o da yansın der..
Zaten kocasını sevmiyor para da pulda da gözü yok.
Kaybedecek birşeyi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?