Aşk-ı Memnu Kanal D

artık sözkonusu firdevsin çıkarıysa ne yapar eder ayırır onları ,firdevs bukötükedihüso
nihal kendini verdi ,behlül kovsada gitmez kapısından, tadını aldı bir kere :roflol:
vereliniortak

bende dikkat ettim o sahneye ..merdivenden inerken amcasının peşine ssahne yavaşladı aklı bihterde..
söylüyorum ben işte...
tamam nihalle evlen..onunula ol artık hiç bir şey demem ..çocuğuda aldırdım..yine görüşelim dese..
behlüüüüllll balıklama atlarrrr..

vereliniortak

kırmız ıile belirttiğin bölüme aynen katılıyorum...

kahrolsun bihter ama kahrolsun behlül de var..ikisi bir ölmeli..
behlül kçaçcakmışşş.zaten hep yaptığı şey..kaçar 1 ya kalmaz eğlenceye devammmm...

eee açılmıyor..merak ettim

tnıtımı geç diyorsun ila çşişesi çıkıyor tanıtımı geç diyince çılıyor bende..
yada google da aram a yap ..
aşkı memnu 1975 son bölüm diye..ilk çıkan linke tıkla yada diğerlerine..aynı sahneler bihterin annesine yalvarma sahnesi var..son bölüm..
beşirde çok komik yarıldım..

dur ben de yarılmak istiyorumdelikafadulden
googleden bakayım başka yerlere

canım daha önce aldırdı ya bu iki oldu

behlül nasıl pişkin bir karakterdir nihal nasıl yapış yapış bir kız.nihalide çok basitleştirmişler..bihtere çok üzüldüm ama suçlu acısını çekecek.behlülde aşık hala ama ödlek para mal mülk gitmesin diye yapıyor amca sevgisi falan yalannnn

birde çetonun boynu dönmüyor kasım kasım robot adam.peykerin kocasınında gözleri ne biri suratının bir yanında diğeri öbür yanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…