Aslında Bihter'in matmazele çemkirmesini haklı buluyorum..Ben eşime aşık bir kadının evimde dolanmasından rahatsız olurdum, ne kadar hanım olursa olsun istemezdim..O da bu yüzden kıldır ona -tatlicadiarzu-
hani yaprak dökümü bitmiyordu
Valla onu bunu bilmem de, bu kadar hakaret, küçümsemelere ben dayanamaz giderdim o evden matmazelin yerinde olsam..Kadın sabır taşı a.s
Hele şükür izleyebildim fragmanı.
Salak nihal affediyor behlülü.
Bir öpücüğe tav oluyor ne azgınmış
Bihter ağlarken adnana yakalanıyor...
Behlül de çakıyor köfteyi firdevsin yaptırdığına dair.
Hele şükür izleyebildim fragmanı.
Salak nihal affediyor behlülü.
Bir öpücüğe tav oluyor ne azgınmış
Bihter ağlarken adnana yakalanıyor...
Behlül de çakıyor köfteyi firdevsin yaptırdığına dair.
adnan olduğunu nerden anladınız kızlar ya. bu hafta hep çiftlikdemi geçiyor.allahımmm o tokat ne öle kadın tokat atcam diye kendi savrulup giidecekdi
merhaba,
fragmanı izleyebilen biri ne olduğunu anlatabilirmi
açamıyorummmmmm
tşk...
bende firdoyu bi halt sanmistim eline yüzüne bulastirdi herseyi..yanarim yanarim behlülün herseyde yag gibi üste cikmasina,,
yeni sloganim;
hep bihtere, hep bihtere,,,, hani behlüle..
aloooo senaristler,napiyosunuz siz ya, su behlülede güzel bi kader yaziverin artik,,, yoksa topyekün fenalik geciricez burada kafamçokkarıştı
ben üzülüyorum behlüle ya. bikere ziyagilleri onun ailesi annesi yok babası yokk.
bende firdoyu bi halt sanmistim eline yüzüne bulastirdi herseyi..yanarim yanarim behlülün herseyde yag gibi üste cikmasina,,
yeni sloganim;
hep bihtere, hep bihtere,,,, hani behlüle..
aloooo senaristler,napiyosunuz siz ya, su behlülede güzel bi kader yaziverin artik,,, yoksa topyekün fenalik geciricez burada kafamçokkarıştı
bu ne üüübenneyaptımki
Ben bu kadarını beklemiyordum ne yalan sölüm ben de şok oldum sempatiksalakcinni
Behlül bunun bu halini görse ne eder acep sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?