Aşk-ı Memnu Kanal D

bence 5dk görse bile tanıyabilir bence tanıdıda,adnanda çok saf,adnan matmazelin gözünün yaşını silerken yakalandı bihtere,ama bihterler yakalanmıyor film iştekaydirigubbakcemile3

bence 5dk görse bile tanıyabilir bence tanıdıda,adnanda çok saf,adnan matmazelin gözünün yaşını silerken yakalandı bihtere,ama bihterler yakalanmıyor film iştekaydirigubbakcemile3

tanıyor derken tanır ama adamın dediği şey başka
adam sen beni biliyorsun,tanıyorsun,ben bayat balık getirmem lafına getirdi olayı..zaten bayat balık yüzünden kavga ediyorlardı ya.....ben o yüzden dedim ,bihter ne bilsin senin içini dışını,bayat balık getirirmisin getirmezmisin
yoksa 5 dk gördü hatırlar tabii

hiç izlemiyorum çünkü orjinaliyle hiç alakası yok...yazarın kemiklerini sızlattılar resmen...yıllar önce trt de izlemiştim..herşeyin bi sınırı vardı...saygı vardı...şimdi hiç biri yok...o cep telefonu konuşmalarıyla diziyi daha ne kadar uzatacaklar bilmem...öpüşme sahneleri de rezalet..

trt'deki aşk-ı memnu unutulmazmış gerçekten, bu diziyi günümüze uyarlamaya çalışmışlar işte, modernleşme zamazingosu inceden. ama o günün şartlarıyla olsa bu kadar izlenmezdi...

izlemiyosun madem niye konuşuyosun biz sevioruz işte adı üstünde aşk ı memnu uzaktan kardeş kardeş takılcakları yok öpüşcekler tabi :dilcikar:

matmazel nasıl çakıyoo amaa :lepi: içimin yağları eridi o anda sırnaşık şey gerek kalmadı bile,bir süre daha seti basmadan idare eder artık alkisalkisalkis

matmazelin çaktıgı falan yok yine fragman yanıltmacası..mirmirmirmir

izlemiyosun madem niye konuşuyosun biz sevioruz işte adı üstünde aşk ı memnu uzaktan kardeş kardeş takılcakları yok öpüşcekler tabi :dilcikar:

memnu aşk yada yasak Aşk.:uhm:

kurtlar vadisini solladı evlerde tartışma konusu yaratan dizi ..:smiley-cool:

kurtlar vadisi ile çakışıyo saatleri..:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
trt'deki aşk-ı memnu unutulmazmış gerçekten, bu diziyi günümüze uyarlamaya çalışmışlar işte, modernleşme zamazingosu inceden. ama o günün şartlarıyla olsa bu kadar izlenmezdi...

Trt ninki çok kısa 6 bölümcük bizimkiler çılkını çıkarcaklar..naniknanik

perşembe olsada izlesek..
kurtlar vadisini geç saate alsalar yaa izleyemiyorum babam varkenn klava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya neolur bırı su bıhtere yurumeyı ogretsın hatun sarhoş gıbı yuruyo:)
Dizide sürekli topuklu ayakkabı giymek zorunda olduğunu ve bundan çok rahatsız olduğunu dile getirmişti Beren Saat.

İzlemediğin dizi hakkında niye yorum yapıyosun arkadaşım. Maşallah izlemiyorum diyosun öpüşme sahnelerinden haberin var. :mymeka:

memnu aşk yada yasak Aşk.:uhm:

kurtlar vadisini solladı evlerde tartışma konusu yaratan dizi ..:smiley-cool:

kurtlar vadisi ile çakışıyo saatleri..:roflol:
evt bizde eşimle tartışıyoruz okanuda :mymeka:
ya neolur bırı su bıhtere yurumeyı ogretsın hatun sarhoş gıbı yuruyo:)
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile5

Annesinin topuklu ayakkabısını giyen küçük kız çocukları gibi yürüyo..

alkisalkisalkis delikafadulden zıplaya zıplaya bide kaydirigubbakcemile3

b arslancan yaw nasıl savunmuşsuuunnn öylee diziyi..
savunma avukatı gibii :))))

ayy kızlarrrr bu adamın gözlerii deniz gibi yaa.. böye bakıyor sanki gercekten bihter e aşık gibi...
iyi aşıkk sevgili rölü yapıyorr yaa... gümüş dizisinde de böyleydi yaa...
sankii bakarken bayılıyorum sana diyor.. . yaa o bakışlardan anlaşılıyor ama
adnan körr....

Diziyi savunduğum falan yok. Yanlışmı yani izlemiyorum diyo öpüşme sahneleri iğrenç diyo. O zaman sadece öpüşme sahnelerini seyrediyo. Kimse seyretmeye mecbur değil bi sürü kanal var zap yaparsın olur biter.

akrep burcu olmanın avantajı o çekici olması kıvancın yoksa tipi kayık..:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…