klava:Sanki marifetmiş gibi öpüşmeye devam edinn pislerr..İnsan eşi ile beraber izliyorrrr ya pekii çocuğumuz olduğunda ne yapıcazz dizi izlemicezz o zaman..Herşeyi anlıyor şimdiki çocuklarrr.Geçen yegenim bana diyokii yenge adanalı dizisindeki adam öpüştü diyo.Bakakaldım böyle:1ninca:Kızdım ona bir güzell..:1ninca:Flimde tek bahsettiği şey oydu klava:
şu senaristlere toplucana mail yollayalım ne bu böyle be.:mymeka:
sıkıldık yani keriz yerine koyuyolar :tomato:
karı bize hava atıyo işte şerrefsizz.:mymeka:
dimi bacım :lepi:
öptüğü kıvanç değil de saçma sapan bir tip olsaydı görürdüm bir şey hissediyor mu hissetmiyor mu :mymeka:
ewet oyuncuyum profosyenelim die yutturacak.klava:..
adnanı neden böyle öpmüyorki..delikafadulden
evet bu bölümde abartmışlar öpüşmeyi bitmek bilmedi yaw kaydirigubbakcemile3 geri çekiliyolar ule takrar yapışıyolar aha bitti diyon yooo bitmez diyolar Şeniz
bu dizinin tekrarı saat kaçta ve gangi gün ?
bihtere valla eskidende uyuz olurdum,bu diziyle simdi acayip gicigima gidiyo..
pek bi havalandi hatun
birde yürüyüsü cok komik yaa,dikkat ettiniz mi hic?
klava:Sanki marifetmiş gibi öpüşmeye devam edinn pislerr..İnsan eşi ile beraber izliyorrrr ya pekii çocuğumuz olduğunda ne yapıcazz dizi izlemicezz o zaman..Herşeyi anlıyor şimdiki çocuklarrr.Geçen yegenim bana diyokii yenge adanalı dizisindeki adam öpüştü diyo.Bakakaldım böyle:1ninca:Kızdım ona bir güzell..:1ninca:Flimde tek bahsettiği şey oydu klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?