Aşk-ı Memnu Kanal D

onun izlenimini ver, bunun izlenimini ver ya, bir kez de fragmanda gerçek bir şey olsun da şaşıralım :ecrin_bebek:
O bana baktı, ben ona baktım, sonra o diğerine baktı, diğeri berikine baktı, öbürü kapı arkasından baktı, sonra ben camdan baktım..............................................................................................................-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

bu akşam sanırım behlülle bihter, matmazele karşı köşe kapmaca oynucaklar sanırırım inşallah heylecanlı şeyler olur sabırsızlıkla bekliyorum...sırnaşık şey

fragman her ciktiginda adnanin oglum o senin yengen yengen lafina guluyorum o laf behlulu alt ust ediyor buna bayiliyorum cok komik adnan ama zavalli boynuzlandigindan haberi yok ama neyse sonunda kayb eden bihter oluyor cezasini buluyor

Bizim yanlışımıza bahane arıyorsun!
Hafifletmeye çalışırken Matmazeli harcıyorsun!

Lafa bak lafa. Ehh behlül efendi ne güzel farkındasın ne demeye yakıyosun başına be gülüm.

ay ednana bayılldım fragmanda Şeniz
O senin yengen yengen :roflol::roflol:

behlülede gıcıgım öpüyo öpüyo. sonra kaçıyo pşmanlık ayaklarına yatıyo..:mymeka:

evet ya yanlış yapıyoruz diyip duruyorlar amaaa öpüşmeye gelince iş kim takar yanlışı Şeniz

ya her bölümde adnan bunları basıomuş gibi hava yaratıolar ya gıcık oluyommirmirmirmir
bu akşam nolcek bakalım

ya her bölümde adnan bunları basıomuş gibi hava yaratıolar ya gıcık oluyommirmirmirmir
bu akşam nolcek bakalım

şu fragmanları hazırlayan şahıslar bizi keriz yerine koymayı kesseler iyi olacak.:mymeka:
ben böyle fragman ömrü hayatımda görmedim.
hep birbirinin aynısı
lülülülülülü

Matmazelin Behlülle Bihterden şüphelenmesi onun sonu olacak heralde. Kitapta da evden gidiyo. Dizide de ne yapıp edip Bihterle Behlül Matmazeli gönderecekler heralde.

Matmazelin Behlülle Bihterden şüphelenmesi onun sonu olacak heralde. Kitapta da evden gidiyo. Dizide de ne yapıp edip Bihterle Behlül Matmazeli gönderecekler heralde.

Kısa bi süreliğine gidebilir evden.
Hani tam kovulma gibi değilde gönül kırıklığı olur matmazelde.
kendi isteğiyle gidecek diye tahmin ediyorum.
yada çakarsa şimdi B&B arasındaki ilişkiyi söyleyemeyecek kimseler alıp başını gidecek aklı vede kalbi köşkte kalarak.:çok üzgünüm:

bölüm özetinde zaten matmazeli büyük tehdit olarak gören bihter adnana şasırtıcı bir açıklama yapacak diyor..-tatlicadiarzu-

kıslar bende azönce youtubeden aşkı memnunun trt de yayınlanan ilk çekimlerini izledimde sdc 6 bölüme sığdırmışlar koca diziyi...ayy ne güldüm ya izlerkenn......

ben kaçırmışım buraları.

kitapda galiba dediğin gibi oluyomuş o zamanlar tabi çarşaflı ve peçeli olduğu için kadınlar nihal bihterin çarşafını giyer behlülde bihter sanar ve olanlar olur.
çarşaf marşaf olmadığına göre ortada
şimdi nihalin bihterleşmesi komik olur -tatlicadiarzu-
Ama şimcik behlül bihterle ilişkisini bitirme kararı aldığı vakit aralarında geçen konuşmalara nihal tanık olur ve bu yassah aşkı öğrenir.
bence bu daha mantıklı.
Behlül bihterden bıktığı vakit nihal öğrenecek gibime geliyo banada.
ama bu bölümlere daha çoook var.
mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…