Aşk-ı Memnu Kanal D

eski bölümler çok sıkıcıymış be ....donuk şimdi heycan fazla..benneyaptımki

Keriz yerine koydular bizi. Hemen ne yapıp edip düzeltmeleri lazım.

Evet çok sıkıcı. Behlül Bihter aşkı başlayınca daha heyecanlı olmuş dizi. delikafadulden

Behlül bihterle ilk bölümlerdede ilgileniyomuş ama, bence bihterde ilgileniyodu, sonradan baca tam tutuştu
bihterin adnana söylediği laf çok hoşuma gitti ya romantikmiyim ne:çok üzgünüm:
"seninle arkama bakmıycam, anılara hiç ihtiyacın olmayacak":a015:
Sonradan çok pis kazık atcak o ayrı:mymeka:

o kaf dagının görününen yüzü bide görünmeyeni var.
.:uhm:

Özetinde adnan behlüle o senin yengen diyo ya koptum valla,yengeymiş atı alan üsküdarı bile geçti adnancım geçmiş olaaa:))

kıssssssslar cok alemsınız.. yanii dizi den cok bu yorumlarınızı takip ediyorum.....
hergun sayenızde ıkı saat KK ya ugruyorummm alemsınız...

bunlar bu hafta ıyıce sevgıılıı oldularr yarın görüücezzz

Günaydın millet.
Ay fragmanı dün izledim.
herzamanki gibi millet bön bön bakıyo sankim bişeyler yakalamış gibim.
Neyse bu hafta afallayan yine ednan amcemiz bihterimi arıyo la o öyle gece vakti.

Fragmanda diyo ya adnan "yengen o senin yengen" niye öyle dedi acepkaydirigubbakcemile3

Kim kimin yengesi bilemedim vallakaydirigubbakcemile3

ay yine bugün heyecan var dizide fragmanı öyle ama bazen fragmandan tahmin yürüttüğümüz gibi olmuyor mesela geçen hafta behlülle bihteri öpüşürken nihal yakalayacak sandım sanki öyle olacakmış izlenimini vermişlerdi ama öyle olmadı kaydirigubbakcemile3

onun izlenimini ver, bunun izlenimini ver ya, bir kez de fragmanda gerçek bir şey olsun da şaşıralım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…