Aşk-ı Memnu Kanal D

hadiya. o zaman üşenmeden oturmuş tekrar yazmış -tatlicadiarzu-

forga tabiki bu behlülün yediği naneye bahane olamaz.
Behlül efendide bunun farkında ama işte rahatlık dürtüyoo :mymeka:

katya adisi o mektubun fotokopisini çektirmişti, bihter ondan aldı kopyayı -tatlicadiarzu-

katya adisi o mektubun fotokopisini çektirmişti, bihter ondan aldı kopyayı -tatlicadiarzu-

tucem sen neden bahsediyon datlım.
onu bizde biliyoz.
teee hani adnan evlenecem didiya matmazele o da oturdu bi mektup yazdı sonra yırttı attı.
ha bizim arslancan da onu diyo yırtılmıştı teee o zaman şimdi aynı mektup nerden çıktı diyo.

hadiya. o zaman üşenmeden oturmuş tekrar yazmış -tatlicadiarzu-

forga tabiki bu behlülün yediği naneye bahane olamaz.
Behlül efendide bunun farkında ama işte rahatlık dürtüyoo :mymeka:
Tekrar yazdığı falan yok oturdum seyrediyorum üstünden 3 bölüm geçti. Hem aynı cümleleri tekrar tekrar niye yazsın. Senarist hatası -tatlicadiarzu-

Mektup falan yok Tucecim. Mektubu aslında matmazel yazmış sonrada yırtıp çöpe atmış. Sonra o mektup nerden çıktı anlayamadım. Senarist ne yazdığını unutmuş -tatlicadiarzu-

len bizde makarasına dedik herhalde. :mymeka:
niye yazsın aynısını harfi harfiyen hemde.-tatlicadiarzu-

len bizde makarasına dedik herhalde. :mymeka:
niye yazsın aynısını harfi harfiyen hemde.-tatlicadiarzu-

Burdan sadece mesajla makara olup olmadığı anlaşılmıyo canım. Ses tonu, vurgu duyulamadığı için. :roflol::roflol::roflol:

o ilk bölümleri izlememiştim ben :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ben de tekrarlarını seyredince farkına vardım canım. İnsan unutuyo geçmiş bölümleri. Senarist bile unutmuş bak. :roflol:

Burdan sadece mesajla makara olup olmadığı anlaşılmıyo canım. Ses tonu, vurgu duyulamadığı için. :roflol::roflol::roflol:

ee sende haklısın tabii
efferin iyi analiz ettin insan unutuyo gerçekten.

:teselli: Şeniz

AAAAAAAA behlül gerçekten adnanın yiğeni değilmiş bu bilgiyi bilmiyodum, bu behlülün kabahatini azaltır mı dersiniz:1shok:

azaltmaz bilakis çoğaltır die duşunuorum.. çunku onun gerçek amcası olmamasına rağmen onu evine almış bakış buyutmuş... en ii olanakları sunmuş..kendi çocuklarından ayırmıo adam onu...

azaltmaz bilakis çoğaltır die duşunuorum.. çunku onun gerçek amcası olmamasına rağmen onu evine almış bakış buyutmuş... en ii olanakları sunmuş..kendi çocuklarından ayırmıo adam onu...

Evet çok ayıp ediyo Behlül. Ama Adnan'da kendinden bu kadar genç bi kızla evlenmeseydi bu erkekler hiç haddini bilmiyo. :1no2:

yok canım o mektup yırtılmadı.

ilk mektup yazarken bi kaç denedi ve yırttı..

sonra aşkının ilan ettin mektupta..ama mektubu yıtmadı..sadece avucunun içinde burşturdun mektup çok buruşuktu yırtılmadı son mektup...CADIARZU

Yırttı Juliet cim. Yırttı. Gördüm gözlerimle. Sonra da çöpe attı. Daha dündü o bölüm. kaydirigubbakcemile3

Evet çok ayıp ediyo Behlül. Ama Adnan'da kendinden bu kadar genç bi kızla evlenmeseydi bu erkekler hiç haddini bilmiyo. :1no2:

bak bölümü izlediysenız ilk bölümlerde aşk yok adnanla bihter arasında baba kız sevgisi hissediliyo..çok üzgünüm:

Evet Julietcim. Özellikle Bihter aşık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…