bihter her ne kadar kurban gibi gözüksede öyle değil...başda yaptığı hatadan vazgeçebilirdi
hata tamam yapmışdır diyelim ama o bunu kullandı ...hırsı ve bağımlılığının kurbanı oldu.
annesinde kızdığı her şeyin fazlasını kendi yaptı...etrafındakiler zehirledi resmen onun yüzünden ve behlülün acizliği zaafları yüzünden çalışanları dahil tüm ev darmadağın oldu.
Merak uyandırmak için özellikle vermiyolar.. Zaten bu son bölüm 8 yerine 9da başlıycakmış.. Bir saat de özet verseler 10da ancak başlar.. Zırt pırt reklamla bitmesi 1'i bulur..
arkadaslar onemli bir bilgi paylasmak istedim
Bihter'in toprağa verilme sahnesi dün İstanbul, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda çekildi. Bihter'in cenazesi mezarlığa getirildi. Bu sahnede Bihter'in annesi Firdevs Hanım (Nebahat Çehre) ve kardeşi Peyker (Nur Aysan) vardı. Behlül (Kıvanç Tatlıtuğ) ile Adnan Bey (Selçuk Yöntem) cenazede yoktu.[/QUO
bunu duyduk dün... delikafadulden belli oldu final aman... :umursamaz:
kızlar ya bihterin yeni dizisi ne zaman başlayacakmış bileniniz var mı yşne kanal d de mi olacakmış??
kızlar sizce bu dizide behlül ve bihter kaç yaşındaki karakterleri canlandırıyorlar. o kadar merak ediyorumki.. behlül hala öğrenci 20 ila 29 arasında değişebilir. bihterde öyle olabilir. ama kaç yaşındalar? bihter behlülden büyükmü aynı yaştalarmı küçükmü ?? sempatiksalakcinni
yeni dizisi ne ki? bihter karakterinden nasıl soyutlayacağız onu bilmiyorum.. sanki beren saat değil de bihter ziyagil sempatiksalakcinni
gelinliğin üstü güzelmiş.[
benimle aynı fikirdesin benden başka beğenen çıkmamıştı zevksiz olduğumu düşünmeye başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?