Evet ne gerek vardı ki öyle lönk diye girmesine :1shok: İkincisini ben de anlamadım canım. Birden bire niye böyle bi şey aklına geldi ki.:1shok:yaa ben anlamadım ednan bey denizin odasına lönk diye nası girebiliyo bu bir ikincisi de deniz hanımnasıl anladı ayrıntılı anlatsın biri noolur
Behlül sonra saçını kuruluyo ama. Yine fragman yanıltması olabilir tabi.bencede fragman yanıltmacasıdır yoksa yuh yaani bihterin odasında onıun banyosunda her anbasılma riski o kadar ileri gidemezler
Panikten ne yapacaklarını bilemediler canım katılıyorum sana. kaydirigubbakcemile3panikleyen insan hata yapar mesajı veriyor onlar bir kerem :dilcikar::dilcikar:
Nihal herkesten suratsız aslında orda. Yüzü hiç gülmüyo kızın.dedi ya gulucem dıye korkuyo porselen suratıylan suratını asmıs oturuyo gıbı bısey dedı bastıbacak... :mymeka:
:roflol:
evet oarslancan nıhal herkesten suratsız aslında o evde... :roflol:
beşirin çizdiği resim nasıldı komedıı lazı cızmıstı yaa.. :roflol:
yani. yasaklar hep tatlıdır betülcüm.
ednan aşada otururken bihteri mıncıklamak behlüle adrenalin yaşatıyo.
ne dedi gıı.
ben en çok firdevs peykerin hamileligine atfen...
peykerin kreş açma projesine kadeh kaldırıyorum demesine güldüm..:roflol:
.Behlül banyoya girme cesaretini gösterebildiğine göre evde kimse yoktur.
Yoksa tırsıyo Behlül
Bihter bu bölümde Behlülün odasına girince Behlül nasıl telaş yaptı
Ne içiyosun Bihter falan demek
Cemileye sipariş vermek.
Tırsık Behlül.
Madem yiyosun bu haltı biraz cesur ol. :1closedeyes:
evet komikti gerçekten :roflol:
Paraları yok gidelim diyo Bihter. Ne yapacaklar gecekonduda mı yaşayacaklar acaba.
Firdevs'te haklıydı yani
Daha öteki çok küçük :1shok:
matmazelin evden gitmesi söz konusu deil yani gönderimicekler..gitmicekmiş.kaydirigubbakcemile5
matmazelin evden gitmesi söz konusu deil yani gönderimicekler..gitmicekmiş.kaydirigubbakcemile5
tabiki kaçma olayıda olamayacaktır sadece bize anlatılmak istenen bihterin behlül konusundaki duygularını önlemez bi şekilde doruğa çıktığıdır.herşeyi göze alması söylediği replikten çok iyi anlaşılmaktadır tabiki behlül hiçbişey göze alamaz.çok korkak bi behlül izliyoruz..............
Napsın elınde degıl... :teselli: ben sevıyom peykerıı.... Şeniz
zaten o da entrıkanın bı parcası gıtse o napacak bı basına bunlar napacak demi yanı... sengözlerimebaksanab
kesınlıkle kacma zaten olmaz...
Behlul yaptıgı da ısmı ama amcası getırmıs onu bu gunlere ya sahıplenmıs resmen...
yapılacak ıs degıl bakma ızlıyoruz.. adamı keserler vallah.. :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?