Aşk-ı Memnu Kanal D

olabülüüü bence dekaydirigubbakcemile3
ama bihter hamile kalirsa o kesin behlülden olur kanimca,sapsari bi bebekkaydirigubbakcemile3behlülün tipkisinin aynisi bisiiikaydirigubbakcemile3

Olabilir Juliet
Heyecan olsun diye farklı yaparlar dizide belki.

Behlül korkak evde bi şey yapmaz Bihtere
Otele falan götürür heralde :roflol:

yok artık sen aştın kendini julietim sakiin relax bacım . ben 2. hamilelik var diye hatırlıyorum . trt versiyonunda firdevs . peyker yine hamile :mymeka: falan diodu birine

Behlül korkak evde bi şey yapmaz Bihtere
Otele falan götürür heralde :roflol:

adnan bey bi is seyehatine gider,matmazel ve cocuklar ciftlikte olurlar..amaaannnnn o noktaya gelsin bihter uyusu bi yolunu bulurr
ama otel fikrini tuttum,otelden cikarken ya adnan bey yada aileden biri görse ne gülerimmmmkaydirigubbakcemile3

ama bihter hamile kalirsa o kesin behlülden olur kanimca,sapsari bi bebekkaydirigubbakcemile3behlülün tipkisinin aynisi bisiiikaydirigubbakcemile3
.
zaten bitek bebegin tipinden anlarlar sarışın mavi gözlü..boşnakmış kıvanç tatlıtug bebegide kendi gibi olur kesin..:r
oflol:
Olabilir Juliet
Heyecan olsun diye farklı yaparlar dizide belki.

senaristler gıcık etti bizi iyce paronoyklaştık şöyle olur böyle olur..lülülülülülü

behlül yakışıklı çoocuk adnancıım ben hep ona bakiim çocumuzda yakuşuklu ossun diyebülür kanımca ordan yırtarmı acep :roflol:

Evde yakalayamayıp otelde yakalarlarsa çok komik olur hakikaten. :roflol:

yok artık sen aştın kendini julietim sakiin relax bacım . ben 2. hamilelik var diye hatırlıyorum . trt versiyonunda firdevs . peyker yine hamile :mymeka: falan diodu birine

ozman firdevsi gıcık etmek için yaptılar..oh ozman.:roflol:

behlül yakışıklı çoocuk adnancıım ben hep ona bakiim çocumuzda yakuşuklu ossun diyebülür kanımca ordan yırtarmı acep :roflol:

dogunca adnan amca bihter bu bebek belülün aynısı dermiş yüzünde o ifadeyle

bihterde hayatım aşererken behlülle baktım.. amcasına çekmiş dermiş..:roflol::roflol::roflol:

ben başlarda peyerin bebe de behlülden sanıodum haa. o bebekte maaşşallah toppaç gibi

evt ya burnunun dibinde yakalrmış.

otel olmaz bence tanınmış aile..
hemen gider adnanın kulagına..kötükedihüsokafamçokkarıştı

biz bu kadar düşüüozda onlar düşünmüollar akşam matmazele mektubu göstermek ne sacma fikirddi yahu

Otel olmazsa bunlar bu işi evde de yapamayacaklarına göre en mantıklısı Behlülün ev tutması. Behlülün odasında olmaz heralde bu iş. Korkarlar mı dersiniz. Yoksa gözleri bi şey görmez mi???:uhm:

O mektubu matmazelin gözüne sokmak
Evet bizim ilişkimiz var demek

biz bu kadar düşüüozda onlar düşünmüollar akşam matmazele mektubu göstermek ne sacma fikirddi yahu

kanıt yok matmazelin elinde..bunlar mektup sokuyolar kadının burnuna..:roflol:

bihterde zerre kadar akıl yok bunlar yasak aşk falan yasamazlar..bacım..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…