Aşk-ı Memnu Kanal D

nurgül de böyle rollerden kaçınmaz evet ve gerçekten o filmde çok başarılıydı mirmirmirmir

nurgül de böyle rollerden kaçınmaz evet ve gerçekten o filmde çok başarılıydı mirmirmirmir

BENIM DEMEK ISTEDIGIM SU KIZLAR:
nurgun yesilcayin ordaki oyunculugu insanin gozunu dolduruyordu tamam kadin cok guzel evet cok dekoltesi de vardi o filmde ama benim gozumu dolduran helal olsun dedirten asil orda oyunculugu oldu.
demek istedigim berenin oyunculuguna bes kurusluk deger vermiyordum ve su onun soyunmasi opusmesi falan rol icabindan cok oyunculugundaki eskigi kapatmak icindir gerisi fasa fiso.
aranizda beren saat super oynuyo bayiliyorum diyebilen var mi?
ama eminim bir cogu nurgulun oyunculuguna super diyebilir.
olay burda yani bilmem anlatabildim mi?
bir nurgul le bereni ayni kfeye dahi koyamazsiniz.

Sen burda Berenin oyunculuğunu değil çıplaklığını eleştiriyosun gibi geldi bana. Onun için Türkan Şoray kanunları çoook geride kaldı dedim canım. Hem Beren'de o kadar kötü değil oyunculukta daha ne yapacak ki Bihter rolüyle. Yani ne yapmasını bekliyosun. Merak ettim.

yok tabi ikisinin kulvarları da farklı zaten karşılaştırılmaz. ama siz berenin oyunculuğunu değil dizide sürdüğü hayatı ve görünen dekoltesini söylediğiniz için konuştuk. sonuçta dekoltesi de olsa iyi oyuncu iyi oyuncudur, anlaştık sanırım :1closedeyes: beren saati sadece bu dizide izlediğim için oyunculuğu hakkında fazla bir şey söyleyemiyorum ama filmi de vardı, izleyen arkadaşlarım yorum yapabilir, bakalım iki farklı rolün altından kalkabilmiş mi diye mirmirmirmir

Beren, Tucecim Güz Sancısında fena değildi. Hele o Rum şivesini çok güzel yapmıştı. Bi sahnesinde Yunanca bi kavga sahnesi vardı. Orda da çok iyiydi.

Bihter rolünü Nurgül de oynasa bu kadarını yapabilirdi.

tatlim o rolu beren saat degil de nurgun yesilcay oynasaydi gorurdun nasil oldugunu
beren saat o rol icin bicilmis kaftan degil yurumesini bile beceremiyo henuz hani diyorum ya surekli zoom yapiyolar hatuna diye o sekilde kurtariyo yani.
boyle bi harikaligini falan gormedim. kizmalari tepkileri bile cok yapmacik hep yapmacik yani.

benim elestirdigim nokta oyunculuk eksikliginin dekolte ile ortulmeye calisilmasi.
turkan soray kanunlarina girmedim farkindaysan, cok iyi oyuncusundur amenna her rolun ustesnden gelirsin ama boyle mirin kirin sekillere bu sekilde olmuyor.

super makyajlar harika kiyafetlerle rolum geregi opusurum sevisirim demekle super oyuncu olunmuyor yani demek istedigim bu.

banada tanımadıgın hiçbişiy hisetmedigin biriyle öpüşmek .
çok abes geliyo..hemde mucuk mucuk..

oyuncular iyi mide var ben izlerken midem kalkıyo...
rujlar faln bulaşıyo..ıyyyyhihoyyyt
İşin gercegını ıncelersek bencede oyle..

Hele bırde ozel hayatında bırıyle bırlıkte oldugunu dusunursek, o dudaktan kımler gecıyor demektır..

Aynı dudaktan 3-4 kısı vay be... o erkegın yerınde olmak ıstemem sahsen...

Rol mol ben anlamam sen olana bak gerısı hıkaye..

Tamam bı oyunculuk yapıyo ama o kadar etmez be gözüm.. aylık 90 bın tl.. peeh...
Fakire fukaraya yazık. Devletın adaletı boyle işte..

Yok canım Bihter karakteri kötü bu rolü kim oynasa anca bu kadar olur.
Yürüyüşüne gelince yürüyüşü öyle napsın?
Sırf kötü yürüyo diye kötü oyuncu olmaz.

Yok canım Bihter karakteri kötü bu rolü kim oynasa anca bu kadar olur.
Yürüyüşüne gelince yürüyüşü öyle napsın?
Sırf kötü yürüyo diye kötü oyuncu olmaz.

tamam canim senin gorusundur bisi demiyorum ama bana gore de bu boyle kaydirigubbakcemile2

Kızlar bıhterın nurgulun sıze ne faydası var onlar opusup sevısıp paralrını alıyorlar bızden haberlerı yok bosverın onlar ıcın dıl dokmeyı.. :)

(nasıl ortalıgı kızıstırabılıyormuyum? :jeyyar:)
kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi:sırnaşık şey
harikasin bu tartisma bitmez zaten herkesin gorusu kendisine daha onemli seylerle ugrasaym a.s.

Çok farklıydı Tucecim.
Çok çaba harcamış bence bu rol için.
Filmin konusu pek güzel değildi ama.
Sosyal içerikli bi film işte.
Zevkler farklıdır tabi.kaydirigubbakcemile3

Bu dizi de en cok izlenme nedenleri bence...

kız güzel , adam güzel dizi izlenir....

bihter , peyker , o manken kız güzel.. behlül yakışıklı küçük bülent tatlı...
adnan karizmatik.... nihal güzel felan... firdevs hanım bomba zaten lafları vs...

ee bir Yalı, kıyafetler , arabalar güzel.. özetle
bu dizi kendini her daim izletir...

a.sa.sa.sa.s

ben bitek aşk için izliyorum..banane kıyafetlerden..gözümüze sokuyolar resmen....

o bi mesaj veriliyo zenginler ama mutsuzlar anlayana...elit kesimin yozlaşması anlatılıyo..

bu hafta dizi baya olaylı görnüyor yalnız bu dizinin fragmanları adamı öldürür..peyker de yakalamıs gibi oldu şimdi herhafta heyecan yaratıp duruyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…