Aşk-ı Memnu Kanal D

30 ytlbin çok fazla o kadına .

bende bölüm 4. 5 milyar alıyodur die tahmin ediyodum..

ama deilmiş ondan öyle rahat öpüşüyo her bölümde.:jeyyar:..nay nadi

Son düzenleyen: Moderatör:

bence mercimek köftesi oldu bu, mercimek kim bulgur kim yeşil soğan nerde belli değil:roflol:
Kızlar bu diziyi izlemeyelim biz ya, ahlakımızı bozuyo, galyana gelip kocaları aldatmayalım sonra:roflol::roflol::roflol:
öpüşme sahnelerine bakmayın kapatın gözlerinizi bakayım:roflol:

30 ytlbin çok fazla o kadına .

bende bölüm 4. 5 milyar alıyodur die tahmin ediyodum..

ama deilmiş ondan öyle rahat öpüşüyo her bölümde.:jeyyar:..nay nadi

:1shok::1shok::1shok: figüranmı tatlım bu 4-5 milyar alsın. :1shok:

[/URL][/IMG]
Dizi yerli Dallasa benzedi valla bu şemayla ancak anlaşılır görmeyen kalmasınlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

para icin behlule opusup yine para icin yasli bi adamla ayni yatakta yatiyosun
dizinin yarisi bu hatunun yuzune bacaklarina bilimum dekoltesine zoom yapiyo
para karsilinginda nelerini veriyo hic hesapladin mi?

ben gerçek hayatından bahsettim, sen bir haftada o kadar para kazanmak ne demek biliyor musun, biz burda nelerin hesabını yapıyoruz. dekoltesi, şusu, busu gözükebilir yani oyuncu sonuçta, oynadığı rol de bu.

30 bin meselesine pek inanmıyorum arkadaşlar..
tamam beren ii tutuldu bu beren ama bence kıvancın daha fazla almış olması gerekiyor bence
bu arada mercimek konusunda haklısınız:)
diziyi bulandıracaklar
kiii,,,,
seneye uzatacak birşeyler çıksın yoksa o paraları nerden alacaklar??
ne varsa bizde var arkadaşlar hem biz izliyoruz hem biz kazandırıyoruz bir üstüne bu kadar yorum
en çok biz yoruluyoruz valla..:)))))
değil mi ama ?:)))))

aman tabı canım artist olmak kolay degıl herseylerını verıyorlar.. biz de bakıyoruz işte.

bakmak da cokcok dogru deil tabı ama yapaıos malesef

Türkan Şoray kanunları çooooooook gerilerde kaldı.

Nihal rolünü oynayan Hazal Kaya bi röportajında gerekirse öpüşürümde sevişirimde demiş
düşün artık.

valla o sizin dusunceleriniz arkadaslar para icin bu kadar insanin gormdgi yeri kalmasindansa biraz zorluk cekilmesinden yanayim.
ha zenginligimden demiyorum ben de neticede haftanin sonunu nasil getirecegimin hesabini yapan biriyim ama yine de o hayati para icin o rolu de oynamak istemezdim.
haftada 30 milyar kazanmak maddi sikintida olmak ben de istemezdim tabiki ama bu yolla degil. bunun cok daha duzgun yollari var. benim gozumde dizi oyuncularinin da gram kiymeti yok, bihterin oyunculuguna kaciniz cok super agzim acik izliyorum hayran kaliyorum diyebiliyorsunuz?
fikirlerinze saygim sonsuz ama para icin opusurum sevisirim diyenin gozumde o seyevlerindekilerden farki yok.

Son düzenleme:

bihterin değil ama kıvanç tatlıtuğ'un bu dizide gerçekten çok iyi oynadığını düşünüyorum evet o da rolü gereği öpüşüyor, erkek kadın farketmez bence.

bihterin değil ama kıvanç tatlıtuğ'un bu dizide gerçekten çok iyi oynadığını düşünüyorum evet o da rolü gereği öpüşüyor, erkek kadın farketmez bence.

yok zaten farketmiyo konu bihterin 30 milyar almasi diye onun uzerinden konustum ben konu oydu yani.
valla bana kalirsa o dizideki en guzel oyuncu bi ufak cocuk bi de bihterin annesidir. gerisini begenemiyorum.
kivanc tatlitugun baska dizilerini de izlemistim ve bi menekse ile halil veya gumus de cok daha iyi isler cikardigini dusunuyorum.

banada tanımadıgın hiçbişiy hisetmedigin biriyle öpüşmek .
çok abes geliyo..hemde mucuk mucuk..

oyuncular iyi mide var ben izlerken midem kalkıyo...
rujlar faln bulaşıyo..ıyyyyhihoyyyt

kıvanç bu dizide ve behlül karekterinde daha basarılı .

ya behlülü bize sevdirdi onun da payı var.

Canım sen Nurgül Yeşilçayın Eğreti Gelin filmini seyrettin mi??? Nurgül orda neler yapıyo. Ona da kötü diyemezsin heralde orası burası görünüyo diye.. Ödüllü sanatçı ne de olsa.şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…