Aşk-ı Memnu Kanal D

bu bihter valla çok fena matmazeli evden attırırmış bak hele:1shok:
adnan izin vermiyo ama kaydirigubbakcemile3
tartışmalar eve yayılıyo heralde nihal babamı üzüyo diye ağlıyo :çok üzgünüm:
sinir geliyo şu peyker bari bassa banyoda :1rolleyes:
hay allahım ya köşe kapmaca resmen her kapının arkasında iş çeviriyolar :tomato:
ednan gözünü aç ednannnn :mymeka:

ileriki bölümlerde behlül nihale aşık olur bihterde kıskançlıktan çatlar nihale kin duyar

peyker yakalamz. betülcüm..

sırıtma var. bihterde..banyodan çıkarken..saklancak banyoya behlül..alkisalkisalkis

Bencede peyker yakalamıyo bunları peyker sadece odasına giriyo bihterin bihter diye sesleniyo o arada büyük ihtimal behlül bi yerlere gizlenir kapının arkasında falan kalır muhakkak görmez onu peyker:)

Her persembeyi merakla bekliyorum.Bayiliyorum bu diziye.Bakalim bugün
neler olacak.Gercek romanda onlarin yasak askini ögrenen Besir oluyor.
Bakalim dizide nasil yapacaklar.

peyker bihter diye seslenince bihterde banyodayım canıım der peyker de tamam canım salondayım ben der :roflol: banyoya dalacak hali yok yaa behlülde kimseye görünmeden çıkar

yaa kurtlar vadisiyle aynı saattee başlıyor kociçle girioz birbirimizee :mymeka:
neyse yarın sizden okurum ne olduğunu şakkıdı

Kitaba göre giderlerse Peyker yakalamaz onları..
Bihter kitapta ilk önce Firdevse itiraf ediyo...
Daha önce tabi Beşir onları görüyo ama kimseye bi şey söylemiyo.
Ta ki Nihal onların konuşmalarına şahit olup düşüp bayılana kadar...

Son düzenleme:
eğer yazdığınız gibiyse daha çoooooooooookkk çetrefilli bölümler var
sezon finalini beşirle yaparlar kesin

yaaa kızlarr sezon da final olmasın lütfenn.. yazınnn ne yapıcaz ben....

neyse behlül de abarttı yani,... sanki hiç kız görmedi..
sevgilisi manken .. eski sevgilisi peyker.. ikisi de bihter den güzeller...
çıksın 2 reina 2 sortie ye takılsın bulur hemen dha ıyısını..

illa yengesıne takılcak.. bi dizi de de şaşırsak büyük aşklar bitse ne olur ki...

Kitaba göre düşünürsek nerde Reina lar Sortie ler. Bi tek Bihter var. Bi de Nihal. Önce Bihterle yatıyo sonra Nihale evlenme teklif ediyo...Sene 1800 lü yıllar.

behlül behlül ne işin var çırpı bacak bihterle amcan karısı bide sana kızmı yok.kaydirigubbakcemile3

yakında hevesini alır kızlar merak etmeyin bihterde behlülün aşkıyla yanıp tutuşur kalır ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…