Aşk-ı Memnu Kanal D

Nihataaa lafff yookk yakarıım uleeyynnn dermısıımmmm... :roflol:

Noluyosa banaaa kocam gormesın furur vallaa.... :mymeka: yok valla ben yakıstırıyorum peykerle nıhatı bırbırını ıkısıde cok hos gelıyorlar bana... temız yuzluler...

ıyıdır ıyıdır nıhat ıyı cocuktur ablaları öyle demen uzulu sonra...
naniknanik

behlüle mi acıdın ayça inanmıyorum sana :1shok: bak şok oldum kafiyeli konuştum acıdığın adam neler yapıyor yaaa

Behlülle Bihter'in kaçışı farklı bir konu oldu aslında..
Yani sıradanlıktan çıktı biraz..
Umarım Bihter kafamı dinlemek için gidiyorum derde gider..
Kendilerini ateşe atmaları için henüz çok erken..

Bu arada Behlülle Bihter'in banyodaki sahneleri güzeldi..
Telefonla konuşurlarken falan..sonra Behlül'ün öpücük yollaması,Bihter'in de havluyu atması..
Elifte nerden çıktı dedim yani o sahnelerde..

Behlül'ün kabul edişi gitmeyi gerçektende aşık olduğunun kanıtı oldu..
Elif veya başka bir kız dese asla gitmez..çünkü parası,pulu yok..
Ama Bihter'le giderken bunları hiç düşünmedi..
Çünkü gururuna dokundu Bihter'in "Adnan'a teslim oldum,istediğin gibi"demesi kabul etmesine en büyük etkendir..

kesin bu teslim oluş hamilelikle sonuçlanır kaydirigubbakcemile3

bence bihter hamile kalacak.adnan beyde cocuk istiyordu zaten.bu filmi cok seviyorum ya,ayy bugün bihtere sinir oldum.resmen sucunu bastirmak icin adnana demedigini birakmadi.yuh be adnan dedim,bütün türkiye biliyor seni boynuzladigini bir sen bilmiyorsun,ay sinirimden gülme krizi gecirdik esimle.........:roflol:

aşkı memnu akşamki bölümü çok güzeldi,bihter adnan'a hakszılık yapıyor,adam yıkılcak duyunca behlül ve bihter kaçacak gibi gözüküyor

slm kanaryacım inan aynı şeyleri düşünerek bizde çok güldük bide adamcagız kendini affettirmeye çalışıyo güvenden falan bahsediyo zavallım, bu arada ednan bey sırnaşık şey hiç öğrenmicekmiş boynuzlandığını malesef

bihter adnana mektup bırakıp behlülle gidiyorlar.
bir mektupta behlül yazıyor gibi gözüktü.

"amcacım bu güne kadar benden hiçbirşeyini esirgemedin karınıda esirgeme ne olur beni affet:))"

gibilerinden birşeyler yazmıştır.bu dizinin fragmaı hep insanı yanıltıyor gerçi...

yaa adnana sinir oldum matmazeli harcadı bihter uğruna matmazel gururuna yediremez evden ayrılmak isteyecektir adnan da engel olmıycak huzurları bozulmasın diye

bu bölüm çok hareketsizdi yaa ev bomboştu hiç bişi olmadı :1closedeyes:
birtek banyo sahnesi dışında hiç bi adrenalin yoktu
bihter matmazelin odasında yakalanınca nasıl çuldırdı deli ya sırnaşık şey
garibim ednan da behlüle kitap almaya geldi diyo bihteri koruyo yazık :teselli:
olan matmazele olcak yazık valla çok üzüldüm...nasıl üzüldü öle :çok üzgünüm:

YA arkadaşlar adnan çiftlikte matmazele ne dedi matmazel düşüneyim dedi orayı kaçırdım??

tatile ne zaman nereye çıkacaksınız dedi
normalde hep beraber tatile çıkıyolarmış ayrı çıkmasını istedi kibarca
bihter hanım sinir oluyoya :mymeka:

Birde kitapta Nihal okulu bitirince cok güzellesiyormus,kadinlasiyormus.
Bu yüzdende Behlül ona asik oluyormus ve evlenme teklifi ediyormus.
Nihal'in artik o cocuklugundan cikma zamani gelsinde kizin asil güzelligini görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…