Aşk-ı Memnu Kanal D

Bence bu kacma sahnelerine falan cok hizli gelindi.Biraz daha entrikayla falan devam etsin bence.Yoksa dizi uzun ömürlü olmazki böyle.

Kaçmazlar onlar Azeri kızı. Geri gelirler mutlaka. Heyecan yaratıyolar işte....

ya bu ednan ne saf adam ya resmen salağı oynuyo....

adam bide sevmesinden gururum okşanıyo demezmi?

:roflol: :roflol:

bencede son anada vazgeçecek behlül görürsünüz.

ayrıca nihal topuklu giymiyo ya ondan kısa bihterde düz taban giyince bayağı kısalıyo yaklaşık aynı boydalar nihali çok güzel hatun yapcaklar.

hatta nihal sınavı kazandığını sezon finlalinde öğrencek tüm yaz okumaya gitti giibi yapıp sezon abaşlayınca gelecek hasrete dayanamayıp bence.

Seviyoda kıskanıyo zannediyo zavallı bilmiyoki kendini kurtarmak için yapıyo..kaydirigubbakcemile3

yine tek kelimeyle harika bir bölüm izledim bihter behlül sahneleri yine süperdi banyo sahnesi,bahcedeki sahne hele o son sahne süperdende öte cok güzeldi ikiside süperdi ama behlülün o aglayisi cok üzücüydü rölünü cok güzel yapiyor aslinda tüm oyuncular harika oynuyor hepsini tebrik ediyorum ,ama bihter behlül bir baska ,bihter sonunda behlüle icini döktü ,ben behlülün bihtere sana asigim demesini bekledim ama o ne yapti yine seni istiyorum dedi ,bihterin elbisesi yine yakiyordu kirmizi askin rengi sanki bilerek giymis gibiydi behlüle inat ama yakismisdi,simdi en cok merak etiyim behlülün cevabi bihter herseyi arkasinda birakip gitmek istiyor bakalim behlül nediyecek, yeni bölümün fragmaninda bihterlen behlül evi terkedip gidiyorlar bihter adnana mektup birakiyor acaba neler yazdi ,bihterlen behlül gercekten gideceklermi cok ama cok merak ediyorum ,gelecek bölüm yine harika bir bölüm olacak of of simdi ..kaydirigubbakcemile3

süper aynı fikirdeyim.

kaçmaz onlarrr behlül neyiyle bakcak bihtere yahu

ednan olmasa behlül bitlenir beee.

Evet Julietcim çok güzel yazmışsın. Hepsinde katılıyorum sana. Ama beni etkileyen bi sahne vardı. Onu da ben ekliyim. Annesinin intihara teşebbüs ettiğini duyunca Bihterin ağlayarak annesini arayıp seni özledim demesi güzeldi. Ne olursa olsun anne işte. Bihter bi başkaydı akşam. Adnanla kavga sahnesinde de çok iyiydi..

o saf ednan o mektubu görmez.behlülde kaçma fikrinden cayar.yalnız şu ednana sinir oldum matmazele nasıl davrandı yaaa.

Ben de sinir oldum Adnanın matmazele davranışına. Her şeyden önce çocuklarının üstünde bi emeği var öyle yapılır mı hiç. Çok nankörmüş bu Adnan Çok...

ah adnan ah. sen o çok sevdiğin bihter'ciğinin ne haltlar karıştırdığını bir bilsen ona bu kadar anlayışlı olmazdın. kız zeytinyağı misali kendi yediği haltı unutup deniz hanımı kıskanıyor sözde.
adnan a çok kızdım çok. ne biçim davrandı matmazel'e. seni seven kadının kıymetini bilme git bihterle evlen.
behlül ve bihterin kaçması erken oldu. bunlar behlül'ün odasında gizli aşk geceleri yaşayacaklardı.
bunlar parasız yapamayacak geri dönecek. adnan'a da beni çok sıktın behlül le moral toplamaya gittik der. saf adnan da buna inanır. bundan sonra evde başlar aşk geceleri.
behlül sarı kafa. amcan sana anlatıyor karısını sevdiği toz ol git demi? bihtere aşık filan değil. arzuluyor sadece.
nihal okulu bitirip genç kız olduğunda behlülün gözü açılacak. bihter bunu hazmedemeyip intihar eder.
deniz ve adnan evlenir. mutlu son :)

yalnız behlül bihteri çıplak gördükten sonra telefonda dediya gördüğüm kadarıyla iyiydi:roflol::roflol:

bide bunlar aşk yaşarkenki müzik varya kalbim küt küt oluyo sanki ben yaşıyom yasak aşkı:roflol::roflol::roflol:

Hiç biryere gitmeyecekler bence gidemezler ki:icecream:filmn sonu gibi birşey olur daha ne entirikalı günler geceler varken üstelik:teytey:
Ayy şu matmezeledee bir uyuz oluyorm ayy ne soguk kadın yaa

bu bihterin agresfiligi bence behlüle kiristirirken iyide deniz hanimin adnana asik olmasini kabullenemyior kendi hatalarini deniz hanimla kapatmaya calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…