slm enrikacigim.ayy valla sinirlerim bozuldu aksam.tüh ednan beye yazik ya adama.hicmi ögrenmiyecek.eee bunlar bu sekildemi sürdürecekler acabaslm kanaryacım inan aynı şeyleri düşünerek bizde çok güldük bide adamcagız kendini affettirmeye çalışıyo güvenden falan bahsediyo zavallım, bu arada ednan bey sırnaşık şey hiç öğrenmicekmiş boynuzlandığını malesef
Bihterin derdi matmazelin Adnana aşkı değilki kendi hatasını ört bas etmeye çalışıyo.. Başka matmazelin odasını karıştırmasını nasıl açıklayabilirdi ki...bu bihterin agresfiligi bence behlüle kiristirirken iyide deniz hanimin adnana asik olmasini kabullenemyior kendi hatalarini deniz hanimla kapatmaya calisiyor
bihter hatırla sevgili de de öyle garip garip yürüyordu.. ama gerçi o zaman topuklu da giymiyordu..
hele ahmet le evlendikleri sahnede öyle bir yürüyüşü vardı ki...
hatırlayan var mı...
Bihterin derdi matmazelin Adnana aşkı değilki kendi hatasını ört bas etmeye çalışıyo.. Başka matmazelin odasını karıştırmasını nasıl açıklayabilirdi ki...
Nasıl yürüdüğünü hatırlamıyorum. O dizide Ahmet ve Yasemin aşkından çok siyasi kısmı beni daha çok ilgilendiriyodu... O dizide o kadar olay varken sizin yürüyüşüne dikkat etmeniz ilginnçççç...:roflol::roflol::roflol: Halbuki ders alınacak o kadar şey vardı ki.
Bihterin derdi matmazelin Adnana aşkı değilki kendi hatasını ört bas etmeye çalışıyo.. Başka matmazelin odasını karıştırmasını nasıl açıklayabilirdi ki...
Nasıl yürüdüğünü hatırlamıyorum. O dizide Ahmet ve Yasemin aşkından çok siyasi kısmı beni daha çok ilgilendiriyodu... O dizide o kadar olay varken sizin yürüyüşüne dikkat etmeniz ilginnçççç...:roflol::roflol::roflol: Halbuki ders alınacak o kadar şey vardı ki.
Benim mesela o dizide hiç ilgimi çekmemiş yürüyüşü...Senin çekmiş ama canım... Ama Bihter rolü tamamdır. Yürüyüş kötü hep sanki içki içmiş gibi dengesini sağlayamıyo gibi yürüyo.. Ama yürüyüş dersleri alabilir mesela... Manken değil sonuçta. Yürüyüşü beni pek ilgilendirmiyo.. Rol yeteneği daha önemli...Tabi yetenekli bulmayanlarda olabilir.. Bu bi oyuncudan ne beklediğine bağlı...Ben mesela Bihter rolüyle Berenden çok şey beklemem. Rol bu çünkü...
senin ilgini çekmemiş olabilir...benim ilgimi çekmiş olması üzerine öyle bir yorumda bulunmuşsun ki ben siyaset kısmına baktım aşka yürüyüşe değil ne yani bu...biz koskoca diziyişi yürüyüşünü ve aşkını izlemek için mi izledik..
beren saat in ilk dizinde beraber rol alan bir arkadaşım bahsetmişti sadece merdivenden inme sahnesi için bütün gece uğraştık diye....dizi yayına son gün son saat ancak yetişti demişti... sanırım oradan aklımda kalmış yürümesi..yani hemen insanların ilgi alanları konusunda yorumda bulunma ...tut ki birbirimiz hakkında hiçbir fikrimiz yokken hemde....
oyunculuğuna gelince ondan çok daha kabiliyetli olan oyuncular var dizilerinde...bihter rolü de yine tartışılır...
Konumuz Hatırla Sevgili değil canım...
Kızın yürüyüşü öyleyse dizi farkedermi dimi Julietcim. Hatırla Sevgilidede Aşkı Memnuda da aynı yürüyecek tabi. Diziye göre değiştirecek değil ya...:roflol:
Yok Julietcim istese bi yürüyüş dersleriyle değiştirebilir...Memnun halinden demek ki kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?