Aşk-ı Memnu Kanal D

slm enrikacigim.ayy valla sinirlerim bozuldu aksam.tüh ednan beye yazik ya adama.hicmi ögrenmiyecek.eee bunlar bu sekildemi sürdürecekler acaba

kitaba göre öğrenecek adnan bey ve bihter kendisini yatak odasına kapatıp küçük bir taabncayla intihar edecek...
diye biliyorum amaaa...

annesi de kırmızı giyinmişti bihter de hehe ne tesadüf...
ama annesi hoş kadın gerçekten.. ben o yaşımda öyle olsam daha ne isterim ki...

ah birde su topuklu ayakkabilarla yürüyebilse su bihter cok komik duruyor ya rezil ediyor kendisini her seferinde güle krizine giriyorum nerdeyse

bihter hatırla sevgili de de öyle garip garip yürüyordu.. ama gerçi o zaman topuklu da giymiyordu..
hele ahmet le evlendikleri sahnede öyle bir yürüyüşü vardı ki...
hatırlayan var mı...

yok valla ordaki yürüyüsü hic aklimda degil,
eh ozaman yürümeyi ögretsinler su kiza, cok cirkin duruyor
pacoz gibi yürüyor soytari gibi :)))

ayyy ne fena yaaa her geçen gün dahada heycanlanıyo bu dizidelikafadulden

adnanda amma körmüş heee öğrenmicek mi acaba benneyaptımki yuh diyorum yani

bihterde kendi hatasını kapatmak için nasılda matmazeli kullanıyo pislik:mymeka:

arkadaşlar nette nerden izliyosunuz kaçırdığınız bölümleri,
bi bulamadım yaa,bide fragmanı da kaçırdım iyimi ,meraktan çatlıcam hee...

bu bihterin agresfiligi bence behlüle kiristirirken iyide deniz hanimin adnana asik olmasini kabullenemyior kendi hatalarini deniz hanimla kapatmaya calisiyor
Bihterin derdi matmazelin Adnana aşkı değilki kendi hatasını ört bas etmeye çalışıyo.. Başka matmazelin odasını karıştırmasını nasıl açıklayabilirdi ki...
bihter hatırla sevgili de de öyle garip garip yürüyordu.. ama gerçi o zaman topuklu da giymiyordu..
hele ahmet le evlendikleri sahnede öyle bir yürüyüşü vardı ki...
hatırlayan var mı...

Nasıl yürüdüğünü hatırlamıyorum. O dizide Ahmet ve Yasemin aşkından çok siyasi kısmı beni daha çok ilgilendiriyodu... O dizide o kadar olay varken sizin yürüyüşüne dikkat etmeniz ilginnçççç...:roflol::roflol::roflol: Halbuki ders alınacak o kadar şey vardı ki.

evet öyle canim ben anlatamadim

:) iyi de o kısmıyla ilgilenmediğimi belirtmedim ki ben...nerden öyle bir kanıya kapıldın ki yürüyüşü için o dizi ve aşk için tabi birde izlenmezdi herhalde baştan sona değil mi ama...

Benim mesela o dizide hiç ilgimi çekmemiş yürüyüşü... Senin çekmiş ama canım... Ama Bihter rolü tamamdır. Yürüyüş kötü hep sanki içki içmiş gibi dengesini sağlayamıyo gibi yürüyo.. Ama yürüyüş dersleri alabilir mesela... Manken değil sonuçta. Yürüyüşü beni pek ilgilendirmiyo.. Rol yeteneği daha önemli...Tabi yetenekli bulmayanlarda olabilir.. Bu bi oyuncudan ne beklediğine bağlı...Ben mesela Bihter rolüyle Berenden çok şey beklemem. Rol bu çünkü...

senin ilgini çekmemiş olabilir...benim ilgimi çekmiş olması üzerine öyle bir yorumda bulunmuşsun ki ben siyaset kısmına baktım aşka yürüyüşe değil ne yani bu...biz koskoca diziyişi yürüyüşünü ve aşkını izlemek için mi izledik..
beren saat in ilk dizinde beraber rol alan bir arkadaşım bahsetmişti sadece merdivenden inme sahnesi için bütün gece uğraştık diye....dizi yayına son gün son saat ancak yetişti demişti... sanırım oradan aklımda kalmış yürümesi..yani hemen insanların ilgi alanları konusunda yorumda bulunma ...tut ki birbirimiz hakkında hiçbir fikrimiz yokken hemde....
oyunculuğuna gelince ondan çok daha kabiliyetli olan oyuncular var dizilerinde...bihter rolü de yine tartışılır...

Konumuz Hatırla Sevgili değil canım...

konumuz hatırla sevgili deil konu sapmış.hakketen..

beren düz tabanlada aynı yürüyor badi badi.kızın yürüyüşü öyle...

Kızın yürüyüşü öyleyse dizi farkedermi dimi Julietcim. Hatırla Sevgilidede Aşkı Memnuda da aynı yürüyecek tabi. Diziye göre değiştirecek değil ya...:roflol:

Kızın yürüyüşü öyleyse dizi farkedermi dimi Julietcim. Hatırla Sevgilidede Aşkı Memnuda da aynı yürüyecek tabi. Diziye göre değiştirecek değil ya...:roflol:

canım deiiştiremez zaten istesede zaten kar sahnesini izleyin orda düz taban kar potları var.

ordada pytak pytak ördek gibi yürüyo. artık yadırgamıyorum. ben .öyle kabul ettim tartışmaya .
gerek yokki.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yok Julietcim istese bi yürüyüş dersleriyle değiştirebilir...Memnun halinden demek ki kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…