Yarışma manken seçme yarışması falan olsaydı bakarlardı yürüyüşüne...
behlül neden hep seni istiyorum diyo
seni seviyorum lafını neden duyamadık adnan her fırsatta seni seviyorum dio.
bu lafı ne zman duycaz..behlülden.:1closedeyes:
sanirim sirf cinsel anlamda seviyorda ondan :uhm:
Halid Ziyanın kitabında bu kadar entrika yok ki hep eklemişler. :1shok:yalnızlığımı senin yastığının yanında bıraktım..Ama şimdi hissettiklerimle yine yalnızım..Kafam karmakarışık.. Ateşe yürüyorum..Pervane gibi döne döne yanacağımı biliyorum.Ama ilk kez ateşi hissettim ellerimde,yüzümde, bedenimde..Hem bunu doya doya yaşamak istiyorum, hemde sana zincirlerle bağlanıp hiç kopmamak..Seni ve çocukları daha fazla aldatmak istemiyorum..33.bolumunde yastigin uzerine biraktigi mektupta yazanlar ..............................................................vallahi Osmanli doneminde Halit Ziyanin aklini bu kadar entrika dolu bir roman yazmasini kutluyorum inanilmaz bir hayalgucu kitaba uygun devam ederse sonun soyle olmasi gerek kuru bihterle sari ciyan behlul aska yelken acar ama behlul bir sure sonra kisaca hevesi gecince gece hayati ozlemiyle yanar tutusur ve geceleri gec gelmeye baslar bihter cildirmaktadir bu arada nemrut nihale karsi duygulari degismeye baslayan behlul hergecengun nihale dahada askla baglanir ve evlenme istegine kadar gider bu istek Ednan beyi mutlu etsede bihter hep karsi gelip Adnan safini doldurur ama cirpinislar bosunadir en son gercekleri itiraf eder ve kendini oldurur Behlul gercekten KACAR nihalde babasiyla o yalida omrunu gecirir yanliz ve mutsuz ama bu romana gore diziyi 700bolum cekerlerse matmazel katyanin anasi bile cikabilir birde su kuru kazulet bihtere 45numara ayakkabiyi neden giydiriyorlarki zaten yurumesini bilmiyor iyice igrenc oluyor
behlül neden hep seni istiyorum diyo
seni seviyorum lafını neden duyamadık adnan her fırsatta seni seviyorum dio.
bu lafı ne zman duycaz..behlülden.:1closedeyes:
bencede behlule sadece yasak oldugu icin bu iliski cazip geliyor kadinlari seviyor behlul ama gecici amcasinin golgesinde yasamis onun icinde amcasinin karisini ayartarak adnandan icten ice intikam aliyor ama kitaba gore behlul bihterle birlikte olduktan ve isi bittikten sonra nihale gercekten asik oluyor evlenmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?