Aşk-ı Memnu Kanal D

bir de ne cesaret ya kaçacaklar bak dangalaklara sen, beş kuruş paraları yok adnan olmasa... hadı bıhter aldatır gıder ama behlul; adam yıllarca ona babalık etmiş, evladı bılmış normal hayatta o rıskı almaz behlul gıbıler. boş gezenın boş kalfaları çunku oyle tıpler. sonra o kadar parayı elının tersı ıle ıtemezler....

Kitaptaki gibi olacaksa sonu böyle birşey olmayacak yani bu kaçış yaşanmayacak hatırladığım kadar ne saçmalıklar yaa nasıl kötü örnekler nerelere gitti bizim güzel adetlerimiz binbirgece bu ve aldıkları reytingler belli..
Ne zaman adam gibi dziler yapacaklar nerede ikinci baharlar nerede bunlar...

kızlar adnan odaya girerken zarf içerde duruyormuydu...uyyakalmışım sonunu kaçırdım-tatlicadiarzu-

Gitsek mi kalsakmı diye B&B birbirlerini tartıp durdu bütün gece.
Hayde dediler bindik bir alamete gidiyoz kıyamete.
Emme behlülün vicdanı daha ağır basıtı. Bihter sap gibim kaldı.
Adnan mektubu okuyacak ve bi halt anlamıcak bence.
Görmemesi çok komik olur hadi banyoya girdi duş aldı yok gene bihter yetişemez.-tatlicadiarzu-
Fragmanda bu sefer herşey açıktı.
Behlül efendi hastanelik.
Bu sezonu böyle bitirirler kanımca.

Mektup bence yatak örtüsünün altına kaydı. Kıvrım yerine yani..

Adnan Emice görmücek..Deniz dediydi dersiniz.

Bu arada Behlül 2 dakkada sattı Bihteri valla..

Sayenizde ben de kaçırmıyorum artık bu yasak aşk dizisini.

Hadi ya :1shok:Nihalin bayılması behlül kaza geçirecek diye mi?
Ev gayet normal gibiydi. Ednan dediğin gibi anlamadı mektuptan veya okuyamadı

hehee behlül bihteri yarı yolda yavuklusu meltem için bırakmış.kaydirigubbakcemile3
bakınız ispatı.:1shok:
aynı tişört var üstünde.alkisalkisalkis
:roflol::roflol:

hehee behlül bihteri yarı yolda yavuklusu meltem için bırakmış.kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

olur böle vakalar kk yakalarr
kk magazin servisi sunarrrr alkisalkisalkis :roflol:

Bravo paparazzi...:roflol::roflol::roflol:

Ya kızlar!! Bunlar kaçmadı ama şimdi Adnanın nikahı altında çatısı altında bu haltı yiyecekler...Keşke kaçsalardı da uzakta bi yerde yapsalardı...Ne diyonuz bu konuda...Julietcim ?????

arkadaşlar benim tahminim şu:ferdevs hanım yine bir şey den şüpelenir,ve katye yardım ile o mektupu alır odadan,ve adnan bey o mektupu görmıyecek böylece,bihter de kurtulmuş olacak,fakat ben son sanye yeni bölümden gösterdiler ya,orda ben anlamadım,neden herkez şok geçiriyor,neden nihal bayılıyor,iş konusu olamaz,başka bir şey olması lazım,acaba annesi mı yaşiyor,o da mümkün görünmıyor,kafam karıştıCADIARZU

bence o mektubu firdevs aldı çünkü katya kapıyı kilitledi diyince şaşırdı hizmetçidede anahtar vardı bence mektup firdevsde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…