arkadaşlar benim tahminim şu:ferdevs hanım yine bir şey den şüpelenir,ve katye yardım ile o mektupu alır odadan,ve adnan bey o mektupu görmıyecek böylece,bihter de kurtulmuş olacak,fakat ben son sanye yeni bölümden gösterdiler ya,orda ben anlamadım,neden herkez şok geçiriyor,neden nihal bayılıyor,iş konusu olamaz,başka bir şey olması lazım,acaba annesi mı yaşiyor,o da mümkün görünmıyor,kafam karıştıCADIARZU
arkadaşlar benim tahminim şu:ferdevs hanım yine bir şey den şüpelenir,ve katye yardım ile o mektupu alır odadan,ve adnan bey o mektupu görmıyecek böylece,bihter de kurtulmuş olacak,fakat ben son sanye yeni bölümden gösterdiler ya,orda ben anlamadım,neden herkez şok geçiriyor,neden nihal bayılıyor,iş konusu olamaz,başka bir şey olması lazım,acaba annesi mı yaşiyor,o da mümkün görünmıyor,kafam karıştıCADIARZU
gercekten cok iyi tuttu bu dizi.
biraz entrika dolu ama sürükleyici.hihoyyyt
bihterde behlülde daha cesaretli.nede olsa behlül amcasının üstündeki hakkını düşünüyor.
zaten bütün gün yan gelip yatıyor oohhh lüküs hayat.:mymeka::roflol:
juliet anam iyi yazmışsın onca şeyi sonuç olarak başa döndük desene tek fark behlül bu bölümde hastanelik olcak
Bu arada adnana feci kızdım.:mymeka:
Matmazele takındığı tavırdan dolayı.:mymeka:
Çok kabaydı yaa.
Yazık kadının gönlü kaymış ve en önemlisi bunu içinde yaşamış kimseyi kırmamış susturmuş kalbini.
Çok üzüldüm yaa.
Ya kızlar!! Bunlar kaçmadı ama şimdi Adnanın nikahı altında çatısı altında bu haltı yiyecekler...Keşke kaçsalardı da uzakta bi yerde yapsalardı...Ne diyonuz bu konuda...Julietcim ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?