Aşk-ı Memnu Kanal D

Ben izliyemedim sonuna kadar , sıkıldım:ecrin_bebek:
Ne kadar gıccık durgun bir bölümdü:1ninca:
Elif zavallımda 'Ben behlülsüz yapamam' diye ağlıyıp duruyordu
Salak aldatılıyor , boynuzum çıktı diye ağlamıyorda
Behlülsüz yapamam diye ağlıyor:mymeka:

Önemli bir atrakson oldumu hatunlar ?-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yok şekerim bi halt olmadı.
sadece evdekilerden peyker firvdes ve matmazel taşları yerine koymaya başladılar ufaktan.
flaşbekler yaşadılar o kadar.mirmirmirmir

Elif gerçekten makyaj güzeliymiş...Ne kadar çirkindi akşam ağlarken..Bakalım Bihter o çektiği paraları Adnana nasıl açıklayacak..

Kızlar bihter çıplak ayak dolanırken nihale sarıldıya boylar neredeyse aynı gibiydi.laelaelaelaelae
Yani nihal kısa olmaz yakışmaz diyoruz ya behlüle bakın o nihalde ne hallere gelecek.

Sherin nerdesin canım ne güzel ud çaldı dimi benimki..:asigim:

Kızlar bihter çıplak ayak dolanırken nihale sarıldıya boylar neredeyse aynı gibiydi.laelaelaelaelae
Yani nihal kısa olmaz yakışmaz diyoruz ya behlüle bakın o nihalde ne hallere gelecek.

Bihter o yürüyemediği topuklu ayakkabılar ile uzun görünüyo naten
Ve bihter nihali güzelleştirecek
Ama o bölümlere çok var
Bu hızla giderse 5 sezon gider bu dizikaydirigubbakcemile3

Bihter çıplak ayakla daha kötü yürüyo kızlar bence topuklu ayakkabı giymeye devam etsin..Çok komik koşuyodu ya...Ama ben Bihterin Behlülle telefonda konuşurken korktum seni kaybettim diye korktum demesine çok duygulandım..Seviyo kız ya...

zaten bihter aşık oldu ona ama behlül aşık değil sadece çapkınlık ondaki elde etme duygusu sadece elde edecek vede bıkacak ondan görürsünüz.

heleki banyoda çıplak gördüğüneden beri hiç aklından çıkmıyo .

bu arada behlül haftaya banyoya girer balkon olayından sonra görürsünüz bu hafta orda bitti ya yenibölümün ilk kareleri behlül banyo yapar

bu seferde bihtermi banyoya girecek eee ne oldu bihter behlülü gördü çıplak..:roflol::roflol:

sonracıma beşir de cemileyi çıplak görür, o esnada katya gelir o da beşiri çıplak görür ..süleyman efendi matmazelle yatar ,nesrin adnala oynaşır ,firdevs hanım behlülle , karışır gider böylece..zaten kimin eli kimin cebinde belli değil..

ben adnan beyin elindeki dekontu tbehlülün aradığı telefon görüşmeleri dekontu sanmıştım bakalım banka dekontumu telefon dekontumu çok merak ettim sürekli telefondan görüşüyolar birde korkmadan

banka dekontu canım..200.000.000.böyle yüklü bir para hemide..atikecim..benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…