Aşk-ı Memnu Kanal D

:jeyyar:cnm valla bilemem banyoda napıyo ama eski bölümlere bak ne zaman bşhterle yakınlaşsa banyoya koşuyo anla işte

:cnm valla bilemem banyoda napıyo ama eski bölümlere bak ne zaman bşhterle yakınlaşsa banyoya koşuyo anla işte:jeyyar:

genelde behlül bihterle öpüştükten sonra hemen banyoya koşuyo genelde onun için dedik

Ben tam tersini gördüm Bihter Behlülle öpüştükten sonra banyoya koşuyo...İlk koşuşunda ağlamıştı ikincisinde gülmüştü hatta...CADIARZU

Ednan Beyin bir röportajını izledim. Sezon sonu için sorular soruyorlardı. Bu yasak aşktan haberiniz olacak mı diye soruyorlar...
O da ...ben öğrenirsem dizi biter dedi kıslarrr...
Yani Ednanı uyutmaya devam, daha çook banyolar görecez....

o anca uyusun saf adam ya

aslında herkezden çok adnanın uyanıkolması lazım eşi genç ve evde yakışıklı karısıyla yaşıt biri yaşıyo ya

ama elif başkalarından kıskanıyo bihterle adnan ilk evlenirken dediya iyi oluyo amcnın evlenmesi etraftan birileri eksiliyo demişti salak sanki evlenince onlar aşık olamazlar.

kızlar eğer kitaba sadık kalırlarsa ednan bey hiç öğrenmicek aldatıldığını behlül bi süre sonra sıkılıcak bihterden ve yine gece hayatına falan akıcak ve zamanla nihalin farkına varıp ona aşık olucak vee bihter intihar edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…