Aşk-ı Memnu Kanal D

ayy fragmanda behlülü tanıyamadım kimmiş nihalin yanındaki dedim değişik olmuş yaa

Olmadı behlul o kapsonlu ceketıyle ve rezıl yenı tıpıyle cok puan kaybettı benden ı ıhh sevmedım..
toplan da gel behlul sımdı cabuk kaçç her zaman oldugundan daha hızlı... :roflol:

Allah'ım biri fragmanı yanlış gördüğümü söylesin Behlül'ün saçlar neydi öyleYani bölüm,fragman yorumunu geçtim Behlül'ün saçlarda kaldım şu an

Matmazel de öğrendi artık.Ben o bakıştan bunu anladım.Hala anlamaması gibi bir ihtimal olmaması lazımİşi uzattıkça uzatıyorlar...
[/B]

yok julimm hayal deell
iğrençç olmuştu behlül
balet gibi fln olmus bi tuhaftı yaa

Hala da anlamamıs olursa matmazel ı rezıl ederler artık...
besırle konusmadan bahce arastırmasıyla onu balkonda bırsey gordugu nu anlayan matmazel bunu anlayamaz sa yuh...
boyle bı ıhtımal vermıyorum artık senar efendılere...

Matmazel artık emin oldu bence..Ama ortada daha öpüşmekten ileri bi şey yok...

dizi bitiminde bura çok kalabalık oluyo kim ne yazıyo anlaşılmıyo en iyisi kafa sakinken sonra yorum yapmak nasılsa 1 hafta bizim rahat rahat çekiştitiriz

haa buarada adnan banka ekstrelerini görünce
önce :1shok: oldu
sonrada CADIARZU böylee
bankayı aradı teyit istedi
bakalım ifadesini alır şidi oda bihterin

adnan bey eve döner nihal dereceye girememiştir evde ağlamaktadır
adnan taklsını avutur
ama bu bir şakadann ibarettir nihal okul ikincisidir
nihalin diploma hediyesi arabadır gamyoncuiremsu

ay bu kadar yorgunluğa daha ne diim ecmeeel buyur

Betul kacar herkese ıyı geceler... behlulun o tıpını gorunce kacasım geldı dermısım.. :roflol:
hadı eyv...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…